Nyheter 2007

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/12-07 Uppdaterat Kapitäns sida med ny bild.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/12-07 Lagt till flera nya länkar på länksidan, kommer att fylla på allt eftersom.
Vill du ha med din länk så skicka mig ett mail.

Även uppdaterat utställningssidan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/12-07 Tack för alla fina julkort både på mailen och vanlig post.
Speciellt TACK till dom fina bilderna på kattungarna:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/12-07 Ny bild på Kapitän på hans egen sida, 20 veckor idag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/12-07 Uppdaterat mina planer:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/12-07 Nu är Nahla hemma igen:)) Och hon beter sig som om hon aldrig varit borta. Skönt!!

Ny bild på Kapitän, 19 veckor gammal.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/12-07 Gjort om lite på hemsidan. Gjort en egen sida till Kapitän och Nahla, och ändrat på utställningssidan.

Nahla kommer hem imorgon igen:)) Allt fungerade bra hos fodervärden men nu har hon börjat längta hem. Hon är såå ledsen hela tiden så därför vill vi att hon kommer hem igen. Hoppas bara att dom andra katterna accepterar henne trots att hon varit borta ett tag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/12-07 Tagit bort Kapitän ifrån kattungesidan, gjort en Till salu-sida istället. Det blir lite lättare att titta på hans bilder på det viset.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/12-07 Uppdaterat kattungesidan, Kapitän 18 veckor. Lite sent denna gång men nu kommer det en bild iaf:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/12-07 Uppdaterat utställningssidan. Manta skötte sig ypperligt på sin första utställning. Hon är så gó. Cocos skötte sig sämre och morrade på dom andra katterna. Hon har blivit könsmogen och tycker att hon behöver hävda sig. Detta gjorde att hon inte fick sitt certifikat denna gång. Vi får hoppas att hon sköter sig bättre nästa gång.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/12-07 En liten rapport ifrån dagen innan jag går och lägger mig:)))

Cocos första utställlning i öppen klass gick strålande. Hon fick sitt certifikat och hon blev även Bäst I Variant. Det gick bra även för Vouzan, Ex 1:a och även hon blev Bäst I Variant. Tyvärr blev ingen av dom Nominerad än om det var nära:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/11-07 Uppdaterat kattungesidan med nya bilder på Kapitän. Denna gång får ni hålla till godo med ett par vardagsbilder, fanns helt enkelt inte tid till något annat denna veckan.

Imorgon bär det av till Kungälv, utställning både lördag och söndag:))) Blir debuternas helg, Manta ställs för allra första gången och Cocos går upp i öppen klass.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/11-07 GRATTIS LINA på födelsedagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/11-07 Uppdaterat utställningssidan och gjort om katternas egna sidor. Ber om ursäkt för min usla engelska, stavfelen bjuder jag på;)

GRATTIS LEVIS på födelsedagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/11-07 Uppdaterat med nya bilder på Kapitän, 16 veckor idag.
En stor, snygg kille med en otrolig charm:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/11-07 Idag har jag skrivit över Nahla på fodervärden Tom.

Lycka Till i ditt nya liv, Nahla!! Du har alltid en plats i mitt hjärta:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/11-07 Idag kom bekräftelsen till Ädelkattens utställning i Kungälv. *Glad*
Det blir första gången för Cocos i öppen klass, alltså med dom vuxna. Vouzan går för sista gången mot kattungar, sen blir det juniorer för hennes del. Och det blir allra första gången för Manta på söndagen. Spännande!!

Har även lagt in Kapitän på utställningssidan. Har anmält honom till Örebro. Har inga planer på att behålla honom men tiden går och det verkar inte vara någon som är intresserad utav honom, så därför är han nu anmäld till sin första utställning hos mig istället.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/11-07 Ny bild på Urzas egen sida. Ankungen som verkligen har förvandlats till en svan:)

Och ny layout på "Mina katter". Gå gärna in och spana:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/11-07 Har börjat göra min sida på engelska. Men det är mycket som ska göras, länkas och fixas med... Sen är jag helt usel på engelska vilket innebär att det med all säkerhet kommer finnas massor av stavfel, men det bjuder jag på;)) Ser ni något katastrofalt fel så skicka mig ett mail är ni snälla.

Nahlas stamtavla har kommit ifrån Sverak. Den är helt tom och det står fader och moder OKÄND. Men nu har den iallafall kommit:)) Så om allt fortsätter gå så bra hos Tom som det hittills gjort så kommer han att få behålla henne utan foderavtal.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/11-07 Idag fick jag en sådan underbar gåva så jag blev tårögd! Hasse (Monzas ägare) kom hit idag med en julklapp till mig. Rita och Hasse hade tänkt på att jag sagt att jag saknade mina små bebisar så mycket. Så dom hade ordnat en present till mig. Gulligast i världen är ni!!!! Jag fick denna vackra glasfigur med kullen på. Såå vacker!!! Nu har den hedersplatsen i mitt prisskåp:)) TACK Rita & Hasse!!

