Nyheter 2008

 

29/12-08 Lina får pryda vår nyårshälsning i år, tyckte bilden var så härlig och passade så bra.
GOTT  NYTT ÅR alla vänner!!

Ny bild på Braveheart på hans egen sida, Tack Camilla!

Ny bild på Chiox på hans egen sida, Tack Carina!

Ni är GULD:)))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/12-08 Uppdaterat med nya bilder på kattungarna som nu hunnit bli 4 veckor gamla. Usch, tiden rusar när man har småttingar. Intresset för dom är stort, speciellt ifrån utlandet och pga det så har jag gjort en liten presentation på engelska. En knagglig engelska kan jag tillägga, men iaf...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/12-08 Imorgon är det julafton och då blir det inte mycket tid vid datorn;) Därför vill jag nu säga TACK till alla som skickat vackra julkort och julhälsningar, både i gästbok och på mailen. TACK!!

En riktigt GOD JUL önskar jag Er alla!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/12-08 Uppdaterat kattungesidan med nya bilder, 3veckor idag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/12-08 Jag vill önska alla En GOD JUL!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/12-08 Ny bild på Nitte på hans egen sida.

Även bytt katt till Nerk. Vouzan är inte i pälskondition att ställas i klass 5, så därför får Lina göra utställningsdebut på riktigt. Grupp 6 är dock en grupp med hård konkurrens och i Örebro så blir det måånga katter, så hon har nog inte mycket att hämta där, men det är ändå kul att prova:) Hon älskade ju verkligen att vara i buren på vårt KM.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/12-08 Uppdaterat hemsidan med nya bilder på kattungarna.

Oj, vilken helg det blev i Norge!!!! Jag är såå nöjd med resultaten!!!!

IC S*Datolitos Bounty, visst är hon vacker min Prinsessa?

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/12-08 Nu bär det av mot Norge och Adelkattens utställning. Så bilderna på kattungarna uteblir denna lördag och dyker upp på måndag istället.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/12-08 Uppdaterat utställningsplanerna med vilka domare som ska döma i Norge.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/12-08 Dag två av Ädelkattens utställning i Frölunda. Jag är sååå STOLT!!! Själv ställde jag bara Cocos, men tre av mina avkommor ställdes och dom fick kanonbedömningar allihop. Bäst gick det för Bodyguard men även Chiox ställdes med bravur. Se allas resultat här.

Det var så härligt att få se Chiox igen, killen som stal mitt hjärta när han var en liten plutt:) Och nu har han vuxit massor och utvecklats super!  En bild på honom med sin underbara matte Carina och en ny bild på hans egen sida också.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/12-08 Idag har vi varit på utställning hela dagen i Frölunda. Fina bedömningar på både Cocos och hennes två söner.
Se resultaten
här!

Uppdaterat med bilder på kattungarna 1 vecka idag. Stora, goa och underbara!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/12-08 Dizzy har redan öppnat båda sina ögon och killen är på gång med sitt ena öga. Deras vikter är super, dom båda tjejerna har redan passerat 200g, och killen är bara 10g efter. Men det är inte så konstigt för han ligger i hårdträning och försöker redan lämna bolådan, den rackarn:)


Manta njuter i sin nya roll som mamma:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/11-08 Nu är dom här!! D-kullen, eller 60-talskullen som jag kallar den, är äntligen här! Tre små underverk blev det. Små och små är kanske en underdrift. Dom två första vägde 137g och den sista vägde 130g. En kille och två tjejer:)) Manta mår bra och hon skötte förlossningen galant. Hoppas nu bara att hon är färdig och att det inte dyker upp någon mer....
Bilder finns på kattungesidan.

Myskillen S*Krusmons Rockpile har flyttat hem till min väninna Kikki. Där får han leva lyxliv som ensamkatt med all tid och uppmärksamhet, som är precis vad han behöver. Och han stormtrivs redan i sin nya familj som öser kärlek över honom:) Vi kommer att sakna honom massor här hemma, så det är tur att vi kan träffa honom ofta. Det känns tungt men rätt. Lycka Till i ditt nya hem Rocky, vi syns snart;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/11-08 GRATTIS LINA på 4-årsdagen!!

