♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/12-11 År 2011 lider mot sitt slut... ett bra år men som på många sätt inte blivit som jag önskat! Planerade parningar som inte slagit in är tecknet som detta år passerat i;) Men nu verkar det dock bli ändring på den fronten. Jag har tre honor som är parade och som förhoppningsvis kommer att få smått framöver! Men det visar sig och mer info kommer längre fram. Jag vill inte ta ut något i förskott utan det blir som det blir;)

S*Little L's Iwan Ilex har idag flyttat hem igen! Hans ägare har utvecklat en svår allergi och det finns ingen annan lösning än att lämna ifrån sig Iwan. Något som givetvis är tungt för hans familj och jag tycker så synd om dom! Iwan är en härlig kille som man inte kan låta bli att älska:) Vi får se vad mina andra katter tycker men om dom godkänner honom så stannar han troligtvis kvar här hos oss!

Med denna sista uppdatering för året vill jag nu säga GOTT NYTT ÅR till Er alla!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/12-11 Jag vill med denna bild på mina vackra hankatter önska er alla en fridfull jul!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/12-11 En ny bild på Kessie på hennes egen sida! Tack Eva! :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/12-11 Jag är så GLAD!! Det är helt makalöst, men Elissas son Keegan gjorde det igen!!!!! :)
Denna gången var det en special-show där det delades ut två cert per dag, detta innebar att det var två domare som dömde! Och Keegan blev nominerad utav båda sina domare!!! Tyvärr var det bara en panel men vad spelar det för roll när Keegan även blev Bästa Junior!!!
STORT GRATTIS till ägaren Olga, Dikaya Krassa!!! Jag är så glad för din skull så jag finner inga ord!!

S*Little L's Keegan Kea - BEST IN SHOW!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/12-11 Besökte Carina med familj och katter i lördags och givetvis hade jag kameran med mig! Alltså finns det flera nya bilder på Elissa och även en på Chiox på deras egna sidor. Tyvärr sjunger min kamera på sista versen så bilderna är av blandad kvalitet.

Igår var jag i hos Torkel Falk i Helsingborg och HCM-testade Isaac och Figaro! Båda två hade friska, fina hjärtan! :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/12-11 Flera nya bilder på Isaac och Bastet på deras egna sidor! Som ni kan se är dom fortfarande väldigt lika varandra!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/12-11 Jag är stolt som en tupp och lycklig som en lärka!!
Keegan har varit på utställning i Ryssland och denna gången blev det fantastiska resultat! Han gick hela vägen....:)
STORT GRATTIS till ägaren Olga, Dikaya Krassa!!!

S*Little L's Keegan Kea - BEST IN SHOW!!!

Ny bild på guldgossen Keegan på hans egen sida!
Jag har även lagt tre nya bilder på Tuvan och en "ny" bild på Figaro! Tänkte att det passade bra eftersom jag även uppdaterat mina planer;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/12-11 Uppdaterat med helgens resultat från Ädelkattens utställning i Göteborg! Jag visade Fakir för första gången och han uppförde sig så fint! Han blev bäst i variant men förlorade nomineringen till en vacker Ragdoll. Figaro fick sina certifikat båda dagarna, och blev bästa hane i gruppen på lördagen och näst bästa vuxen i gruppen på söndagen! Han har ett helt fantastiskt temperament och uppför sig som en dröm! Kelly blev tvåa på lördagen men på söndagen blev hon bäst i variant och nominerad! Min son visade sin katt Ilias och han blev också nominerad på söndagen med en fantastisk bedömning! Jag erkänner att jag började gråta;)

Jag har också uppdaterat med lite nya bilder! Tre bilder på Fakir på hans egen sida! Två på Kelly på hennes sida, en från idag och en från klubbmästerskapet! Även en på Isaac och en på Vouzan från klubbmästerskapet! TACK Lotta för dom fina bilderna!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/11-11 GRATTIS D-kullen på 3-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/11-11 Uppdaterat utställningsresultat och vilka domare som dömer mina katter nästa helg!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/11-11 Välkommen SE*True Forest Prinsessan Tuvstarr!

Då min dotter Amanda studerar på högskolan så räcker inte tiden till för henne att ägna sig åt sin uppfödning. Därför kommer hennes hona Tuvan, att bo hos oss ett tag framöver! Denna lösning gör att hon förhoppningsvis kan hålla sin hane, S*Rockringens Mad Dog, fertil ett tag till;) När Amanda sen är klar med sin utbildning kommer Tuvan att flytta tillbaka till henne igen.


