Nyheter 2010

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

31/12-10 S*Little L's önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/12-10 R.I.P - Rocky Raccoon
Tyvärr finns inte längre Rocky hos oss:( Han fick ett svårt urinstopp och blev inlagd på djursjukhuset. Trots medicin och behandling så gav hans kropp upp kampen och natten till den 22 december somnade han in. Saknaden är stor och det känns ofattbart då det gick så väldigt fort! Mitt hjärta brister snart av alla sorger det måste bära och jag hoppas innerligt att nästa år blir ett bättre år!!! Tack Lena för att jag fick glädjen att lära känna denna underbara katt!

Ilias är inte längre till salu då min son fick honom i julklapp. En önskan han haft nästan lika länge som Ilias funnits;) Och efter allt som hänt här så känns det rätt att en av kattungarna får stanna, trots att det är en hane;) Till vidare kommer Charlie och jag att samäga honom men det råder ingen tvekan om att detta är min sons katt. Och lite längre fram när Charlie flyttar hemifrån så flyttar så klart Ilias med honom!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/12-10

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/12-10 Äntligen nya bilder på kattungarna som hunnit bli 20 veckor idag. Nu behöver dom verkligen egna hem att regera i;) Två busiga, sociala och trygga pojkar med mycket charm!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/12-10 Flera nya bilder på Isaac, Fallen och Humble, ligger en länk på deras egna sidor. Även en ny bild på Vouzan.


Mina pojkar!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/12-10 Ny bild på Lina, Ben Hur och Inez Ixora.

Även en ny bild på S*Little L's Cavalkad som tyvärr behöver ett nytt hem då han inte har trivts så bra sen familjen fick en bebis. En härlig katt med en stor personlighet, kastrerad, rumsren och skötsam. Cavalkad gillar att vara ute och busa ibland men när det är kallt tycker han bäst om att mysa i stugvärmen;) Om någon är intresserad är det bara att kontakta mig så förmedlar jag kontakten med hans ägare som bor i Fritsla precis som jag.

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/12-10 Idag har Jah Wonderful flyttat till sitt nya hem! Han har flugit till Frankrike med en av sina nya ägare och jag vet i mitt hjärta att detta kommer att bli så bra! Men vi kommer att sakna denna gosse så mycket eftersom han bott kvar hos oss så länge!

Lycka Till i ditt nya hem, Jah Wonderful!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/12-10 Idag har Jig-Saw flyttat till sitt nya hem och jag är övertygad om att detta är perfekt! Var rädd om honom, han är en underbar katt!
Lycka Till i ditt nya hem, Jig-Saw Puzzle!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/12-10 Vilken helg vi hade!!! Humble visar om och om igen att han förtjänar att tampas med dom vackra katterna i panelen! Igår tog han sitt nionde Best In Show!!!! Känns ofattbart och jag är sanslöst stolt över honom!!! Ställde även kattungarna som är kvar här hemma. Alla fick fina bedömningar och skötte sig jättebra! Jiggen fick en strålande bedömning utav Jörgen Billing:) Men allra bäst gick det för Fanny som inte bara tog sin ex 1:a i konkurrens utan även tog hem BIV-total!

S*Little L's Humble, JW - BEST IN SHOW!!!

Idag har jag tagit mod till mig att ta bort Cocos från sidan med mina katter:(
Kan inte låta bli att gråta för det känns så hopplöst då jag saknar henne något förtvivlat!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/12-10 Så var denna utställningsdag över...och jag är mer än nöjd!!!! Jah Wonderful visades för första gången och han fick en strålande bedömning! Fick sin Ex 1:a men förlorade biv:en till en annan vacker katt som senare blev bis-kattunge. Harmony hade tuff konkurrens idag och fick nöja sig med en Ex 3:( Desto bättre gick det för brorsan Humble...för han gjorde det idag igen:)

S*Little L's Humble, JW - BEST IN SHOW!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/11-10 GRATTIS D-kullen på 2-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/11-10 Idag skulle jag fotografera kattungarna som fortfarande är till salu. Men Humble kom och ville vara med så det slutade med att det bara blev en bild på varje kattunge, och resten blev på Humble. Tårarna rann i strida strömmar då saknaden efter Cocos nästan blev övermäktig:( Men jag är så glad att jag iaf har honom här nu när hans mamma inte längre kan ge mig fler vackra barn! Bilderna på kattungarna finns som vanligt på kattungesidorna och bilderna på Humble finns att se här!

Uppdaterat med vilka domare som ska döma på Ädelkattens utställning nästa vecka. Oturligt nog går alla tre kattungarna hos samma domare på söndagen trots att dom är i olika färggrupper. Men å andra sidan har jag haft tur med domarfördelningen, kunde inte önskat bättre;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/11-10 Nya bilder på två av Cocos vackra döttrar Hope och Honesty

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/11-10 Igår flyttade Jig-Saw tillbaka hem igen då det inte fungerade i det nya hemmet:( Så nu är denna snygging till salu igen. Tog lite nya bilder på honom och dom finns på kattungesidan, J-kullen 15 veckor.

Hope har varit på utställning i Italien denna helgen och hon har fått strålande resultat!! Igår var hon uppe för nominering men förlorade mot en Maine Coon. Och idag tog hon Bäst I Variant!!! Grattis!!! Jag är så glad för er skull och så stolt över Hope!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/11-10 Nya bilder på kattungarna, nu 15 respektive 16 veckor gamla. Fotograferade dom igår men orkade inte lägga ut bilderna då jag inte är på topp, så att säga:(

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/11-10 ♥ ♥ R.I.P - Min underbara Cocosflinga ♥ ♥
För några dagar sedan lyckades Cocos ta sig ut från rastgården och vi har letat efter henne överallt. Och igår morse kom samtalet som jag inte ville ha...någon hade hittat henne men hon var inte längre vid liv. Saknaden är enorm och jag kan inte sluta gråta! Hon är mitt allt! Min själsfrände och bästa vän! Jag finner inga ord som kan beskriva hur ont det gör i mitt hjärta! Tack Maja för att du gav mig möjligheten att dela hennes liv!