Kim fick två isskrapor, så att det inte blir is på någon Opel i vinter;)) Är tvungen att lägga in en bild på en av dom med!!

Och en ny bild på Monza vill jag också lägga in, hon är såå vacker!! Hasse fotograferar henne varje fredag så att jag ska kunna se hur hon växer och utvecklas;))

Och idag gratulerar vi även min dotter Naemi (Amanda) på namnsdagen! GRATTIS Gumman!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/11-07 Uppdaterat kattungesidan med nya bilder på snyggingen Kapitän.

Nahla bor än så länge kvar hos Tom, allt verkar funka kanon men jag saknar henne ofantligt mycket. Denna gosiga, snälla, älskvärda, lekfulla, STORA Dam.

Kapitän & Manta 15v

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/11-07 Idag har Nahla flyttat till fodervärden Tom. Allt är på prov till att börja med, det visar sig nog ganska snart om Nahla trivs eller ej. Men vi håller tummarna för både Tom och Nahla. Bestämde för ett år sedan att både Nahla och Sarabi skulle flytta till fodervärd, men jag har hela tiden dragit på det. Har svårt att tro att någon annan är kapabel att ta hand om mina älsklingar. Men jag litar på att Nahla får det bra i sitt nya hem. Mycket av nervositeten hänger nog ihop med vad som hände med Nahlas syster Sarabi, det är såå lätt att det begås ett litet misstag som slutar i katastrof.
Återkommer med rapport om hur det går....

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/11-07 Mantas sida ligger ute. Lite fattigt innehåll men det kommer mer allt eftersom.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/11-07 Uppdaterat kattungesidan idag, jag hann inte riktigt med igår men nu kommer det nya bilder iaf:) Dom utvecklas fint, med kraftiga hakor och raka profiler, grov benstomme och stora öron. Ser verkligen fram emot att se vad det blir av denna kull. Är såå nöjd med dom allihop!
Kapitän är fortfarande till salu om rätt hem dyker upp.

Även en ny bild på Urzas sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/11-07 Idag var det dags för utställning igen, Klubbmästerskap för Elfsborgskatten. Resultaten för idag går inte av för hackor. Alla katterna fick strålande resultat! Nitte fick BIV:en i sin grupp och Cocos blev Nominerad. Läs gärna mer om deras dag på utställningssidan och deras egna sidor:))

Men gissa om jag är lycklig!!!!!
Cocos blev
KLUBBMÄSTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/11-07 Idag har det hänt massor!! Skogkattslingan har haft sitt Klubbmästerskap idag och jag är superduper nöjd med resultaten:)) Både Cocos och Vouzan gick till panel!! En kanonrolig dag med massor av trevliga människor, både gamla och nya bekantskaper. Har så klart uppdaterat både utställningssidan och katternas egna sidor.

Och idag har Commodore också flyttat hemifrån. Hjälp, jag hinner inte med... Huset känns såå tomt nu trots att det är två kattungar kvar.

Lycka till i ditt nya hem, S*Little L's Adventurous Commodore!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/11-07 Idag har Monza flyttat till sitt nya hem, och jag trodde i min enfald att det skulle kännas lättare eftersom hon varit bokad så länge. Men usch och fy, vet inte om det någonsin blir någon mer kull i det här huset. Såå jobbigt att lämna bort dessa underbara varelser. Men jag har haft en otrolig tur med mina köpare, vilka underbara människor det finns i världen.

Lycka till i ditt nya hem, S*Little L's Amazing Monza!!!

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/11-07 Igår flyttade min vackra Blitz till sin nya familj. Åh, jag saknar henne så mycket, lilla skruttan. Har fått rapport idag om att det går hur bra som helst men det är ändå jobbigt. Men det känns underbart att hon fått ett sådan bra hem iaf.

Lycka till i ditt nya hem, S*Little L's Amorous Blitz!!!

Har även lagt in en ny bild på Cocos på hennes egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/10-07 Uppdaterat kattungesidan - för 12:e gången. Inte klokt vad tiden går fort. Gjorde ett gott försök att ta en bild på hela kullen idag. Inte lätt att få dessa små yrväder att vara stilla, samtidigt. Ja, ja här ser ni resultatet iaf.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/10-07 Fick flera fina bilder på mailen idag. Bilderna är tagna i Tibro, när Vouzan var uppe i panelen. Åh, hon är helt ljuvlig, min lilla docka. Eller hur??