Uppdaterat mina utställningsplaner, domarfördelningen till Ädelkatten har kommit ut:)

Även uppdaterat mina planer. Då jag inte vill ha två kullar på samma gång så har jag senare lagt Vouzans parning till våren 2009. Och då passade det ypperligt att även byta hane....Denna kombination kommer bli kanon!! Förhoppningsvis för dom båda katterna vidare inte bara sitt snygga yttre utan även sitt otroligt sociala temperament. En kull som jag ser fram emot enormt mycket och som ska bli såå spännande att följa:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/11-08 Bekräftelsen till Adelkatten, Norge, kom idag. Så om två veckor bär det av...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/11-08 GRATTIS LEVIS på din födelsedag!

I väntan på bebisarna besökte jag Cavalkad idag. Eller Musse som han numera kallas:) Han har vuxit massor och blivit en stor kille. Han har redan en stark kropp med fina proportioner och härliga längder. Ska bli spännande att följa denna kille, han bor ju nära så jag har alla möjligheter att hälsa på honom ofta:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/11-08 Idag kom bekräftelsen för Ädelkattens utställning i Göteborg, första helgen i december. Spännande!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/11-08 Uppdaterat med en ny bild på Basic Instinct, Bodyguard, Braveheart och  två på Ben Hur, på deras egna sidor.

Manta är en riktig tjockis nu och förlossningen närmar sig med stormsteg.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/11-08 Vill bara visa hur Lina njöt i utställningsburen när vi var på klubbmästerskap. Katten som aldrig varit på utställning förut då jag varit övertygad om att hon skulle få spelet;) Hon älskade all uppmärksamhet ifrån folket som gick runt och tittade i burarna.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/11-08 Lycka Till i ditt nya hem, Chiox!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/11-08 Idag har "min" klubb, Elfsborgskatten haft klubbmästerskap i Kinna. En rolig dag i trevligt sällskap. En dag då jag bestämt mig för att bara ställa Chiox (den lilla killen som fortfarande är till salu) och Lina (som ALDRIG varit utställd någon gång). Chiox skötte sig kanonfint och fick en fin bedömning. Hannah Jensen sa egentligen precis det som jag sa innan utställningen, känns ganska gott när man är överens med domaren. Lina var inte alls så pipig och bedrövlig som jag trodde. Hon skötte sig faktiskt ok hos domaren och hon ÄLSKADE att vara i buren:) Hon blev domarens Bästa kastrathona, kategori 1 & 2. Ben Hur och Braveheart ställdes också idag, och fick som väntat kanonbedömningar båda två. Ben tog det idag också men nästa gång så.....

Se allas resultat på utställningssidan.

Ett trevligt par var intresserade utav Chiox, så vi håller tummarna och hoppas att hans charm räckte för att få dom att fastna i hans garn;) Han är så härlig denna kille och förtjänar verkligen ett eget slott att regera i;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/11-08 Lycka Till i ditt nya hem, Casanova!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/11-08 Idag har jag varit hos veterinären och kastrerat Rocky. Eftersom han inte ska användas i avel så kändes det som att det var dags. Han skulle egentligen varit med på Elfsborgskattens klubbmästerskap den kommande helgen men det här kändes viktigare.

Fick en sådan fin bild på Cocos ifrån NU:s utställning som Camilla tagit. Den ligger på Cocos sida. Har även lagt in ett par bilder på Levis från i somras, han är så tjusig i fullpäls.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/11-08 Uppdaterat med nya bilder på kattungarna, 15 veckor idag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/11-08 Idag har det varit utställning i Göteborg, Norsk Skogkatt United i samarbete med Spinneriet. En utställning med BARA Skogkatter!!!! Helt underbart! Vackra katter ÖVERALLT!! Men med mördande konkurrens så klart. Vouzan fick se sig slagen utav dom stora, vuxna honorna i klass 5, helt rättvist. Nu ska hon få stanna hemma och växa till sig, och längre fram förhoppningsvis få en kull kattungar. Cocos gjorde braksuccé på sin comeback. Jag tänkte lämnat henne hemma då jag visste att det skulle bli tufft idag, och jag tycker inte att hon är i riktig kondition efter kattungarna. Det är ju trots allt bara 5½ månad sedan hon blev mamma. Päls saknar hon också. Men hon fick följa med iaf. Hon kunde ju trots allt bli Champion idag. Och det blev hon med bravur:))))
Mina ljuvliga vita, Cocosflingor skötte sig exemplariskt. Och jag är återigen stolt som en tupp över deras bedömningar. Dom växer och utvecklas på ett sätt som jag bara kunde önska:)) Det är helt enkelt UNDERBART att se dom allihop!! Och deras nya ägare gör mig ännu stoltare som visar upp dom så fint och som är såå duktiga på att presentera katterna. Dom har ju allihop fått något att bita i när dom valde att köpa en vit katt. Det finns inget svårare är preparera, då ALLTING syns på en vit katt. TACK för en mycket trevlig dag tillsammans med er!
Se allas
resultat på utställningssidan.