Tänd ett ljus för min vackra Cocos så hon hittar vägen till regnbågsbron!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/11-10 Ännu en utställningshelg är över, och jag är super nöjd med helgens resultat! Rocky tog sitt sista CACIB som jag ville och nu är han Internationell Champion! Och Humble visade ännu en gång att han förtjänar att vara där uppe och fajtas med dom andra snygga katterna:) Känns helt sanslöst att han blev BIS båda dagarna!!!! Han är ställd 13 gånger och därav har han 10 NOM och 7 BIS!!

S*Little L's Humble, JW - BEST IN SHOW!!!

Båda dagarna!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/11-10 Uppdaterat kullsidan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/11-10 I helgen var Humble och jag på utställning igen. På lördagen fick han nöja sig med att bli ex 1 men på söndagen så knep han en panelplats. Och tänk...han gjorde det IGEN!!! Detta var hans femte BIS så nu kan han titulera sig JW!!! Stoltare, lyckligare människa än jag, det finns inte:) Och som uppfödare är jag ännu stoltare!! Tänk att jag var med när denna kille föddes

S*Little L's Humble - BEST IN SHOW!!!
JUNIOR WINNER!!!

Nya bilder på kattungarna finns också, tog bilderna igår men orkade inte uppdatera hemsidan innan idag. Det har varit en tuff helg;)

S*Little L's Humanity har varit här hos oss ett par veckor eftersom hennes familj varit på semester. En helt underbar katt som är såå trygg och balanserad! Ny bild på henne finns på hennes egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/11-10 Jag hoppas ni har överseende med att det inga bilder kommer idag? Har jobbat alldeles för länge så både ljus och ork har tagit slut. Nya bilder kommer på måndag istället.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/11-10 Ny bild på Humble på startsidan. Min vackra pojke som redan hunnit bli 7½ månad. Stor är han också, väger redan 5½ kg:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

31/10-10 Idag blev Rocky pappa till 4 underbara bebisar hemma hos Susanna, S*Kronängens. Grattis!

Idag har Elissa flyttat hem till sin riktiga familj igen. Och det känns väldigt tungt:( Jag kommer att sakna denna underbara katt något otroligt! Och jag är SÅÅÅ tacksam för att jag fått låna henne så länge, hon har faktiskt bott här hos oss i ett halvår!
Tack Carina & Björn! Var rädda om denna underbara diamant!

TACK för den här tiden, Elissa Erinome!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/10-10 Idag var det Inez tur att flytta. Just nu sitter hon på tåget med sin nya familj och hon kommer inte vara framme innan imorgon. En lång resa men det känns så rätt att hon hamnar hos just dom!

Lycka Till i ditt nya hem, Inez Ixora!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/10-10 Idag har det varit full upp här hemma, tre av mina älsklingar har flyttat till sina nya hem. Känns som vanligt jobbigt men jag vet att dom får det såå bra! Min tröst är att någon annan får njuta av dessa underbara katter och dela sina liv med dom!

Lycka Till i ditt nya hem, Jumpin' Jack Flash!!

Lycka Till i ditt nya hem, Iwan Ilex!!

Lycka Till i ditt nya hem, Jiving Sister Fanny!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/10-10 Nya bilder på kattungarna som idag är 12 och 13 veckor gamla. Nu har dom börjat flytta hemifrån och det är med tungt hjärta jag släpper iväg dom. men jag är helt säker på att dom kommer att få toppenhem!

Lycka Till i ditt nya hem, Jig-Saw Puzzle!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/10-10 Idag är I-kullen 12 veckor och nu finns här nya bilder, jag har också mot alla odds lyckats att fånga dom allihop på en och samma bild;) Så klart finns här även nya bilder på J-kullen som är 11 veckor idag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/10-10 Idag blev Isaac pappa hemma hos Susanna, S*Kronängens.
Fyra underbara bebisar, två pojkar och två flickor. Längtar efter att få se dom!!!

Nya bilder på Elijah och Humble från gårdagens klubbmästerskap. Tack Amanda!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/10-10 Idag har vi varit på Elfsborgskattens klubbmästerskap. Det blev bara Humble och jag, trots att jag anmält även hans pappa Rocky. Tyvärr fick jag väldigt ont i min kropp och mina händer så jag bestämde mig för att det vore bättre att inte plåga kroppen med en 8 kilos katt också;) Enligt domaren så var Humble hans bästa katt idag men tyvärr fick han möta kategori 3 domarens bästa katt också, och dom kunde inte enas. Alltså fick lotten avgöra och då förlorade Humble men det spelar ju absolut ingen roll, han var ändå vackrast;) Elijah var också där och nu har han blivit en STOR pojke! Min dotter använde sin kamera hela dagen så förhoppningsvis så får jag några bilder av henne.