S*Rockringens Mad Dog

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/11-11 Ny bild på Keegan på startsidan och en ny bild på hans egen sida! Tack Olga för alla fina bilder du skickade!

Ny bild på Isaac på hans egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/11-11 Uppfräschningen fortsätter....ny sida för "Mina katter".

Ny bild på Elissa på hennes egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/11-11 I väntan på kattungar som aldrig kommer har jag påbörjat en uppfräschning utav min hemsida! Gjort om mina katters egna sidor än så länge, men jag är inte riktigt nöjd....mer kommer framöver;)

Fallen var inte dräktig så nu väntar vi på att hon ska börja löpa igen!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/11-11 Två nya bilder på Kelly på hennes egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/11-11 Vi är stolta att presentera vår nya familjemedlem och förhoppningsvis nya avelshane, S*Säterjäntan's Fakir! Detta var inget planerat men ibland slår kärleken till med full kraft! Tack Irene & Leif för denna vackra charmknutte! Det ska bli så spännande att lära känna honom och följa honom genom livet!

Även uppdaterat utställningsresultaten! Hope har varit på utställning i Italien och Keegan i Ryssland!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/11-11 Ny bild på Ilias på hans egen sida!


Hittade denna på nätet och jag tycker att den är väldigt passande för mig!
Galen i katter vet ni att jag är, men ni kanske inte visste att jag har ännu en passion...chips;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/10-11  Bastet fyllde 1 år för två veckor sedan och äntligen finns det lite nya bilder i hennes galleri.
Passade på att uppdatera Kellys galleri också eftersom hon blir 6 månader imorgon.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/10-11 Jag misstänker att Loppan har lurat oss och att hon inte har några bebisar i sin mage:( Men hon har inte börjat löpa ännu så vi får väl helt enkelt avvakta tiden ut och se vad som händer.

S*Little L's Jiving Sister Fanny fick igår fem underbara kattungar hos sin ägare, SE*Timotej's
Tack för att jag fick komma och titta på dom redan första dagen!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/10-11 Igår hade min klubb Spinneriet sitt årliga klubbmästerskap i Göteborg, och jag ställde tre av mina katter. Hur det gick går att se på resultatsidan men jag kan avslöja att det gick rasande bra:)

Vouzan - Bästa Skogkattshona!

Kelly - Bästa kattunge totalt!!!

Isaac - KLUBBMÄSTARE!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/10-11 Nya bilder på Humble i hans galleri.Som vanligt turas killarna om att ligga i knäet på min son Charlie:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/10-11 Nya bilder på Fallen Angel i hennes galleri.

Hittade denna bild tagen för ett år sedan på S*Glorfindel's Shy Guy, pappa till K-kullen!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/10-11 Nya bilder på Manta i hennes galleri.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/10-11 Nya bilder på Figaro i hans galleri och en ny på Vouzan i hennes galleri.

Och lite nya planer;)


Leia och Freddy

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/10-11 Uppdaterat sidan med massor av bilder på mina katter! Jag upptäckte igår att det var väldigt länge sedan jag lade ut bilder på mina katter! Jag fotar och fotar men har inte orkat uppdatera! Men nu finns här massor med "nya" bilder:)

Bastets galleri, Fallens galleri, Figaros galleri, Ilias galleri, Isaacs galleri, Kellys galleri, Vouzans galleri

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/10-11 Bättre sent än aldrig heter det ju;) Här kommer äntligen lite bilder på avkommorna! Jag hoppas verkligen att jag inte missat någon? Läser nämligen mina mail på två olika datorer och på telefonen, ibland är det svårt att komma ihåg vart jag sparade ner bilderna någonstans:( Jag ÄLSKAR iaf att få alla dessa bilder, så jag hoppas verkligen att ni fortsätter att dela med er! TACK!!!

Elijah Euanthe, Ilias Ivy, Inez Ixora, Jig-Saw Puzzle, Jiving Sister Fanny, Keegan Kea & Kessie Keros.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/10-11 Det var väääldigt länge sedan jag uppdaterade hemsidan men idag har jag iaf börjat;) Och förhoppningsvis får jag tid att lägga ut lite bilder under morgondagen! Jag har fått massor av vackra bilder på avkommor som jag gärna vill dela med mig av! Men det är imorgon det... dagens uppdatering är lite blandad som ni ser här!

Lite nya resultat och planerade utställningar!