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
22/10-07 Denna härliga bild fick jag utav Hasse och Rita, Monzas blivande ägare. Visst är dom underbara? Känns så gott att min lilla älskling ska flytta till dom.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/10-07 Denna helg har jag tillbringat i Göteborg på SVERAKs seminarie. Vilken kanon helg!! Har lärt mig massor och träffat massor av trevliga kattmänniskor. Synd och skam att inte fler skogkattsuppfödare var närvarande dock. Speciellt när det äntligen ordnas något för oss här nere på västkusten. Men, men....jag passade iaf på att suga åt mig utav kunskapen som dessa människor delade med sig utav.

Har även uppdaterat utställningssidan då bekräftelsen ifrån Skogkattslingan kom idag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/10-07 Uppdaterat kattungesidan, det är ju fredag idag och kattungarna är 11 veckor. Fortfarande tre av dom som inte är bokade. Känns konstigt med tanke på hur bra dom är. Spikraka profiler, bra höjd i pannorna, stora öron, bra hakor, långa svansar, bra päls, kraftig benstomme och så supergoa. Dom bara väntar på rätt hem att flytta till:)) Men jag njuter av tiden vi får tillsammans, dom är helt enkelt underbara.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/10-07 Lagt ut en ny bild på Cocos sida och även skrivit lite på Voulez-Vous sida, som nu kallas för Vouzan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/10-07 Igår var vi i Tibro, Billingebygdens kattklubb ordnade utställning. Oj, oj, oj vad jag är nöjd med resultaten denna helgen. Cocos är såå snygg, tycker både domarna och jag. Hon blev nominerad även denna gången, femte gången i rad. Och lilla Voules-Vouz som ställdes för första gången, blev både Bäst i Variant och Nominerad. Se resultaten på utställningssidan.

Och nu har hon äntligen flyttat hem till oss, lilla dockan. Natten tillbringade hon i vår säng, spinnande och mysandes. Beter sig som om hon alltid bott hos oss. Såå vacker och helt underbar.
Tack Lena för denna underbara katt!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/10-07 Kattungarna 10 veckor och då är det dags för nya bilder. Tiden bara rullar iväg. Nu har stamtavlorna kommit och första vaccinationen är redan gjord.

Imorgon bär det av till Tibro på utställning. Cocos och Voules-Vouz ska ställas. Första gången för Vouzan och efter utställningen ska hon ÄNTLIGEN  komma hem!! Ska bli såå roligt att se henne igen. Är en hel månad sedan jag såg henne sist och hon kanske har ändrat sig massor? Såå spännande!! *Längtar*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/10-07 Nu är det äntligen dags att lägga ut resultaten ifrån Östkattens utställning som var i helgen. En lång helg i en kall husvagn men det var det värt. Tack Marielle för alla dom glada skratten och ditt trevliga sällskap.
Jag är superduper nöjd med helgens resultat!!! Nitte fick två IC-certifikat och måste nu ställas i ett annat land för att få det sista. Då blir han Internationell Champion. Cocos blev Nominerad båda dagarna. Och på söndagen var dom tillräckligt många vita katter för en Bäst I Variant, och den knep hon!!
Läs mer om resultaten på deras egna sidor och på utställningssidan.

Även ett STORT GRATTIS till Cocos pappa Baron som blev Europa Champion i lördags.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/10-07 Bilder på kattungarna 9 veckor. Idag hade jag tre vildar som gärna ville vara med på bild och två sömntutor som inte ville samarbeta alls. Bara soova:)) Men det får duga med dom bilderna som det blev för idag bär det av till Östkattens utställning i Nyköping. Ska ställa Nitte och Cocos både lördag och söndag. Så håll tummarna för oss!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/10-07 Idag har jag börjat göra om min hemsida. Men det är mycket som ska fixas och jag är inte på långa vägar klar. Ber om ursäkt för att det kanske ser rörigt ut. Hoppas ni har överseende och att ni ändå ska trivas på min sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/9-07 Denna helgen har jag tillbringat i Göteborg på föreläsning i Genetik med Ylva Stockelberg. Mycket intressant och väldigt lärorikt. Kommer definitivt att gå på fler sådan föreläsningar då jag anser att kunskap kan man inte få för mycket utav.
Blev dock besviken att det var så få skogkattsuppfödare på plats. Trodde att det skulle vara fler med tanke på att det ofta klagas på att det aldrig ordnas något för oss här på västkusten. Men, men...

Tack Spinneriet för att jag fick komma trots att jag inte ens är medlem!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/9-07 Tänk att dom redan är 8 veckor. Känns nästan overkligt...
Å ena sidan vill jag hitta bra hem till dom och å andra sidan så fasar jag för att lämna dom ifrån mig.
Ja, ja...nya bilder finns det iaf på kattungarnas egen sida.