Idag är jag mest orolig för en annan avkomma, Braveheart, som har varit på djursjukhuset hela dagen. I morse kunde han inte gå och enligt veterinären så har han ett sned höftled och artros. Så nu håller vi tummarna för att hans medicin hjälper och att han blir ok!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/10-10 Nya bilder på kattungarna, I-kullen 11 veckor och J-kullen 10 veckor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/10-10 I helgen har Humble, Vouzan och jag varit på utställning i Hässleholm. Vouzan var bara med som sällskap åt Humble men hon var så duktig och tog sina certifikat båda dagarna. Vilket innebar att hon nu kan titulera sig själv Grand Internationell Champion! Hon tog också BIV:en på söndagen:) Humble fick nöja sig med att bli tvåa på lördagen, blev slagen av en katt som senare blev BIS. Men på söndagen så var det Humbles tur att kamma hem storvinsten:) Detta var hans fjärde BIS som kattunge/junior:)

S*Little L's Humble - BEST IN SHOW!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/10-10 Nya bilder på kattungarna som nu hunnit bli 9 respektive 10 veckor gamla. Helt otroligt hur tiden kan rusa iväg!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/10-10 Idag blev Rocky pappa för tredje gången, denna gång i Norge hos Julie, Skaujentas. Sex vackra bebisar, två pojkar och fyra flickor. Detta var hans första kull utanför mitt katteri och det ska bli så spännande att följa dom framöver, misstänker att det blir en resa till Norge lite längre fram;)

Igår var jag i Norrköping på utställning trots att jag inte ställde någon egen katt. S*Little L's Harmony gjorde sin debut och då ville jag gärna var med! Vackra Dockan, sååå lik sin mamma ♥ Hon skötte sig fint och fick en kanonbedömning så jag är mer än nöjd! Och det tror jag att hennes ägare Johanna också är;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/9-10 Nya bilder på kattungarna! Tyvärr är det inte så många idag för tiden fanns helt enkelt inte. Jag började på ett nytt jobb igår och har därför åkt hemifrån strax innan 5 på morgonen. Känner mig helt mör i kroppen och kanske borde jag hoppat över fotograferingen denna veckan? Men det kan jag ju inte, eller? ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/9-10 Nya bilder på kattungarna, I-kullen 8 veckor och J-kullen 7 veckor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/9-10 Ny bild på Braveheart på hans egen sida, så vacker nu när han sätter päls! Tack för den fina bilden!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/9-10 Nya bilder på kattungarna, både I-kullen och J-kullen!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/9-10 Jag är sååå glad och så stolt över Humble! Han skötte sig så fint på SW och fick strålande resultat!!! Jag åkte till Norge trots att jag inte trodde att han skulle ha någon chans. Humble var 6 månader och 1 dag gammal och skulle alltså tävla med juniorer för första gången. I juniorklass är katterna 6-10 månader och i den åldern växer katterna väldigt mycket, och alltså blir skillnaden på katterna väldigt stor. Någon som är 6 månader är så klart mycket mindre än en som är t ex 9 månader och 27 dagar, och så ska det ju vara;) Men han gjorde det ändå:))) Han blev NOMINERAD!! I tuff konkurrens utav 5 juniorer så blev det HAN som gick till panel:) *Så glad, så glad*
Ny bild på
Humble på hans egen sida.


Raymond har problem med att välja i nomineringen;)


S*Little L's Humble när han blev nominerad till Best In Show på SW!!!


 Publiken hejar och ropar - SVERIGE, SVERIGE, SVERIGE!!
Det är jag med hatten i mitten;) Tack Lisbeth för alla bilderna!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/9-10 Nya bilder på kattungarna, I-kullen 6 veckor och J-kullen 5 veckor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/9-10 Igår blev Isaac pappa för andra gången! Denna gång hemma hos Marina & Robin, S*Glorfindel's.
Fyra vackra bebisar, tre pojkar och en flicka. Vi är så stolta!

Ny bild på Elijah på hans egen sida.

.♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/9-10 Ny bild på startsidan, J-kullen 4½ vecka. Dom utvecklas så fint och dom var så söta i morse när dom alla tittade på mig på samma sätt. Jag var helt enkelt tvungen att ta en bild på dom:)

Ny bild på Gideon på hans egen sida.  Tack för alla vackra bilder, Johanna!

Även en ny bild på  Humble på hans sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/9-10 Vilken dag vi har haft i Borås! Tre avkommor ställdes med strålande resultat och jag är så stolt över dom allihop! Ben Hur är nu Premier! Fallen Angel blev Nominerad men förlorade på utslagsröst och Humble blev BIS!!!

S*Little L's Humble - BEST IN SHOW!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Nya bilder på kattungarna, I-kullen 5 veckor och J-kullen 4 veckor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/8-10 Grattis Nitte på födelsedagen!!
Vi har under en lång tid haft problem med Nitte och har nu efter att ha varit i kontakt med hans uppfödare, bestämt oss för att låta honom flytta till en vän. Nitte bestämde sig nämligen för att han skulle bli utekatt, något som jag inte tycker är ok när man bor i tätbebyggt område. Vi bor i ett villaområde och det är inte långt till den stora vägen där givetvis alla kör alldeles för fort. Därför var hans fixidé något som jag inte kunde hjälpa honom med på något annat sätt än att erbjuda honom ett liv där han fick lov att vara ute i en trygg miljö. Så snart han bott in sig ordentligt och känner sig trygg i sitt nya hem kommer han att få en stor skog att ströva i. Jag kommer så klart att ha en nära kontakt med honom, så hemsidan kommer att uppdateras med små rapporter och bilder ibland. Jag kommer också att fortsätta testa honom för HCM med den intervall som hälsoprogrammet rekommenderar.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/8-10 Idag säger vi Grattis till min son Charlie på hans 18-årsdag!!

Nya bilder på alla kattungarna, på båda kullarna trots allt. =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/8-10 Nya bilder på flera S*Little L's-katter - Manta, Elissa, Honesty, Hope & Humble. Är så stolt över dom alla!!!


En extrabild på Humble som Amanda tog när vi var på utställning sist.
Min STORA kärlek!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/8-10 Nya bilder på alla kattungarna som är 2 veckor och 3 veckor gamla idag. Från och med nästa vecka kommer jag inte att uppdatera alla på torsdagen, troligtvis kommer jag att dela på dom så att det bara blir EN kull på torsdagar framöver. Antagligen kommer det bli fredagar som blir den andra kullens dag att uppdateras. Bilderna kommer dock att tas på rätt dag;) Ja, ja...vi får se hur det blir...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/8-10 Uppdaterat utställningsresultaten, även utställningskalendern är uppdaterad.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/8-10 Nya bilder på alla kattungarna, både I-kullen och J-kullen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/8-10 Idag har jag varit på besök hos Donna och hennes kattungar. Bilder på dom små bebisarna finns att se här!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/8-10 Nya bilder på Isaac och Vouzan, både på sidan Mina katter och på deras egna sidor.