Vi väntar en kull kattungar första veckan i november! Äntligen!! :)

Och en ny parning planeras! Se planer!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/9-11 I helgen som gått har det varit Scandinavian Winner Show i Uppsala! En av årets bästa helger för oss kattnördar;) Med mig hade jag Vouzan och Kelly, och då dom tävlar i samma färggrupp hade dom så klart samma domare. Jag är supernöjd med resultaten då det var tuff konkurrens i grupp 8. Vouzan fick sitt första HP och Kelly fick nöja sig med att bli ex 2:a. Tack alla goa vänner för en rolig helg!!


Bilden tagen av Greta Grönberg, S*Tassajara's.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/9-11 Livet tvingar oss ständigt att fatta svåra beslut och vissa utav dom är tyngre än andra!
Igår fick min älskade Lina vandra över regnbågsbron då hennes kropp sen en lång tid tillbaka varit hårt drabbad av cancer. Att fatta beslutet att låta henne somna in var hårt men ändå det enda rätta eftersom hon inte längre klarade av att kontrollera sin kropp. Jag saknar henne sanslöst mycket och mitt liv kommer inte bli sig likt utan henne:( Hon var en väldigt speciell katt som påverkat mitt liv så mycket!
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, älskade Lina!

R.I.P - S*Zygot's Lina Norrsken

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/9-11 I helgen har vi varit på VK:s utställning i V.Frölunda och jag är supernöjd!!! På lördagen tog Vouzan sitt cert, blev bäst i variant och nominerad! I panelen mötte hon WW-Alma och fick se sig slagen;) På söndagen hade hon chans att ta sitt sista cert och det gjorde hon!!! Alltså kan hon nu titulera sig Supreme Champion S*Nalle Puh's Voulez-Vous, DVM!!! Hon blev även bäst i variant och nominerad men också denna dag tog Alma hem segern. Jag är sååå stolt över min vackra Prinsessa!!! Och Tack alla vänner för att ni finns, ni vet vilka ni är!!

Vouzan - SUPREME CHAMPION!!!


Prinsessan Vouzan i sin bur på VK:s utställning!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/9-11 Idag har Keegan flyttat till sitt nya hem i Ryssland hos Olga, Dikaya Krassa, och vi kommer sakna honom massor!

Lycka Till i ditt nya hem, Keegan Kea!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/8-11 Uppdaterat med helgens resultat och domare inför nästa helg!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/8-11 Jag har scannat in bilden på Humble när han agerar fotomodell för tidningen Grannliv!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/8-11 Uppdaterat hemsidan med alla avkommor som har fått kattungar i andra katterier! Stort Grattis till er alla!

S*Little L's Jah Wonderful
har blivit pappa till 3 kattungar 20/8 hos
Nillë-Indo*F

S*Little L's Donna The Prima Donna
har fått 5 kattungar 14/8 hos S*Kapstjärnans

S*Little L's Chiquita
har fått 4 kattungar 2/8 hos
S*WinsnesWilda

S*Little L's Hope
har fått 6 kattungar 15/5 hos
Alchimia

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/8-11 Uppdaterat utställningsresultaten ifrån helgen! Är så glad att alla mina katter sköter sig så fint på utställning! Denna gången gick det bäst för Figaro som blev BIV vuxen och junior! Vouzan fick sitt cert och Kelly fick nöja sig med att komma tvåa denna gången.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/8-11 Efter många och långa diskussioner har vi till slut enats om att Kelly ska stanna kvar hos oss! Det känns faktiskt som det enda alternativet! Trots allt sa jag det redan när hon föddes;)
Gjort i ordning kullsidan och alla tre kattungarna har fått egna sidor. Kommer dock att låta dom vara kvar på kattungesidan tills även Keegan har flyttat.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/8-11 Igår var Kessie Keros på utställning för första gången! Och hon gjorde en fantastisk debut! Endast 14 veckor gammal blev hon ex1 (utav 4) och tog BIV ungdjur/junior! Förlorade nomineringen mot en Birma som senare blev BIS! Jag är så stolt och glad över hennes framgång och önskar många fler utav det slaget för Kessie och hennes nya familj!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/8-11 GRATTIS J-kullen på 1-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/8-11 GRATTIS A-kullen på 4-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/8-11 Nya bilder på Keegan och Kelly på kattungesidan!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/7-11 GRATTIS I-kullen på 1-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/7-11 Igår flyttade Kessie Keros till sitt nya hem i Danmark hos Eva & Jesper, DK Zalethco. Hon kommer att få det så bra hos dom och det känns toppen! Enligt rapport från Eva så har Kessie tagit flytten med ro:)