Det gäller att hålla igång hela tiden, det är min melodi... så direkt efter utställningen var det järnet hem för att ta emot kattungespekulanter. Och det resulterade i att Casanova nu är bokad till ett mycket trevligt par och kommer att flytta på fredag:)) Så nu är det bara Chiox kvar;)

Bodyguard, Braveheart och Ben Hur och deras underbara tjänare!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/10-08 Uppdaterat mina utställningsplaner inför det kommande klubbmästerskapet. Jag ska för första gången ställa ut Lina. Det får bära eller brista, nu är det dags:) Gillar hon det inte så får jag helt enkelt köra hem henne igen. Vi bor ju bara 10 minuter ifrån Kinna där utställningen är. Och det passar ypperligt att prova när det inte är "på riktigt".

Chiox och Casanova ska också få följa med, det blir första gången även för dom. Kul att få en bedömning på dom samtidigt som det är nyttig träning under lugna förhållanden.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/10-08 Nya bilder på kattungarna, 14 veckor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/10-08 Ny bild på S*Zygot's Lina Norrsken på hennes egen sida.

Och lite lek med Photoshop här nedan:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/10-08 Lycka Till i ditt nya hem, Chiquita!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/10-08 Uppdaterat med nya bilder på Charmtrollen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/10-08 Nya bilder på Rocky, både på "Mina katter" och på hans egen sida.

Kattungarna i C-kullen har fått egna sidor på Kullsidan. Där finns även en ny sida som heter Vikttabell.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/10-08 Lycka Till i ditt nya hem, Candix!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/10-08 Lycka Till i ditt nya hem, Cavalkad!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/10-08 Nya bilder på Charmtrollen, 12 veckor!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/10-08 Uppdaterat med nya bilder på kattungarna, 11 veckor idag. Tiden rusar och om 1½ vecka börjar dom små liven att flytta hemifrån.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/10-08 Nu är vi hemkomna ifrån Norge, trötta och stela i kroppen;) Denna helgen har haft sina positiva och negativa händelser. Nitte har tyvärr inte med sig något certifikat hem. Konkurrensen var hård och han ville inte visa upp sig för domarna. Sen är han ju en "nakenkatt" just nu också och det gör ju inte saken bättre. Men båda domarna tyckte att han var i perfekt kondition och fysik, vilket var skönt att höra eftersom han gick ner sig så i våras.
Vouzan gick det bättre för på lördagen:)) Hon kan nu titulera sig IC och hon blev även NOMINERAD (1 röst i panelen). Hon förlorade BIV:en mot en vacker hane men blev iaf bästa hona grupp 8. Men på söndagen blev hon bara tvåa då domaren tyckte att jag borde lämnat henne hemma eftersom hon var för mycket tonåring än. Men ja...hon är bara 16 månader;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/9-08 Enligt rapporten ifrån norrland så gick allt superbra hela vägen, trots byte och väntan på nästa plan på Arlanda. Basic spinner och myser som vanligt och låter sig inte stressas i första taget:) Hon är en underbar Skatt!!!

Uppdaterat med nya bilder på kattungarna så klart, dom är ju 10 veckor idag. Vet att det finns några som sitter och väntar på bilderna så jag ber om ursäkt att dom alltid kommer så sent på kvällen. Men med heltidsjobb, barn och många husdjur så får man fixa och trixa för att få tiden att räcka till;) Och som man säger...bättre sent än aldrig.

Domarfördelningen till Østfoldkatten har kommit ut på hemsidan. Spännande med två helt okända domare:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/9-08 Nu i kväll sitter min lilla Basic Instinct på ett flygplan!! På väg hem till Sundsvall med sin nya matte. Usch vad det var jobbigt att lämna iväg henne. Hon har varit här så länge så det var riktigt svårt att släppa henne. Trots att det känns jättebra att hon flyttar just till Louise:))