Nu är jag helt säker angående könet på Jah Wonderful och även Jig-Saw's färg.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/8-10 Nu finns här bilder på J-kullen, 1 dygn gamla. Dom har även fått sina namn och denna gång blev det Rolling Stones-tema!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/8-10 Nu har dom kommit!!! Mina ljuvliga små J-bebisar! Elissa skötte sig så fint och visste precis vad hon skulle göra:) En av killarna är såå liten men han är en riktig tuffing så jag är inte särskilt orolig. Bilder kommer imorgon då jag gärna vill att mammakatt ska få lite lugn och ro innan jag tar ungarna ifrån henne för fotografering.

Bilder på I-kullen som blivit 1 vecka, finns iaf på kattungesidan än om det inte är många idag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/8-10 Nya bilder på Isaac och Humble på deras egna sidor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/8-10 GRATTIS A-kullen på 3-årsdagen!!!

Nya bilder på Gloria, Harmony och Honesty! Tack för alla fina bilder!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/8-10 Idag har Hope flyttat till sitt nya hem i Italien och det kommer att bli så tomt utan henne här hemma! Men nu när jag lärt känna hennes nya familj så känns det såå bra! Hope kommer att få ett toppenliv hos Sandra och James!

Lycka Till i ditt nya hem, Hope!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/8-10 Idag var vi åter i Varberg på utställning, denna dag hade jag med mig Humble och Hope. Båda två skötte sig så fint hos domaren och fick kanonfina bedömningar båda två. Men bäst av allt....Humble gjorde det IGEN!! :)
S*Little L's Humble - BEST IN SHOW!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

31/7-10 Idag ställde jag ut Humble för första gången och han skötte sig sååå fint!! Stolt som en tupp över min vackra gosse som på sin utställningsdebut gjorde succé!
S*Little L's Humble - BEST IN SHOW!!!

Två av kattungarna (Iwan & Inez) har redan öppnat sina ögon, 2 dagar gamla:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/7-10 Kattungarna i I-kullen har fått sina namn. Denna gång blev temat trädgårdsväxter.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/7-10 Manta & Rockys bebisar är äntligen här!! Bilder på dom nyfödda finns på kattungesidan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/7-10 GRATTIS C-kullen på 2-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/7-10 ÄNTLIGEN har jag fått min rosett:))) Jag har nämligen klarat G3-kursen på PawPeds!!! Det har varit en tuff kurs med väldigt mycket jobb och jag är sååå glad att den är över. Men samtidigt har jag så klart lärt mig massor och jag är så glad över chansen att förskaffa mig så mycket kunskap. Tack Ulrika och alla ni andra som kämpat med oss under våren!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/7-10 Uppdaterat utställningssidan med vilka domare som ska döma på RHK i Varberg.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/7-10 Uppdaterat med nya bilder på Monza, Harmony och Honesty. TACK för alla fina bilder ni skickar!!
Även nya bilder på  
Isaac och Humble.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/7 Förlåt att det tar så lång tid mellan mina uppdateringar men jag har tagit lite semester och umgås med familjen istället för datorn;)

I torsdags den 8/7 fick S*Little L's Chiquita 6 underbara bäbisar hos S*WinsnesWilda. Fem flickor och en pojke! Nitte skickar massor av pussar till sina nya barnbarn och jag är sååå stolt över Chiquita som skötte sig så bra!

I dag fick S*Little L's Donna The Prima Donna också 6 ljuvliga bäbisar hos S*Kapstjärnans. Fyra flickor och två pojkar! Detta är mina första "riktiga" barnbarn då jag själv fött upp deras mormor S*Little L's Adorable Manta. Givetvis skickar även Manta massor med pussar till sina barnbarn och jag är snart så stolt att jag spricker;)

Stort Grattis och massor av kramar från oss alla, Camilla och Helen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/7-10 Nya bilder på H-kullen som har hunnit bli 16 veckor. Bilderna är några dagar försenade men nu är dom iaf här;)

Nya bilder även på Isaac, Rocky, Nitte och Loppan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/6-10 Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat tidigare men efter vissa problem med min dator så är jag nu igång igen! Vill börja med att säga GRATTIS F-kullen som blev 1år i tisdags. Jag har inte glömt er!

Ny bild på Chiquita och Fuller på deras egna sidor.

Även uppdaterat mina planer, både Manta & Rocky och Elissa & Isaac har träffats och nu är jag säker på att dom båda väntar smått:)) Håll tummarna hårt, för allt kan hända på vägen!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/6-10 Olika omständigheter gjorde att Humble helt enkelt fick stanna kvar hos mig. Något som jag är väldigt glad för! Nya bilder på honom och Hope finns på kattungesidan. Bilderna tog egentligen igår på deras 14-veckorsdag men någon uppdatering hann jag  inte med, så därför kommer dom idag istället. Har även lagt ut H-kullen på kullsidan trots att Hope fortfarande bor kvar, hon flyttar inte innan i slutet av juli. Hjälp vad jag kommer att sakna henne när det blir dags:(

Vi säger också Välkommen till en annan liten familjemedlem, jag har blivit "mormor" till världens finaste lilla valp!
En Finsk Lapphund precis som vår hund Bessa.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/6-10 Ny bild på startsidan på min nya rastgård:) *så glad*

Uppdaterat resultatsidan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/6-10 GRATTIS E-kullen på 1-årsdagen!!!