Lycka Till i ditt nya hem, Kessie Keros!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/7-11 Idag har Idag har jag varit i Helsingborg hos Torkel Falk och HCM-testat Humble och Fallen Angel. Båda hade fina hjärtan och det känns så skönt när man får det bekräftat. Alltså har dom båda fått klartecken för parning, men självklart inte med varandra;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/7-11 Idag har kattungarna fått sin sista vaccination, blivit id-märkta och besiktigade. Allt utan problem:)
Och självklart finns här nya bilder på kattungarna, 12 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/7-11 GRATTIS C-kullen på 3-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/7-11 Nya bilder på kattungarna, 11 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/7-11 Nya bilder på kattungarna som hunnit bli 10 veckor sedan sist!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/7-11 Uppdaterat med helgens resultat! Är så stolt över min vackra Vouzan som i lördags tog sin DVM-titel!!!

Bilder på kattungarna kommer kanske i veckan, annars får ni vänta tills på lördag;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/6-11 Nya bilder på Figaro i hans galleri! Även en ny bild på Humble på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/6-11 Nya bilder på kattungarna, 8 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/6-11 Jag har gjort stora förändringar på min hemsida, bland annat en ny logga! Hoppas att ni gillar det?
Troligtvis blir det fler förändringar framöver...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/6-11 GRATTIS F-kullen på 2-årsdagen!!!

Några extra bilder på Kessie 7½ vecka gammal, här!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/6-11 Äntligen kommer bilderna på kattungarna, 7 veckor gamla i lördags!

I helgen har jag varit på utställning i Alingsås! Jag är supernöjd med resultaten för alla katterna, både mina inköpta, mina avkommor och avkommors avkommor;) Ingen nämnd, ingen glömd=)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/6-11 Ny bild på Vouzan på hennes egen sida!

Imorgon blir kattungarna 7 veckor men det kommer inga bilder innan på måndag.
Det är nämligen utställning hela helgen så jag kommer inte att hinna fotografera dom imorgon.
Bjuder på en liten bonusbild på charmtrollen iaf:)

Kessie, Keegan och Kelly!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/6-11 GRATTIS E-kullen på 2-årsdagen!!!

Nya bilder på kattungarna, 6 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/6-11 Var sin ny bild på Ben Hur, Fuller's Discovery och Gideon Goodride! TACK!!!

Och ett par nya bilder på Manta i hennes galleri!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/6-11 Nya bilder på kattungar som är 5 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/6-11 Grattis på 4-årsdagen Vouzan!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/5-11 Uppdaterat utställningsplanerna!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/5-11 Nya bilder på kattungarna, 4 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/5-11 CH S*Little L's Humble, JW - BEST IN SHOW!!!

I helgen anordnade min klubb Spinneriet, sin årliga utställning! Och jag är så fantastiskt glad och stolt över min vita Kung Humble! Han gjorde det igen!!! Det är så megahäftigt att det inte går att beskriva! Mina andra katterna fick också kalasfina resultat! Lite extra stolt över min nya lilla kille Figaro som var i panel båda dagarna och Jiving Sister Fanny som blev både biv och nom igår!

Kattungarna blev 3 veckor i lördags och idag finns här nya bilder på dom!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/5-11 Nya bilder på Figaro i hans galleri!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/5-11 Lite extra bilder på kattungarna som idag är 2½ vecka! I helgen ska jag till Spinneriets utställning och hinner inte fotografera småttingarna. Därför får ni vänta tills på måndag på "3-veckorsbilderna";)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/5-11 GRATTIS B-kullen på 3-årsdagen!!!

Igår blev S*Little L's Hope mamma till sex kattungar!!
Stort Grattis Sandra och James, Alchimia katteri i Italien!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/5-11 Var sin ny bild på Harmony och Jumpin' Jack Flash på deras egna sidor!
TACK för alla underbara bilder jag får!!! Jag är så glad och tacksam!!

Även en ny bild på Lina på hennes egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/5-11 Nya bilder på kattungarna som är 2 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥  

12/5-11 Nya bilder på Figaro i hans galleri!