Men jag bjuder på en extra bild på Manta.
Den lilla tjejen som jag inte behöver lämna ifrån mig.
Hon ska nämligen stanna:)))

 

25/9-07 Denna vackra bild fick jag på mailen ifrån dom blivande ägarna till Monza.
Kan inte låta bli att lägga ut den...

Har även lagt in kattungarnas vikter bredvid veckobilderna.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/9-07 Idag kom bekräftelsen till utställningen i Nyköping. *glad*
Då är det dags för min Nitte, min "lilla" kille, att tävla i klass 7 med dom stora grabbarna.

Har lagt in tre nya bilder på Nitte. Här, på hanarnas sida och på hans egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/9-07 Nu är lilla Monza bokad.
Ett jättetrevligt par var här idag för att titta på kattungarna och dom föll för Monza.
Känns såå bra att hon ska bo hos dom.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/9-07 Kattungarna är idag 7 veckor. Och min fredag är superstressig som vanligt. Jobbat full dag på ett ställe för att gå till nästa jobb, och jobba hela kvällen där. Ja, ja...imorgon ska jag ta det lite lugnare.
Bilderna hann jag iaf att ta än om kattungarna var mer i luften än still framför kameran.
Såå..håll till godo:))

Är helt enkelt tvungen att lägga in en bild på Commodore, myskillen nummer 1.

Har även uppdaterat utställningssidan, fick bekräftelse för Tibro idag.
Det blir första utställningen för lilla Voulez-Vous:))
Och snart....så kommer hon hem! *Längtar*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/9-07 I all uppståndelse igår så missade jag att det var en stor dag. Usch så slarvigt av mig.

GRATTIS S*Silverbells Urza på din 1-årsdag.

Så nu vi har firat henne idag istället. Vi får hoppas att hon inte förstår *blink*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/9-07 Bilderna på kattungarna är äntligen här!! Det hann bli natt innan dom kom ut.
Idag har det nämligen varit en mindre katastrof hos mig. Min dator fungerade inte som den skulle!!
Men nu har Simon hjälpt mig hela eftermiddagen och kvällen, och jag säger bara
TACK Simon, du är GULD!

Så nu kan ni titta och njuta av dom vackra "små" bebisarna.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/9-07 Fick denna fina bild idag på mailen. TACK Annika!
Mycket passande till "Klostervikens Nattåg";)))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/9-07 Igår var det Västsvenska Kattklubbens tur att ha utställning, i Mölndal.
Cocos blev nominerad och Nitte blev CHAMPION!!! Kan man vara gladare???

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/9-07 Nu är det fredag igen och jag har uppdaterat med nya bilder på kattungarna.
Stressigt värre idag, eftersom jag arbetat dygnet runt hela veckan känns det som.

Imorgon bär det iväg till Mölndal på utställning. Håll alla tummar och tassar för oss:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/9-09 S*Guldpärlans Sarabi har lämnat sin nya familj och oss i stor sorg.
Vila i frid, Sarabi.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

31/8-07 Kan knappt förstå att kattungarna redan är 4 veckor!!
En jämn fin kull kvalitetsmässigt och jag är SUPERNÖJD!!!

Har uppdaterat med nya bilder på kattungesidan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/8-07 Uppdaterat utställningssidan. Känns konstigt att anmäla Voulez-Vous innan jag ens fått hem henne men man måste ju anmäla så långt i förväg, annars kommer man inte med. Nu kan man bara hålla tummarna...

Idag Gratulerar vi Monastery Bay's Night Train, alias Nitte,
på 1-årsdagen!!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/8-07 Kattungarna är redan 3 veckor och idag var det dags för ett nytt försök till fotografering. Bilderna finns på deras egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/8-07 Ett par nya kort på Nitte på hans egen sida.

Igår tog jag även några bilder på kattungarna. Dom är svåra att motstå nu när dom går omkring.
Är bara tvungen att visa ett kort på ena killen, Adventurous Commodore.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/8-07 Kattungarna är 2 veckor idag, och jag har uppdaterat deras sida. Alla växer dom fint och snygga är dom:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/8-07 Idag var det utställning i Varberg, Ras & Huskatten. Varmt och bedrövligt i lokalen, katterna fick ligga med isklampar i buren för att inte må dåligt i värmen. Men oj vad det var skoj idag.
Äntligen kom min pärla Cocos till panel. *Lycklig*
Nitte fick sitt andra cert och Levis skötte sig bra. Mer om deras dag på deras egna sidor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/8-07 Nu har kattungarna blivit 1 vecka:)) Har uppdaterat med bilder på deras sida. Dom växer så det knakar och Angel är en superduktig mamma. Hon verkligen njuter av sin nya roll.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/8-07 Ny bild på Voulez-Vous och Angel på deras egna sidor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/7-08 Uppdaterat med bilder på kattungarna.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/8-07 S*Little L's första kull är född!!! Opel-kullen är här! Såå spännande!!
Har uppdaterat med bilder på dom små liven. Bilderna är lite suddiga men det kan inte hjälpas, ligger nerverna på utsidan så blir man lite darrig:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/8-07 Idag kom bekräftelsen för Ras & Huskattens utställning i Varberg. Denna gång så visste jag redan att jag kommit med, fast det är ändå skönt att få det bekräftat.