Tyvärr blev det inga bilder på H-kullen igår när dom var 13 veckor:( Tiden räcker inte riktigt till just nu men jag ska försöka att ta några bilder nästa vecka istället, hoppas det är ok? ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/6-10 Idag har Humanity flyttat till sitt nya hem och det känns såå bra! Där kommer denna charmiga tjej få det kalasbra! Men vi saknar dig redan, gumman!

Lycka Till i ditt nya hem, Humanity!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/6-10 Idag har Harmony flyttat till sin nya familj där hon kommer att få det toppen! Hon tog den långa bilresan med ro och busar nu runt i sitt nya hem som om inget hänt. Det är bara vi som saknar henne massor!!

Lycka Till i ditt nya hem, Harmony!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/6-10 H-kullen är 12 veckor idag och nya bilder finns så klart på kattungesidan. Honesty har redan flyttat och jag saknar henne så mycket. Men jag är helt övertygad om att hon kommer få det sååå bra hos sin nya ägare.

Lycka Till i ditt nya hem, Honesty!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/6-10 Humanity är åter till salu pga olyckliga omständigheter för familjen som bokade henne för så länge sedan. Tråkigt men så är det ibland, man kan inte styra över allt här i livet. Dom som får henne till slut är iaf garanterade en helt ljuvlig liten tjej som spinner som värsta motorcykeln när man klappar henne. Så härlig!

Desto trevligare att skriva ut är att Emmie (en avkomma från min E-kull) var och testades för HCM i söndags och hennes hjärta var helt friskt:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/5-10 Nya bilder på H-kullen som är 11 veckor idag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/5-10 Så var det då dags för nya bilder på H-kullen som redan hunnit bli 10 veckor gamla. Dagens fotografering var nog den tuffaste som både jag och någon av mina kattungar varit med om! Jag är nämligen förkyld och hostar hela tiden. Inte lätt att vara liten och se söt ut när den som håller i kameran bara hostar;) Hoppas ni ska bli nöjda med bilderna trots allt?

Ny bild på pappa Rocky på förstasidan också, han har ju trots allt blivit Champion!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/5-10 GRATTIS B-kullen på 2-årsdagen!!!

Ännu en utställningsdag är över och jag är helt slut;) Idag fick LittleL's ännu en Champion! Idag var det Elissa som tog certifikatet utav dom två systrarna, rättvist och bra fick dom var sin dag;) Härligt att vara uppfödare till två så snygga tjejer! Även snyggingen Braveheart ställdes idag och tog utan problem sitt certifikat, men detta var hans sista utställning då han inte tycker att det är kul att visa upp sig. Det är inte alla katter som uppskattar utställning och det är viktigt att man respekterar det, katten är ju precis lika vacker ändå;)
Loppan visade upp sig så fint idag och tog sitt första cert i öppen klass. Hon fick väldigt fina vitsord utav domaren Jörgen och jag blir såå glad! I nomineringen stod hon emot en supervacker WorldWinner så då fick hon se sig slagen, helt rätt så klart. Hon är så ung, inte ens 11 månader så hennes tid kommer sa domaren;) Rocky dömdes utav samma domare och tog sitt första IC-cert. Han blev domarens bästa hane idag men fick inte komma till panel då han tyckte att pälsen var alldeles för kort. Tråkigt men det är domarens beslut och han har helt rätt i att pälsen saknas, men det är ändå retligt.

Vill också passa på att gratulera Bodyguards dotter S*Wegietassen's Regina till dagens BIS-junior!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/5-10 Idag har det varit utställning i Bohus och jag hade med mig tre katter. Loppan ville inte visa upp sig idag och därför blev resultatet därefter, hon fick sin första dåliga placering. Elissa fick se sig slagen av sin vackra syster Emmie som tog sitt första certifikat i klass 9. Av mina katter gick det bäst för Rocky:) Han kan nu titulera sig Champion och avslutade sin dag med att gå till panel!!! Braveheart fick sitt sista CAP och blev idag Premier! Grattis Brasse och Camilla!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/5-10 Nya bilder på H-kullen som är 9 veckor idag.

Idag har Gideon flyttat till sin nya familj och jag saknar honom massor redan nu! Var rädd om min prins!

Lycka Till i ditt nya hem, Gideon!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/5-10 Idag har Gloria flyttat till Värmland, och det var med tungt hjärta jag såg henne åka än om jag vet att hon får det toppen!

Lycka Till i ditt nya hem, Gloria!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/5-10 G-kullen 12 veckor idag och givetvis har jag fotograferat dom;) Nya bilder på kattungesidan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/5-10 Nya resultat ifrån Dackekattens utställning idag!
*glad, glad, glad*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/5-10 Nya bilder på H-kullen, 8 veckor idag!

Uppdaterat med domare på Spinneriets utställning.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/5-10 Nya bilder på G-kullen, som är 11 veckor idag.

Även några nya bilder på Vouzan som måste dela sin älskade korg med olika kattungar hela tiden.
Sidan kallar jag "Trångt om härligheten" och den finns i Vouzans galleri.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/5-10 Idag har Humanity haft besök utav en trevlig tjej som bokade henne innan hon åkte hem. Kanske kommer vi att få se Humanity på någon utställning framöver:)

Idag var det nära att det hände en olycka, Harmony fastnade bakom elementet. Allt gick bra, men jag trodde aldrig att något sådant skulle kunna hända. Usch så rädd jag blev! Sån tur att Kim var hemma och kunde hjälpa mig att ta loss elementet.

Bekräftelsen till Dackekatten har kommit.

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/4-10 Nya bilder på H-kullen som är 7 veckor idag.