Lycka Till i ditt nya hem, Basic Instinct!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/9-08 Idag har vi varit på Boråskattens utställning i Svenljunga. Rocky blev åksjuk även denna gång, trots att jag idag bara skulle en kort bit och han fick åka i den stora hundburen, som var preparerad med Feliway. Hade både bajsat ner sig och dreglat något hemskt när vi kom fram. Han fick en fin bedömning idag men nu får han stanna hemma hädanefter. Vouzan tog sitt certifikat idag, hon mötte sin mamma. Sedan kom hon inte längre utan förlorade BIV:en mot vackra Blinka.
Men Ben Hur.....oj, oj, oj!! Det var bara två vita katter på utställningen så någon BIV blev det inte. Han fick sin Ex 1:a utan konkurrens men sen blev han NOMINERAD!!! Detta var den tredje utav dom fyra syskonen som kom till panel. Helt sanslöst!! Känns nästan lite overkligt:)) Och jag är såå glad för Amandas skull, GRATTIS!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/9-08 Chiox är åter till salu då dom som reserverat honom ångrade sig.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/9-08 Uppdaterat med nya bilder på kattungarna:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/9-08 Nu är även Chiquita bokad:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/9-08 Uppdaterat med nya bilder på Charmtrollen, 8 veckor idag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/9-08 Uppdaterat utställningsresultaten, tyvärr fick vi nöja oss med var sin Ex 1:a idag men båda två fick kanonfina bedömningar så det känns helt ok.

GRATTIS URZA 2 år!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/9-08 Västsvenska Kattklubbens utställning gav fina resultat:)) Denna gång var det Bodyguards tur att gå till panel!!! Och jag lovar att det finns ingen som kan vara så stolt som jag:))) Helt otroligt, dom har varit på två utställningar och båda gångerna har någon av dom tagit sig till panel!!! Dom är såå fina, mina små Cocosflingor:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/9-08 Uppdaterat kattungesidan med nya bilder, då dom är 7 veckor idag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/9-08 GRATTIS AMANDA 18år!!!!

Och GRATTIS PAPPA på din 80-årsdag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/9-08 Uppdaterat med nya bilder på mina Charmtroll.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/9-08 Idag kommer det tyvärr inga bilder på min C-kull. Jag har opererat mig idag och har ingen möjlighet att hantera en kamera. Men imorgon kommer det förhoppningsvis bilder:)

Idag säger vi GRATTIS till min MAMMA som fyller 79år!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/8-08 GRATTIS NITTE, 2 år idag!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/8-08 GRATTIS CHARLIE på din 16-årsdag!!!

Har uppdaterat med 5-veckorsbilder på Charmtrollen.


Lycka till i ditt nya hem, Ben Hur!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/8-08  Cavalkad är nu bokad utav ett mycket trevligt par och där kommer han att få det såå bra:)

Och nu har ännu en av mina Cocosflingor flyttat hemifrån. Usch, vad det känns tungt att lämna iväg dom, än om man vet att dom kommer att få det bra. Var rädd om min lilla "Prins Bosse".

Lycka till i ditt nya hem, Bodyguard!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/8-08 Manta tog sitt andra certifikat idag, ett till så är hon Champion. Men nu ska hon inte ställas på ett tag för hon behöver vara hemma och mogna lite. Hormonerna rusar i kroppen på henne och hon har blivit mer och mer bitchig dom sista utställningarna. Rocky tog sin Ex 1:a men sen fick han se sig slagen. Och det var helt rätt.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/8-08 BIS-kull i Varberg och Basic i panel:))) Kan det bli bättre?? Jag är såå stolt över mina små Cocosflingor!! Allihop skötte sig perfekt! Bästa brodern blev idag Braveheart och det känns så gott. Hans nya ägare visade honom själv och det var första gången för henne. Så härligt att se den glädje och nervositet som en sådan "bagatell" som kattutställningen kan ge. Braveheart följe med sin nya familj hem idag och än om det känns jobbigt att släppa honom så VET jag att han kommer att få det toppen hos dom. Basic slog i sin tur ut sina bröder och tog hem BIV:en. Sen gick hon även och blev NOMINERAD!! Och jag säger bara JÖSSES vad hon är lik sin mamma:)) Såå härligt att se!!! Fick massor av beröm och lovord för hela kullen, och det är inte utan att jag är SUPERSTOLT!!!!

Lycka till i ditt nya hem, Braveheart!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/8-08 Uppdaterat med nya bilder på mina Charmtroll som idag är 4 veckor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/8-08 B-kullen 13 veckor idag och det blir sista gången som det kommer bilder på alla i kullen. Nästa fredag är vi fullt upptagna med bad och schamponeringar. Och sedan flyttar Bodyguard veckan efter.

Nya bilder på Manta och Vouzan på sidan "Mina katter".