Och nu är det verkligen väntans tider här hemma.... Angel har gått 63 dygn idag så nu är det snart dags.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/7-07 Fick mail ifrån Mästerkatten att jag tyvärr inte kommit med på deras utställning i Höör. Såå tråkigt men det är ju så det är. Som ett lotteri varje gång:(((

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/7-07 Varit på besök hos S*Nalle Puh's idag. Voulez-Vous päls hade vuxit något otroligt på bara fem dagar. Hon är såå fin!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/7-07 Idag har jag gjort något underbart!! Jag har bokat en liten bebis:))
Men oj, oj, oj vad låång väntan kommer bli.....*Längtar*

S*Nalle Puh's Voulez-Vous

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/7-07 Har gjort en ny sida som heter "Galleri".

Har även tagit bort Märtha och Sarabi ifrån "Mina katter". Deras bilder finns nu i galleriet.
Sarabi kommer att få en egen hemsida hos fodervärden så småningom. Det fungerar perfekt hos den nya familjen och Sarabi har flyttat dit för att stanna:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/707 Allt funkar kanonbra för Sarabi i hennes nya familj. Så skönt...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/7-07 Vi gör ett nytt försök med Sarabi....Mer info på hennes egen sida.


Huset känns tomt och mitt hjärta likaså.
Saknar dig i massor, Märtha!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/7-07  Vila i Frid, min älskade Märtha-Louise

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/7-07 Har suttit vid datorn och uppdaterat lite idag, speciellt på nyhetssidan. Har inte kunnat göra så mycket annat då jag åkt på en dunderförkylning. Usch!!

Vill även passa på att presentera familjens senaste tillskott. Egentligen är hon Hannahs men det vet man ju hur det är när barnen får ett djur. Det dröjer nog inte länge innan hon är min.

Sigrid Nina Dahlkvist

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/7-07 Idag sken solen för första gången på länge, länge... Så jag passade på att fotografera min paprikor. Ett under att dom blir så fina trots att dom ingen sol får.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/7-07 Man måste ju tillgodose allas intressen här i livet, så därför var vi på Wheels & Wings i Varberg idag. Mycket ögongodis fanns där men en bil som fastnade ordentligt i minnet var denna skapelse i päls:)) Vet inte om man kan säga att den var så vacker men i alla fall minnesvärd....

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/7-07 Har uppdaterat sidan för mina planer.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/7-07 Sarabi har kommit hem igen. Läs mer på hennes egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/7-07 Idag har min vackra Sarabi flyttat till en fodervärd. Så nu håller vi tummarna för att hon ska trivas. Läs mer på hennes egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/7-07 Har uppdaterat med lite nya bilder här och var...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/6-07 Värmlands kattklubb anordnade utställning i Forshaga denna helgen. Vi åkte med husvagnen redan på fredagen och vi har varit där hela helgen, men jag ställde bara ut på lördagen. Det var första gången med husvagn och katter, och det funkade perfekt! Cocos älskade att vara i husvagnen. Nitte var nog mest nöjd över att han hittade ett kryphål under bänken där han kunde gömma sig, inte för att han var rädd utan för att han gillar att vara ifred och ta det lugnt:))

Resultaten ifrån denna helgen är toppen!!! Nitte fick sitt första cert och Cocos fick sin Ex 1:a. Men bäst av allt...hon blev BIV (Bäst I Variant).

Men oj, vad man blir trött av att ha semester...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/6-07 Vill bara önska Er alla en riktigt GLAD MIDSOMMAR!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/6-07 Vi har dom senaste dagarna ägnat oss åt rastgårdsbygge. Och nu är den äntligen klar!! Och idag invigdes den av katterna. Att dom var supernöjda gick inte att ta miste på:)) Men jag tänkte lägga in några bilder av byggandet ifrån början så ni kan se hur det hela fortlöpte.

Här sätter vi upp reglarna och bestämmer hur den ska utformas. Vi var överens om att Hannahs fönster skulle vara inne i rastgården. Det är så skönt att kunna öppna och vädra utan att katterna smiter. Källarfönstret kommer vi att ta bort så att katterna kan gå ut och in genom en kattlucka istället.

Nu har vi målat reglarna i samma färg som huset. Nu kan man se formen på rastgården.