Även uppdaterat med vilka domare som ska döma på Dackekatten nästa helg. Bekräftelsen har inte kommit än men alla ska ha fått plats. Till Spinneriet har bekräftelsen kommit men där vet jag inte vilka som ska döma ännu.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/4-10 Nya bilder på G-kullen och även en ny bild på husets Drottning Lina.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/4-10 Idag har jag varit i Helsingborg hos Torkel Falk och HCM-testat Isaac och Elissa. Båda fick beröm för sina fina hjärtan och det känns så skönt när man får det bekräftat. Alltså har dom båda fått klartecken för parning än om det dröjer lite längre för Elissa än för Isaac. Isaac har sin första date inplanerad med CH S*Nalle Puh's Nina Pretty Ballerina som bor hos SE*Authentic's så snart hon kommer i löp. Spännande!!

Nya bilder på Falcon och Ewita på deras egna sidor. TACK för alla vackra bilder ni skickar! Jag blir så glad!

Sen vill jag gärna att ni håller en tumme för en annan avkomma till mig, Casanova. Han har skadat sig och ligger på Blåstjärnans Djursjukhus med en fraktur på korsryggen, blod i urinen och en avbruten tand. Ibland är livet som utekatt tufft och det är inte bara bilar som är farliga, svårt att säga säkert men troligtvis har han ramlat ner från ett träd.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/4-10 Nya bilder på H-kullen som redan hunnit bli 6 veckor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/4-10 Nu är även Hope hittat sitt blivande hem, hon är bokad till Italien.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/4-10 Nya bilder på G-kullen, 9 veckor gamla.

Nya bilder på Elissa på hennes egen sida.

Utställningssidan är uppdaterad med helgens resultat från Lidköping.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/4-10 På grund av vulkanutbrottet på Island så har domarna svårt för att ta sig till utställningarna då dom kommer från många olika länder. Så därför har det blivit ändringar på vilka domare som dömer i Lidköping denna helgen. Helt otroligt att klubben fått ihop ersättare och att det finns så snälla människor som ställer upp med så kort varsel. En stor eloge till alla dessa domare som nu ska döma istället!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/4-10 Nya bilder på H-kullen, 5 veckor idag!

Idag har jag hämtat min foderkatt Elissa som ska följa med mig på utställning denna helgen.
För bara några dagar sedan blev hon 10 månader så det är första gången i öppen klass.
Elissa är en dotter till Cocos och alltså halvsyster till H-kullen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/4-10 Vi har varit i Malmö hela helgen på utställning, träffat massor av trevliga människor och haft skitskoj! Tyvärr finns det även gott om falska människor men dom orkar jag inte lägga min energi på;) Livet är alldeles för kort för det!
Jag är supernöjd med helgens resultat!! Isaac har blivit
Champion!! Och Fallen tog BIV:en på lördagen trots att jag tycker att hon just nu inte ser mycket ut för världen. Hade egentligen tänkt lämna henne hemma men så ville hon så gärna in i transportburen så hon fick följa med ändå. Slängde ner hennes burskynken men höll på att glömma hennes stamtavla i hasten. Braveheart och Emmie ställdes också denna helgen med fina resultat, speciellt Emmie som gick upp och tävlade med vuxna för första gången på söndagen. Nya bilder på Isaac, Braveheart och Emmie på deras egna sidor.

G-kullen är redan 8 veckor och idag är det dags för nya bilder så klart;) Men det var nära att det inga blev eftersom min kamera bestämde sig för att strejka idag. Till slut fick jag ordning på kameran som tur var men bilderna kommer lite sent idag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/4-10 Nya bilder på H-kullen, 4 veckor idag!

En trevlig familj var här idag och besökte Humble, så nu är han bokad:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/4-10 Idag har Gideon haft besök utav ett trevligt par, resultatet blev att min charmknutte kommer att flytta till dom när han är stor nog. Jag fasar redan för hans flytt då han verkligen lyckats ta sig låångt in i mitt hjärta.

Även uppdaterat mina planer.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/4-10 Nya bilder på G-kullen, 7 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/4-10 Nya bilder på H-kullen, 3 veckor idag!

Två av mina avkommor, Donna och Chiquita, har varit och testat sina hjärtan med ultraljud. Båda två med normala värden!! Jag blir så glad! Både för att dom är friska och för att ni gör detta innan parning! Tack!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/3-10 Nya bilder på min G-kull som redan hunnit bli 6 veckor. Tiden rusar iväg...

Uppdaterat utställningskalendern med vilka domare katterna får i Malmö och Lidköping.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/3-10 Imorgon är det dags igen, då ska Annika och jag döma katter i vår lokala djurbutik, Lutino. Vi gjorde detta förra året med väldigt lyckat resultat och det var många lyckliga ägare med vackra katter som kom. Välkomna dit med er katt ni också!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/3-10 Nya bilder på H-kull, 2 veckor idag!

Min vackra Isaac tillsammans med sin tjusiga pokal från Året Katt!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/3-10 Nya bilder på G-kullen som redan hunnit bli 5 veckor!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/3-10 Idag har Sverak sin prisutdelning för Årets Katt på Örebro Slott. Egentligen skulle jag åkt dit men tyvärr drog jag på mig en rejäl förkylning med feber istället. Som tur är har jag vänner där som ställer upp och hjälper mig, någon måste ju ta emot Isaacs pris;) Önskar hett att jag kunde varit där då det inte är varje dag något så här stort händer. Men, men...Isaac har jag iaf här och han är lika vacker idag som igår;)

Fotat Rocky har jag gjort iaf och det finns en ny bild på sidan Mina katter och en på hans egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/3-10 Kattungarna i H-kullen är 1 vecka gamla idag och jag har så klart fotograferat dom;) Bilderna finns på kattungesidan.

Ny bild på Chiquita på hennes egen sida. Tack Camilla!
 


