Nyheter 2006

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/12-06 Vill tacka för alla fina julkort och jag vill även tacka alla som skickat julhälsningar via mail. Så roligt och så uppskattat:) Och så vill jag en sista gång önska alla en riktigt GOD JUL.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/12-06 Idag har jag lagt till en punkt i menyn, som heter Julhälsningar.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/12-06 Idag fick jag en fin julhälsning. Ett kort med min "gamla" hund Lola. Jag är sååå glad för att jag hittade er, eller att ni hittade mig *L*. Ni är helt suveräna!!!! Tack för att ni finns, Anette och Rolf. Och för att ni ger Lola det liv hon förtjänade!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/12-06 Idag köpte jag en ny klätterställning till katterna. Och dom blev helt vilda!!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/12-06 Idag har jag hämtat min lilla pälsboll. S*Silverbells Urza. Så ljuvlig att man inte tror att det är sant:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/12-06 Idag var vi på utställning i Kungälv. Och Sarabi och Nahla tävlade mot varandra för första och sista gången. Gruppen var såå stor..... 9 honor i öppen klass, så konkurrensen var stenhård. Alla vackra damer var av Excellent kvalitet, och Nahla blev Ex 3:a!!! Vilket känns otroligt bra!!! Och båda fick kanon omdömen!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/11-06 Idag blev papperen påskrivna, så nu är det klart!!! I slutet av februari bär det iväg till nya huset. Ska bli så underbart! Hela familjen längtar.....

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/11-06 Nu är han äntligen här!!!! S*Monastery Bay's Night Train!!! Det var väl värt väntan, än om den kändes såå lång. Mer info på hans egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/11-06 Vi ska flytta!!!! Den 1 mars bär det av till ett stort hus som ligger här i Fritsla. Vitt tvåvåningshus i mexitegel. Papperna är inte påskrivet men allt är förberett. Bara inget går fel nu? Ska bli såå underbart att ha 290 kvm att husera på, vi och katterna. Perfekt hus för att bygga rastgård på tomten är det också. Vill ju inte att mina katter ska behöva bli innekatter på heltid;) Kommer givetvis att lägga in bild på huset så fort allt är klart. Håll tummarna nu....

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/11-06 Idag kom bekräftelsen för utställningen i Kungälv. Ibland har man tur...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/11-06 Uppdaterat med stamtavlor på katternas sidor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/11-06 Idag har det varit Klubbmästerskap för Elfsborgskatten. Och det gick över förväntan!!!! Lilla Märtha blev Bästa Ungdjur!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/11-06 Hemsidan läggs ut på nätet. Mycket kvar att fixa men grunden är i alla fall klar. Katternas sidor är på gång men är inte klara än. Men det kommer.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/11-06 Idag blev mitt stamnamn klart! Äntligen!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