Bastet råkade ut för en olycka igår! Men hon klarade sig otroligt nog väldigt bra!
Katterna brukar gå ut genom ett fönster när dom ska till en utav rastgårdarna. Detta har fungerat jättebra fram tills igår! Bastet hade nämligen lyckats ta sig upp på glasrutan och där var det halt! Under tiden hon halkade runt på glaset så fastnade hennes svans mellan träramen och metallen som fönstret glider i! Då hoppar eller ramlar hon ner från glaset men svansen sitter ordentligt fast och hon når inte ner till brädan!! Alltså blir hon hängandes i sin svans som nu inte bara är fastkilad utan även dubbelvikt! Detta gjorde så klart fruktansvärt ont och hon blev totalt galen! Som tur var så var Amanda här på besök och hon behöll fattningen! Vi fick svept in henne i en handduk för att hon inte skulle skada mig mer när jag höll upp henne och sen lyckades Amanda lirka loss svansen! Men det tog lång tid och man hinner tänka många tankar under tiden! :( Otroligt nog verkar hon inte fått några men av händelsen!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥  

11/5-11 Nya bilder på Humble i hans galleri! Även en ny bild på Vouzan i hennes galleri!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/5-11 IC S*Swingcat's Isaac Rodzon - BEST IN SHOW!!!

I går var vi på Dackekattens utställning i Eksjö. Och det gick över all förväntan!!! Tänk att min underbara Isaac blev BIS än en gång! Jag är så glad och stolt över honom!!! Med mig hade jag också Bastet och Fallen Angel som blev Internationell Champion!! Detta var sista gången för Fallen då hon nu ska få vara hemma och bli mamma istället;) Två nya bilder på Fallen i hennes galleri. Isaacs dotter Bastet skötte sig fint och fick en kanon bra bedömning! Hon förlorade dock BIV:en mot Figaros syster Freja, Grattis Marja-Leena! Det finns nya bilder på Bastet i hennes galleri också.
En annan av Isaacs döttrar ställdes också i Eksjö, S*Glorfindel's Little Queenie. En sååå vacker flicka som är väldigt lik sin pappa:)

Två trötta utställningskatter vilar upp sig, som vanligt myser dom helst tillsammans!
Det ska bli så spännande att se vad som dyker upp i denna kombination mellan Fallen och Isaac!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/5-11 Kattungarna är 1 vecka gamla idag och nya bilder på mina ljuvliga små skogstroll finns på kattungesidan!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/5-11 Två nya bilder på Humble i hans galleri! Jag kan inte motstå denna helt underbara kille! Speciellt när han tittar på mig med sådana ögon som han gör på dessa bilder;) Jag älskar honom!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/5-11 Nu har K-kullen fått sina namn till slut! Denna gång blev temat Grekiska öar! Det har inte varit lätt att välja eftersom det finns väldigt många öar som börjar på K. Sen körde jag fast när jag skulle ge hanen sitt tilltalsnamn, vi hade nämligen väldigt svårt att enas i familjen;) Efter en omröstning på Facebook, där alla tyckte olika, beslöt jag mig för att Kim fick bestämma istället:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/5-11 Nu är dom här!!! Tre underbara kattungar föddes igår, på självaste Valborgsmässoafton! Jag är sååå glad! Allting gick smidigt och lätt för Elissa och nu är hon så nöjd med sin roll som mamma! Bilder finns så klart på kattungesidan men namnen får ni vänta på ett par dagar! Det är en karamell som jag vill suga lite på innan jag bestämmer mig;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/4-11 Vi väntar fortfarande på att kattungarna ska födas;)
Under tiden får ni nöja er med en bild på en av Elissas söner från förra kullen, S*Little L's Jah Wonderful!!
Han är så vacker att jag nästan svimmar när jag ser honom! Tack Julie för alla underbara foton du tar!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/4-11 I väntan på kattungar så bjuder jag på ett par andra bilder istället, i Elissas galleri och Mantas galleri.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/4-11 Jag kan med glädje berätta att vi väntar kattungar om  några få dagar:) Elissa är rund och go om magen och stormtrivs med att vara dräktig! Det är så spännande!!! Mer info finns på sidan planer!

S*Little L's har fått ännu en Champion! Stort Grattis till Honesty  och hennes ägare som var på utställning i Schweiz förra helgen! En ny bild på hennes egen sida!

Ny bild på Inez Ixora på hennes egen sida! En väldigt vacker flicka som är såå lik sin mamma Manta!

Och till slut vill jag passa på att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!!!


Blivande mamman CH S*Little L's Elissa Erinome när hon var 5 veckor gammal!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥  

14/4-11 Igår besökte jag IC S*Monastery Bay's Night Train, alias Nitte, i hans nya hem! Det var helt underbart att få träffa honom igen och se att han trivs så bra med livet nu! Tack Levin för att du tar så väl hand om honom och tack för fikat:) Bild finns på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/4-11 CH S*Little L's Humble, JW - BEST IN SHOW!!!