Nu håller vi på med den jobbiga sysslan att stifta fast nätet. Och mycket nät är det...

Nu är den klar!!!

Och så här såg det ut idag när katterna äntligen fick lov att komma ut. Det var såå spännande!

Tycker att den blev väldigt snygg och att den smälter in bra i villaområdet där vi bor. Tror inte att grannarna kommer klaga på hur det ser ut. Kanske får jag en dag en STOR rastgård på baksidan huset. Där är det skog och man kan bygga en mer naturlig miljö.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/6-07 Idag kom bekräftelsen för utställningen i Forshaga den 30 juni. *Glad*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/6-07 Var hos veterinären med Märtha idag. Läs mer på hennes egen sida...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/6-07 Utställning i Linköping idag. Usch och fy vad det var varmt!! Drygt 40 grader i ishallen där den hölls. Fick lägga in blöta handdukar i buren så att katterna inte skulle stryka med. Men på det stora hela var det en lyckad dag. Tack Annika, S*Älvdansens, för trevligt sällskap. Det får vi göra om fler gånger.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/6-07 Har ännu inte fått någon bekräftelse ifrån Linköpingskattklubb, men ikväll kom det ett mail som bekräftade att vi kommit med. Tydligen har dom dataproblem. Men nu vet jag i alla fall.

Vill även visa Er vad jag fixade igår:)) Mitt jobb ordnade auktion i lördag och jag arbetade så klart. Fyndade lite smågrejer, men det bästa fyndet var denna "vagn" som jag hittade. Det var först när jag gick förbi den för elfte gången som jag såg dess potential. Ni kan själva se vad jag gjort med den;) Känner mig lika nöjd som katterna.

Lina var så klart tvungen att testa först;))

 

3/6-07 Har gjort om hela min hemsida. Bestämde mig för att det var dags nu. Ville ha en svart/rosa sida men den blev så svårläst. Har stört mig ifrån början på att den var "skrikig" men har inte orkat ta tag i det. Så nu går jag från den ena ytterligheten till den andra (hehe). Från chockrosa till grått. Kim uttryckte det som att den rosa sidan var ungdomligt fräsch, och den grå var tråkigt medelålders. Men jag är ju snart medelålders så det är lika bra att vara förberedd;) Ber om ursäkt för att det kanske är problem med sidan. Ska fortsätta snygga till den imorgon. Lämna gärna en kommentar i gästboken, alltid kul att veta vad ni tycker om min nya sida:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/5-07 Varit hos veterinären med Angel idag. Planen är ju att para henne snart och då är det lite grejer som ska kollas först. Så idag har vi klarat av en bit, navelstatus och Fiv/Felv.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/5-07 Igår hade vi grillfest med många goda vänner, både gamla och nya:) Vill Tacka alla för en supertrevlig dag/kväll. Det var såå roligt! Allt blev väldigt lyckat, vi hade till och med tur med vädret:)) Och jag hoppas att vi kan göra om det fler gånger. Ni är alla MYCKET VÄLKOMNA, vänner kan man aldrig ha för många!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/5-07 GRATTIS MÄRTHA på 1-årsdagen!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/5-07 Varit på Elfsborgskattens utställning i Ulricehamn hela helgen. Påfrestande att ställa två dagar i rad. Men det är ju inte ofta som utställningarna är så nära, och då får man passa på. Marielle var med på lördagen, och till min STORA glädje var Kim och Hannah med mig på söndagen:)) Det har varit en rolig helg med mycket trevliga människor och vackra katter. Alla mina katters bedömningarna är fina och lovorden många, men jag är inte så nöjd med alla resultat men men....

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/5-07 Vill bara lägga in en bild på Nittes pappa, Fyhrligan's Wunjo. Här har han blivit "Bästa Skogkatt" i Skogkattspecialen på SNRF:s utställning i Uppsala. GRATTIS Suzan & Claes, och Wunjo så klart;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/5-07 Uppdaterat länksidan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/5-07 Uppdaterat Utställningssidan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/5-07 Idag Gratulerar vi Sarabi & Nahla på 2-årsdagen!!

Nitte har varit sjuk, läs mer om det på hans egen sida.

Även lagt in bilder på Märthas föräldrar.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/5-07 Idag har Märtha varit hos veterinären och blivit kastrerad. Har väntat till hon blev 1år för jag ville inte göra det för tidigt.

Uppdaterat med lite kort här och där. Spana gärna in min Prins Levis:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/4-07 Spinneriets utställning i Stenkullen. Levis, Urza och Nitte var anmälda. Hade bestämt mig för att lämna Urza hemma men tog med henne trots allt. En MYCKET lyckad dag!!! Levis debut var suverän, och Urza slog oss med häpnad:)) Och TACK Marielle för all hjälp och ditt trevliga sällskap!