S*Aliosha's Idunn Herakliodottir
Isaacs vackra mamma! Tack Eva för den fina bilden!
Idunn är inte bara mamma till Isaac utan hon är släkt med många av mina katter, då hon nämligen även är Cocos farmor.
Så kattungarna som jag har nu är alla släkt med Idunn på något vis. Hon är G-kullens farmors farmor och H-kullens morfars mor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/3-10 Nya bilder på G-kullen, 4 veckor. Idag var det svårt att fotografera Gideon så därför blev det väldigt blandade bilder idag, och väldigt många:)

Lilla Hope i den andra kullen har redan öppnat sina ögon, bara 4 dagar gammal!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/3-10 H-kullen blev en Pilgrim-kull, kattungarna har fått sina namn. Denna gång valde jag att döpa dom till sådana namn som pilgrimerna hade på 1700-talet. Tycker väldigt mycket om betydelsen av namnen

Ny bild på Foster på hans egen sida. Tack!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/3-10 Cocos och Rockys kattungar har kommit!! Bilder finns på kattungesidan så klart:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/3-10 Nya bilder på kattungarna som nu är 3 veckor gamla.

Cocos är idag på dygn 62 idag så nu kan hennes kattungar komma när som helst. Hon har fått tidigare kullar på dygn 63 och 64.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/3-10 Igår var vi på Sjuhäradsmästerskap mellan Elfsborgskatten och Boråskatten. Elijah ställdes för första gången och han var sååå duktig! Han har blivit en stor kille nu och jag blev imponerad över hur tung han var! Manta var med för att träna en gång men hon tycker fortfarande att det är pest att var på utställning så jag kommer inte att ställa henne fler gånger. Hon avslutade med att hon knep BIV:en i grupp 3. Fallen sköter sig alltid exemplariskt och får väldigt fin bedömning varje gång. Hon blev dock inte nominerad igår utan kom tvåa utav nio juniorer, nomineringen och sen BIS:en gick till en underbart vacker Ragdoll. Isaac är alltid en duktig kille som älskar att visa upp sig och igår var inget undantag;) Han blev både BIS-hane och BIS-vuxen!!!

En ny bild på Isaac, två på Fallen, två på Elijah och två på Rocky på deras egna sidor.
Har även fått en ny bild på
Fuller som ligger på hans egen sida. Tack!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/3-10 Tagit lite bilder på G-kullen som nu är 2½ vecka gamla. Extra bilderna finns här!


Katt med två huvud;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/3-10 Listan för Årets Katt i Elfsborgskatten har kommit ut.

Årets Katt & Bästa ungdjur/junior - S*Swingcat's Isaac Rodzon
Bästa vuxen - GIC S*Little L's Braveheart!!
3:e Bästa vuxen - IC S*Nalle Puh's Voulez-Vous
5:e Bästa ungdjur/junior - S*Little L's Fallen Angel

Listan kan bli lång då flera av mina avkommor är medlemmar i ELK och jag är så stolt över dom alla!
 

Något annat som äntligen kommit ut på nätet är resultaten på HCM-testerna som jag gjorde förra året. Testade 8 katter under året och har resultaten har inte blivit offentliga. Men nu finns dom äntligen på PawPeds:) Är dock förbannad över att det står att ägaren skickat in resultaten trots att det var veterinären Torkel Falk som skickade dom:(( Har väntat ända sen i april på 4st av resultaten....

Ny uppdatering: Nu är felet rättat till:) Tydligen så skrivs det alltid att ägaren själv skickat in när resultaten är äldre än 6 månader. Denna gång blev det fel eftersom veterinären skickade in så långt efter testtillfället.

Klicka på namnen nedan om ni vill se testresultaten.
IC S*Nalle Puh's Voulez-Vous
IC S*Monastery Bay's Night Train
CH S*Silverbells Urza
CH S*Little L's Ben Hur
IC S*Datolitos Bounty
S*Little L's Adorable Manta
CH S*Little L's Bodyguard
S*Nalle Puh's Rocky Raccoon

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/3-10 Kattungarna är 2 veckor idag och givetvis finns det nya bilder på mini-Vouzan och mini-Bosse;)

I allt som hänt har jag missat att berätta att min dotter Amanda har fått sitt stamnamn, SE*Authentic's!!! Jag är så glad för hennes skull då jag vet att hon längtat efter detta så länge! Som mamma har jag försökt att övertala henne till att låta bli då det är en tuff värld hon ger sig in i. Men hon har en dröm och då är jag den första att stödja henne! Amanda är en stark person som står för sina åsikter samtidigt som hon är duktig på att lära och lyssna. Jag är övertygad om att hon kommer bidra med mycket positivt till kattvärlden! *stolt mamma*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/2-10 Idag firar vi Isaac som fyller 1år!!! Grattis min vackra Prins! Ny bild på Isaacs egen sida, dagen till ära:) Har även glömt av att skriva att Isaac blev nummer 4:e Bästa ungdjur/junior på Sveraks lista 2009:))) *tjohoo* Ett litet extra Grattis till hans uppfödare Eva!

Ny bild på mina småttingar på startsidan och en ny bild på Cocos. Nu är hon ganska tjock och hennes kattungar närmar sig med stormsteg:) Lite nervös efter vad som hände med Vouzan men vi får tro att det går bättre denna gången!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/2-10 Varit och hälsat på hos Emmie med familj och så klart passade jag på att fota lite:) Resultatet finns på startsidan och på Emmies egen sida. Hon är så vacker och ska erkänna att jag är väldigt stolt över henne! Sen att hon är så lik sin mamma Cocos gör att mitt hjärta slår lite extra hårt;)

Nya bilder även på
Elijah och Fuller! Tack för alla fina bilder jag får!! Jag blir lika glad varje gång!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/2-10 Kattungarna är redan 1 vecka och nu är jag ganska övertygad om att dom kommer att klara sig trots motgångarna i början av deras liv. Vouzan är helt ok nu och det känns helt underbart!! Bilder finns så klart på kattungesidan;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/2-10 Min älskade G-kull har fått sina namn ♥ Temat denna gång blev däck, har man en biltokig gubbe så har man;)