Båda dagarna!!

Vilken fantastisk helg vi hade i Malmö!!! Det känns helt ofattbart!!! Min lilla bebis tävlade mot dom stora pojkarna och det var en mördande konkurrens!! Såå mååånga supervackra katter!! Jag är super stolt och lyckligare än någonsin! :) Humble fick sina cert båda dagarna och blev därför Champion på söndagen! Han blev även BIV båda dagarna vilket är lite kul eftersom det sällan är så många vita katter att det räcker till! På lördagen dömdes han av Hannah Jensen och när hon skulle nominera ville hon ha upp alla dagen bästa katter i en ring. Och Humble blev dagens bästa katt!!!! Jag var såå himla glad och stolt över alla fina ord om min bebis!!! På lördagen det var 8 hanar nominerade och på söndagen var det 10 hanar så det var tufft motstånd! Men han gjorde det igen!!! Jag är så nöjd med alla mina katter! Dom sköter sig så fint allihop, extra roligt med Humble som är så fertil nu och Figaro som skötte sig exemplariskt och var så duktig på sin första utställning! Vouzan ställdes emot en kanonfin dansk hona och hon fick nöja sig med att komma tvåa båda dagarna. Det fick även Figaro då han mötte en äldre hane som kommit längre i sin utveckling. Helt rättvist för både Vouzan och Figaro! Desto bättre gick det för Bastet! Hon blev ex1 i konkurrens båda dagarna och på lördagen tog hon även BIV och NOM med en röst i panelen! På söndagen förlorade hon BIV:en mot sin bror Papyrus som sedan blev BIS-kattunge!! S*Little L's Jiving Sister Fannys nya ägare var också där och ställde henne båda dagarna, på lördagen blev hon slagen utav S*Little L's Chiquitas dotter men på söndagen blev hon både BIV och NOM!!! En annan kattunge som också var nominerad på söndagen var S*Little L's Emmie Elaras dotter! Är så stolt över alla barn och barnbarn! Och Isaac är så klart extra stolt över sina vackra barn Fanny, Bastet och Papyrus!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/4-11 Idag har det blivit gjort en hel del uppdateringar på hemsidan! Har fixat lite både här och där;) Bland annat har jag gjort egna galleri-sidor till alla katterna. Ibland vill jag kunna lägga ut flera bilder åt gången och då är det lättare om det finns möjlighet till det. Länkar till dom finns på sidan "Mina katter" och sen finns det även en länk på katternas egna sidor.

Fotograferat lite har jag också gjort! Bilderna finns i deras nya gallerier, Manta, Ilias och Bastet :) Även en ny bild på Vouzan på hennes egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

31/3-11 Jag ska försöka bättra mig när det gäller uppdatering utav min hemsida! Flera vänner har påpekat att jag var bättre på att uppdatera tidigare;) Så därför kommer det idag många nya bilder på katterna, både mina egna och på avkommor! Alla bilder finns på deras egna sidor! Humble, Figaro, Vouzan, Bastet och Lina.
Fuller's Discovery
, Foster's Ice, Harmony och Jah Wonderful! TACK för alla superfina bilder som jag får använda på min sida! Ni är såå gulliga!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/3-11 S*Little L's Ilias Ivy är egentligen min sons katt och han vill inte att Ilias ska börja strila så som fertila hanar gärna gör. Därför bestämde han sig för att kastrera Ilias i torsdags. För min del känns det väldigt bra eftersom jag har hans mamma Manta och hans halvsyster Fallen här också! Får ha koll på honom några veckor till men snart så slipper vi oroa oss för att han lyckas para någon av dom;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/3-11 I helgen var det Sverak:s årsmöte med prisutdelning för Årets Katt! Givetvis var jag på plats för att hämta Humbles pris:) Är ofattbart stolt över honom och hans fantastiska resultat 2010! Känns obegripligt att det bara är under 5 månader han har ställts! Att lyckas med bedriften att få titeln Junior Winner är superhäftigt men att vara uppfödare till katten, det smäller ännu högre! Jag lovar;)
Ny bild på min älskling på första sidan och jag har även scannat in hans fina diplom. Det finns på Humbles egen sida!

Ny bild på Jah Wonderful på hans egen sida. Han har varit på utställning i Schweiz denna helgen, blev ex 2 utav 5 hanar. Väldigt bra när det är tuff konkurrens! Tack för alla underbara bilder! Du är en mästerfotograf, Julie!