Uppdaterat med lite nya bilder på katternas egna sidor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/4-07 Bekräftelsen till Elfsborgskattens utställning i Ulricehamn kom idag. Ska ställa två dagar i rad för en gångs skull, när det är min egen klubb som ordnar.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/4-07 Idag har Lina gjort något för första gången i sitt liv. Mer om det kan ni läsa på hennes egen sida:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/4-07 IDP-klubben Föreningen Hallandskatten hade sin utställning i Varberg idag. Och Cocos var där och gjorde sin debut på utställningsarenan. Och det gjorde hon bra!! Ex 1:a blev hon. Hon hade ingen konkurrens i sin klass men det var gott om vita katter i gruppen. Alltid lika kul att se vackra vita katter:)) Och sen kom hon tvåa i Bäst I Variant. Min vackra (s)katt!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/4-07 Och idag hade brevbäraren med sig bekräftelsen från Föreningen Hallandskatten, i Varberg nu på lördag den 21/4. Väldigt kort varsel men men.... Huvudsaken är att lilla Cocos kom med iaf, det blir hennes debut. Ska även bli spännande att se hur det går till på en IDP-utställning.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/4-07 Idag har vi varit på utställning i Jönköping med Angel och Nitte. Jag känner mig mycket nöjd med dagen! Angel har ju tappat ALL sin päls och ser mest ut som en nakenkatt men fick trots det en kanonfin bedömning. Och Nitte fick orden: "En mycket fin ung hane med en lovande framtid" 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/4-07 Idag kom bekräftelsen för Spinneriets utställningen i Stenkullen, den 28 april. Ska ha med Nitte, Urza och Levis. Ska bli jätteroligt att ställa Levis för första gången!! Så nu håller vi tummarna att han är lika kärleksfull och gosig på utställning, som han är hemma:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/4-07 Usch, idag har vi haft hantverkare här hos oss. Dom ska ta bort den gamla oljepannan och installera en bergvärmepump. Och med hantverkare i huset är det inget kul att ha många katter. Nyfikna och sociala som dom är så vill dom vara med och hjälpa till. Dörrar och fönster lämnas öppna och hantverkarna har ingen förståelse, för dom är ju just....HANTVERKARE! Så hela dagen har katterna fått vara instängda i sovrummet (med kattlucka till balkongen). Och jag är bara tacksam för att jag var ledig och kunde tillbringa deras dag i isolering tillsammans med dom.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/4-07 Imorse packade vi bilen och gav oss av norrut. Kim släppte vi av i Jönköping, det är ju motormässa denna helgen. Men Hannah, Charlie och jag fortsatte vår resa mot Norrköping och lilla Bounty. Så nu är hon äntligen här!!! Och hon är verkligen helt ljuvlig, bedårande och underbar:)))

Kim fick äran att döpa henne och då blev det Cocos. Mycket passande då hon är som en söt liten cocosflinga:)

S*Datolitos Bounty - alias "Cocos"

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/4-07 Idag fick jag en påskhälsning ifrån Lucifer. Han blir bara vackrare och vackrare:)) Åh, jag bara älskar denna katten! Och jag önskar att han kunde bott kvar hos oss men jag vet att han har fått ett super hem hos Yvonne. TACK!!

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/4-07  Har ikväll roat mig med att göra ett påskkort. Har länge tänkt samla alla katterna på samma bild, och vad passar då bättre i dessa tider än ett påskkort? Och givetvis ville jag ha med lilla Bounty också fast hon inte flyttat hit ännu:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/3-07 Idag kom bekräftelsen till Dackekattens utställning i Jönköping. Ska bli roligt att ställa ut igen, trots att Angel går i sommarkläder. Det blir första gången för henne i vuxenklass, Lillskruttan;)) Men denna gången har i allafall Nitro börjat få lite päls igen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/3-07 Idag har det varit en underbar vårdag och vi har invigt balkongen. Den är nu helt klar och katterna har varit där ute hela dagen. Och lyckan var fullkomlig precis som jag trodde:))

På bilden har Lina, Angel och Sarabi redan hittat sina platser i solen.

 

Även Bessa har trivts i vårvärmen idag. Visst är hon vacker??