Även uppdaterat mina utställningsplaner.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/2-10 Tyvärr förlorade vi även den vita flickan igår kväll:( Det gick väldigt fort och hon praktiskt taget dog i mina händer:(( Mitt hjärta gråter för dom små vi förlorat men jag känner iaf hopp om att Vouzan ska fixa detta. Det går bättre och bättre, och nu äter hon självmant och hon har börjat bry som om sitt utseende igen. Kattungarna får nu dia henne och dom äter glupskt, så än finns det hopp!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/2-10 Vouzan har fått en infektion och har varit väldigt dålig sen hon fick kattungarna. Hon får både antibiotika och kalk, och nu verkar hon vara på bättringsvägen. Tyvärr hann en av pojkarna bli smittad och vi förlorade honom natten till idag. Så nu håller vi tummarna för Vouzan och hennes tre barn

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/2-10 Bilder på kattungarna 1 dygn gamla. Tre vita pojkar och en silvertjej:) Eventuellt är även den sista kattungen en flicka. Den är väldigt svår att se könet på ännu. Dom har ännu inte fått några namn så ni får nöja er med nummer så länge;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/2-10 G-kullen är här!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/2-10 Uppdaterat med utställningsbilder på Isaac, Fallen, Emmie och Foster.


En extra bild på Isaac när han väntar på sin tur hos domaren.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/2-10 Idag har vi varit på utställning på i Mölndal. Extra kul var att Foster gjorde sin debut på utställning. Fina resultat på alla katterna och jag är superstolt över mina vackra avkommor ♥ Väldigt glad över mina egna katters resultat också så klart;) Loppan blev bästa skogisjunior och Isaac blev bästa vuxen skogishane:) Uppdaterat resultatsidan, bilder från utställningen kommer imorgon.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/2-10 Ny bild på Isaac på startsidan. Jag tycker bilden var så söt och passande nu när det snart är Alla Hjärtans Dag! Han ligger bakom gardinen och gömmer sig, lite trött på mig efter bad och hårfön;) Men han kan inte motstå lite uppmärksamhet så han gömde sig inte länge;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/2-10 Var hembjudna till Carina & Björn igår och givetvis passade jag på att fota katterna lite:) En ny bild på Elissa på startsidan och en annan på hennes egen sida, och så klart en ny bild på Chiox på hans egen sida.

Nu har nedräkningen för Vouzan börjat, bara dagar kvar tills bebisarna kommer:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/2-10 Nya bilder på Ben och Dizzy. Tack!!

Bara 1 vecka kvar tills Vouzans bebisar kommer:) *nyfiken & spänd*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/2-10 Nya bilder på Chiox och Elissa. Tack!!
Även en bild på
Rocky från utställningen i Örebro.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/2-09 Jösses vilken helg!! Jag har varit i Örebro på utställning och givetvis så snöade det järnet när vi skulle hem. Förstår inte varför jag envisas med att anmäla dit varje år då det alltid är snöoväder:( Ja, ja...en trevlig utställning var det iaf och det bästa med Nerk:s utställning är att man träffar så många vänner som brukar ställa längre upp i landet. Och massor av nya ansikten så klart;)

Denna gången hade jag med mig Loppan och Rocky. Loppan börjar tycka att det är tråkigt med utställning så jag kommer inte att ställa henne så mycket som jag planerat. Rocky var med mig för första gången igår men jag lovar att det var inte den sista=))) Vilken kille!! Jag bara smälter i hans närhet, han är helt enkelt underbar!! Anne Köhn gillade honom verkligen och han fick sitt certifikat i konkurrens trots att han saknar päls och behöver banta ännu mer:) Men vi kommer tillbaka!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/1-10 Idag har jag varit på kattföreläsning med Sussie Hellman Holmström. Hon är Sveriges första kattbeteenderådgivare och är känd från tv. Det var kanske inget nytt under solen för min del men det är alltid intressant att lyssna på ett ämne som man gillar och Sussie var duktig på att tala. Vill också säga TACK till Lutino Zoo för att dom hittar på så trevliga saker och är så generösa:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/1-10 Bekräftelsen till GRK:s utställning kom idag:) Jag hoppas att avkommorna som är anmälda också fått sin? Domare denna gång kunde jag ju skriva in ändå eftersom det är en ringutställning. Ska bli så roligt att se Foster igen:) Har inte sett honom sen han flyttade hemifrån och på bilderna som jag fått är han en riktig snygging

Min dotter Hannah och min man var idag ute och gjorde en snökatt:)
Man kan lugnt konstatera att katter, trekanter och raka profiler smittar av sig än om min man låtsas att han är ointresserad;)
Se fler bilder på Snökatten
här!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/1-10 Ny bild på Manta på startsidan.
Även fixat lite smått här och där på sidan, bland annat har jag gjort om min kullsida igen;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/1-10 Uppdaterat mina utställningsplaner.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/1-10 En ny bild på Cocos på startsidan och nya bilder på Loppan och Vouzan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/1-10 Ny bild på Chiquita och Elijah. Tack!

Även uppdaterat mina utställningsplaner.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/1-10 Ny bild på Isaac på startsidan och en ny på hans egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/1-10 En ny bild på Rocky på startsidan och en ny på hans egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/1-10 Gjort om lite på min kullsida och uppdaterat mina utställningsplaner.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/1-10 Idag fyller Cocos 3 år och det firar hon med att vara på kärleksbesök inne hos Rocky.
Kanske föds här små rockande cocosflingor lite längre fram?

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/1-10 Uppdaterat mina planer, kattungar väntas:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/1-10 Gott Nytt År!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