Ny bild på Figaro på hans egen sida! Han är redan 15 veckor gammal!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/3-11 I helgen har jag varit i Norge med Isaac och Loppan. Isaac har varit stoppad i Sverige i snart ett år och det var hög tid att han fick sitt certifikat. När jag ändå åkte fick Loppan följa med så att hon kunde få sitt första utländska certifikat i klassen. Och det gick vägen! Båda katterna tog sina cert, båda dagarna! Vilket innebär att Isaac nu är Internationell Champion! Och om Loppan tar ett cert här hemma i Sverige så är även hon IC. På söndagen blev Isaac tvåa i BIV:en och det är väldigt bra med tanke på den gruppens storlek;)
På söndagen varnades det för oväder så valde jag att för första gången be om dispens att åka hem tidigare, vilket jag också fick. Men det gjorde att jag var tvungen att dra Loppan från nomineringen:( Resan tar nästan 5 timmar och eftersom jag åkte ensam var det väldigt skönt att köra hem i dagsljus och slippa oroa mig för oväder också!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/3-11 GRATTIS H-kullen på 1-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/3-11 Välkommen S*Lynx-Lair's Figaro of QurMel!!!
Äntligen är han här!!!! TACK Marja-Leena för förtroendet att få ta hand om din lilla skatt!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/3-11 Det har hänt mycket tråkigheter under hösten och vintern, så vi har alla haft det väldigt jobbigt! Det ena har avlöst det andra! Jag har varit sjuk en längre tid och det tar mycket kraft ifrån en och då blir så klart allt annat mycket jobbigare att hantera också. Det började med att veterinären ville att vi skulle låta Vouzan somna in. Hon har fel på sin magmun och var i så dålig kondition att hon inte skulle klara en kastrering. Men jag lyckades övertala honom till att istället prova att använda ett chip. Hon lever på lånad tid och vi vet inte om hon kommer att klara sig? Efter det så blev en såld avkomma svårt sjuk! Sedan fick jag problem med mina handleder, blev sjukskriven och på grund av det förlorade jag jobbet! Då kom nästa dråpslag... jag förlorade min älskade Cocos! Hon lyckades smita från rastgården och blev överkörd av en bil! Sedan skadade sig min mamma väldigt illa! Hon blev inlagd på sjukhus och var kvar ganska länge. Hon är ännu inte frisk utan besöker sjukhuset ett par gånger i veckan. Under tiden blev Rocky hastigt sjuk och vi förlorade även honom! Han fick ett totalt urinstopp som gjorde att njurarna lade av. Mitt i allt detta så förväntas man fira jul! Det var tunga dagar men då man har familj så får man helt enkelt försöka lägga problemen åt sidan och trots allt följa traditionerna.

Jag känner nu att det är dags att gå vidare i livet och försöka tänka positivt! Och som en början på det vill jag berätta om vilka underbara barn jag har! Tack för att Ni finns och för att Ni gör mitt liv värt att leva! Ni gjorde vår julafton till en minnesvärd dag mitt i allt det svåra! Julklapparna var så genomtänkta och dom värmde mitt hjärta! Charlie hade gjort en almanacka med bilder på mina katter. Och bara tanken på att han suttit på sitt rum och fixat med detta utan att avslöja något för mig gjorde mig så glad! Att se bilderna på katterna jag just förlorat var svårt men samtidigt var det så skönt att få gråta tillsammans med familjen. Utav Amanda fick jag ett vackert halssmycke! Detta var en present som betydde så mycket och gjorde mig så glad, men som även den rev upp såren igen. Jag bär det närmast mitt hjärta!

Utav Hannah fick jag en äggklocka som hon tyckte var lik min Humble. En tjock vit katt med blå ögon....kan väl inte vara likt min HubbeKnubbe;) En underbar present som fick oss alla att skratta!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/2-11 Grattis på födelsedagen, Isaac!!

Ny bild på Immer Illicium och Jig-Saw Puzzle, Tack!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/2-11 Uppdaterat mina planer inför våren, Elissa har nämligen fått en ny kärlek! En vacker blåsilverhane med MASSOR utav päls!!!


Det är vår! Här är en serie bilder på hur Elissa beter sig;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/2-11 Nya bilder på Falcon Lite, Iwan Ilex och Jiving Sister Fanny. Alltid lika roligt att få, Tack!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/2-11 GRATTIS G-kullen på 1-årsdagen!!!