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/3-07 Idag har vi nätat in balkongen. Kim vet precis hur jag vill ha det så det har gått såå snabbt. Balkongen är ganska stor, drygt 13 kvm. Och i väntan på den nya rastgården så kommer den passa perfekt:))

 Imorgon ska jag börja inreda balkongen för katterna. Dom kommer att bli så lyckliga!! Dom har inte haft tillgång till "uteliv" sedan innan flytten för drygt en månad sen. Och varje gång jag gått ut på balkongen har Lina hoppfullt väntat innanför dörren, hon gillar INTE att inte få gå med mig överallt. Men imorgon ska hon äntligen få komma ut. Lyckan kommer bli total:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/3-07 Har fixat lite med hemsidan idag igen. Ändrat "Mina katter" så dom nu är uppdelade i hanar, honor och kastrater.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/3-07 Uppdaterat hemsidan. Gjort i ordning en sida för Bounty, och lite annat smått, bland annat utställningssidan är uppdaterad.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/3-07 Idag har jag uppdaterat och fixat med hemsidan. Bland annat ändrat teckensnitt. Störde mig så på att sidan inte ser likadan ut i andras datorer som i min.

 

Som alla vet så letar jag efter ett nytt hem åt katterna ifrån Guldpärlans, men det ska kännas rätt. Båda tjejerna är helt enkelt underbara och förtjänar ett riktigt bra hem. Det är ju trots allt inte deras fel att uppfödaren strulat med stamtavlorna. Och i dagsläget så är mitt hem det rätta. Så därför har jag bestämt mig för att låta båda två stanna kvar hos mig. Åtminstone tills vidare. Familjen och jag är nämligen inte överens om detta beslut. Det visar sig senare vem som vinner denna kamp...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/3-07 Snart kommer hon.... Min vita dröm!! S*Datolitos Bounty. Jag har letat länge och väl efter en vit skogisfröken och till slut hittade jag henne. Helt perfekt!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/3-07 Nu har vi ÄNTLIGEN fått internet igen!!! Har väntat en hel evighet känns det som.... Här har vi kommit iordning i det nya huset och allt känns verkligen toppen:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/3-07 Idag kastrerades mina två tjejer. Allt gick bra och dom mår fint. Så nu ska dom få ha semester i väntan på deras riktiga stamtavlor och om sen det rätta hemmet dyker upp så är dom redo att flytta. Men vi har ingen brådska varken tjejerna eller jag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/2-07 Idag påbörjas flytten:))) Det stora flyttlasset går på lördag men det får resten av familjen ta hand om. Jag ska ju på utställning med katterna;) Funderade på att ändra planerna men som alla vet är det ju inte så lätt att komma med på utställningarna, så det är bäst att passa på.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/2-07 Idag har jag gjort en ny länk i menyn, som heter "Omplacering". Gå gärna in och läs.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/2-07 Idag kom bekräftelsen för utställningen i Borås den 24 februari. Såå kul!! Det blir första gången för Urza så det ska bli spännande att se vad hon får för bedömning. Nitro ska också med, pälslös som han är, men jag ser det som träning för honom. Och för Märtha blir det sista gången innan kastrering. Låt nu dessa två dessa två veckor gå fort.....

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/2-07 Tänkte att det var dags att lägga ut en bild på vårt nya hus. Har februari månad på oss att flytta men nu bär det snart iväg:)) Skönt att det ändå finns lite positiva saker här i livet, trots att det ibland känns tungt.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/2-07 Idag har Isak flyttat ut igen. Han trivdes inte så bra tillsammans med alla mina katter. Levis satte i system att förfölja honom överallt. Stackars Isak:(( Numera bor Isak hos min syster, Marielles mamma. Hoppas att han ska trivas bättre där!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/2-07 Pga MYCKET olyckliga omständigheter så kommer inte varken S*Guldpärlans Nahla eller S*Guldpärlans Sarabi att användas i avel.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/1-07 Välkommen Isak!! Hoppas att du ska trivas och att Marielle ska bli nöjd med din inkvartering;)

(Egen sida för Isak kommer senare om han bestämmer sig för att stanna)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/1-07 Var på utställning i Örebro med Nitro och Märtha. Och det gick så bra!! Är helnöjd med kritiken på dom båda två:)) Men vädret kunde ju varit lite bättre, snöstorm och bedrövligt väglag. Då är det inte så kul att köra 30mil. Men vi kom välbehållna hem och vi hade verkligen en kanonkul dag. Tack Suzan för att du delade den med mig;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/1-07 Idag kom det lite tråkiga besked:( Utställningen i Mölndal, i februari, har blivit inställd pga vattenskador på lokalen. Inte konstigt med tanke på hur mycket vatten dom hade överallt i december. Men det var synd för det skulle blivit Angels sista utställning i klass 11, och Urzas första någonsin.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/1-07 Idag kom bekräftelsen för utställningen i Örebro:))) Så spännande det ska bli. Längtar.....

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/1-07 Gott Nytt År!!!  Ett spännande år med spännande planer och många roliga utställningar:) Och givetvis den spännande flytten till nya huset, som närmar sig med stormsteg. Bara en månad kvar... Katterna bara älskar alla flyttkartonger, sköna att ligga på och roliga att leka i.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