Tänk vad tiden trots allt går fort... Idag är det ett helt år sedan jag höll på att förlora Vouzan på grund av komplikationer vid kattungarnas födsel. Detta år har varit jobbigt för henne och än är inte hennes kamp över. Jag håller tummarna varje dag att hon ska bli bättre men det ser inte ljust ut. Så vi tar en dag i sänder och hoppas på det bästa!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/2-11 I går var det utställning i Mölndal och jag är supernöjd med resultaten!!!! Bastet och Ilias hade inga konkurrenter men dom fick fina bedömningar båda två och jag är så nöjd med dom. Fallen tog sitt tredje cac och blev Champion!!! Och Humble ställdes för första gången i öppen klass tillsammans med alla andra vuxna katter, min lilla bebis! Men åter igen visade han att han är en katt att räkna med:) Min kärlek och min stolthet!!

S*Little L's Humble, JW - BEST IN SHOW!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥  

8/2-11 I helgen som var så ställdes både Honesty och Hope för första gången i vuxen klass. Honesty ställdes i Scweiz och hon gjorde strålande ifrån sig och blev nominerad i tuff konkurrens. Grattis Tamara! Hope som ställdes i Italien fick denna gången nöja sig med en ex 2:a då hon inte hade lika mycket päls som den vinnande katten:( Men päls kommer och päls går, bättre lycka nästa gång!

Nya bilder på Honesty, Hope och Donna på deras egna sidor. Tack för alla bilder jag får, jag blir såå glad!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥  

1/2-11 Ny bild på Gideon på hans egen sida. Tack!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/1-11 Nya bilder på Bastet, Ilias och Isaac, se länk på deras egen sida!

 Även en ny bild på Inez tagen på utställningen i Sundsvall. Tack Pia!

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/1-11 Uppdaterat mina utställningsplaner och resultat.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/1-11 Idag har det varit utställning uppe i Sundsvall och jag lovar att det inte finns någon stoltare och lyckligare uppfödare än jag!!! Inez gjorde sin debut på utställning och det gjorde hon med besked! Skötte sig så fint och tog först hem en tuff Bäst i variant och blev nominerad! Och sen gick hon hela vägen...=) STORT GRATTIS till ägaren Kerstin, S*Just Catnap's!!!

S*Little L's Inez Ixora - BEST IN SHOW!!!

Även uppdaterat mina planer för 2011, jag har äntligen bestämt mig för vem Elissa ska få träffa när hon känner sig redo:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/1-11 Nya bilder på flera utav mina avkommor. Tack för alla bilder jag får!
Ben Hur, Chiquita, Foster's Ice, Humanity, Hope, Ilias Ivy & Jah Wonderful

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/1-11 Välkommen S*Kronängens Bastet!!!

Min efterlängtade lilla padda är äntligen här! Jag har letat efter henne i ett par år och till slut så hittade jag henne! Denna lilla Prinsessa är en dotter till min hane Isaac och hon är såå lik honom:) Älskar hennes uttryck, kropp och tekniska detaljer! Och hon har ett sagolikt temperament! Ska bli så spännande att följa henne genom livet! Tack Susanna och Hans för förtroendet!

Även uppdaterat min utställningsplaner!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/1-11 I helgen har vi varit på utställning i Tierp, Marina (S*Glorfindel's), Amanda och jag åkte tillsammans. Detta var sista gången i juniorklassen för Humble, nästa gång han ställs så får han tävla med dom vuxna katterna. Humble är en fantastisk katt med ett helt underbart temperament! Han sköter sig som en dröm trots att han börjat bli väldigt hanig. Han gör rätt för sitt namn, min ödmjuka kille!
Då det är ganska långt till Tierp från oss så fick vi bo hemma hos Ulrika och hennes familj. TACK för gästfriheten! Och ett extra Tack till hennes man som fixade med all mat och till hennes son som lånade ut sitt rum till oss!
Extra stolt är jag över Isaacs dotter S*Glorfindel's Little Queenie som också ställdes i Tierp! Hon är sååå vacker och ljuvlig i temperamentet!
lördag: Ex 1
söndag: Ex 1, BIV-T, NOM (med 1 röst i panelen)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/1-11 Nya planer för 2011!

Idag har Immer flyttat... och det känns lite tungt eftersom han bott kvar så länge. Vi kommer att sakna honom massor men jag vet att han kommer att få det toppenbra!

Lycka Till i ditt nya hem, Immer Illicium!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

2/1-10 Ny bild på Chiox på hans egen sida och många nya bilder på Elissa, se länk på hennes sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/1-11 GOTT NYTT ÅR!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