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/8-08 Uppdaterat med nya bilder på mina Charmtroll, 3 veckor idag. Dom är så härliga nu när dom kämpar för att ta sig ur bolådan. Denna kull var ju inte planerad utan något som katterna bestämde själva. Hade jag fått bestämma så hade vi väntat ett tag efter att B-kullen flyttat innan vi gjorde denna parning. Men ödet vill inte alltid som vi vill och nu är dessa ljuvliga varelser här:) Men det är jobbigt både psykiskt och fysiskt att behöva oroa sig för att inte alla kattungarna får tillräckligt med mat. Fördelen är att dessa kattungar blir verkligen socialiserade och präglade på människor eftersom jag tillbringar såå mycket tid vid bolådan.

Bekräftelsen för utställningen i Varberg har kommit också, så nu är jag helt säker på att det blir av om mindre än två veckor. Usch, vet inte vad jag gett mig in på.....fyra vita katter på samma dag. *suck*

Domarfördelningen för Västsvenska ligger ute på hemsidan, än om det kan bli ändringar. Har inte fått någon bekräftelse än men enligt info så har man kommit med om man inte blivit underrättad. Så då borde det vara klart;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/8-08 B-kullen 12 veckor idag!!! Och nya bilder så klart! Här nedan ser ni ifrån vänster:
Braveheart, Basic Instinct, Bodyguard & Ben Hur

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/8-08 Charmtrollen är 2 veckor idag och det är åter dags för fotografering. Men som vanligt så har jag massor att göra. Jobbade sent idag så jag kom inte hem innan vid halv 6, och då behöver man ju först få lite mat i magen. Så strax efter klockan 6 satte jag igång att fota. Alla vet vi hur mörkt och bedrövligt det är vid den tiden...när det bara regnar!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/8-08 GRATTIS på 1-årsdagen till S*Little L's A-kull!!!

Hoppas att era familjer har gett er massor med god tårta och annat smaskens idag:)

Och TACK för att ni skickar så fina bilder till mig, jag blir lika glad varje gång!!!
Denna vecka får den vackra Prinsen Commodore alias Cesar, pryda min förstasida och Manta får ha sin bild här istället:)

Även uppdaterat mina utställningsplaner.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/8-08 Mina helt ljuvliga små snöflingor är idag 11 veckor gamla, och nya bilder då så klart.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/7-08 Igår var mina Charmtroll en vecka gamla. Tyvärr strulade min hemsida och bilderna kunde inte läggas ut igår, men nu kommer dom iaf.

Har även gjort en "Liten blir stor"-sida åt min A-kull.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/7-08 Namnen på mina små Charmtroll är utlagda. Denna gång blev temat Dansband.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/7-08 Igår föddes min C-kull!!!! 5 vackra små barn blev det. Fyra killar och en tjej.

Och tyckte jag att det var svårt att se skillnad på dom tre vita grabbarna i förra kullen så kan jag tillägga att det var en baggis jämfört med dessa fyra svarta killar. Dom vita hade iaf fläckar på huvudet..*suck*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/7-08 Nya bilder på kattungarna 9 veckor idag. kvaliteten denna vecka har verkligen mer att önska men tyvärr består livet av mer än kattungar... Om ändå vädrets makter varit på min sida idag...

Och på tal om kattungar så är det snart fler på väg *suck*. Urza boar i lådan och vill ha mitt sällskap hela tiden. Men än är det för tidigt (anser jag) så därför tror jag att hon luras;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/7-08 Idag är Urza på dygn 59 och hon är rejält rund om magen:) Man kan också se att magen har sjunkit ner så nu börjar det närma sig.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/7-08 Idag har Manta varit i Helsingborg hos Torkel Falk och blivit testad för HCM. Allt var utan anmärkning. Såå härligt!! Resultatet finns att se HÄR, och så klart kommer det även ut på PawPeds efter två månader.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/7-08 Nu äntligen kommer nya bilder på kattungarna, 8 veckor idag. Bodyguard är bokad och kommer att flytta till sin nya familj efter att han varit på utställning den 23 augusti i Varberg.

Urza kattungar väntas om drygt 1 vecka. Hon är rund som ett klot, så vem vet vad som kommer att titta ut...

Har även uppdaterat mina utställningsplaner.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/7-08 Denna gång kommer uppdateringarna några dagar sent, det har hänt mycket runt omkring mig och därför har tiden för uppdatering inte funnits.

Utställningen i Forshaga gick över all förväntan:)) På lördagen tog Manta sitt första certifikat, hon blev även bästa vuxen men förlorade BIV:en till en junior. När domaren skulle ta ut sina Nomineringar förlorade hon mot en Birma. Rocky fick sin Ex 1:a, dock utan konkurrens i sin klass.

På söndagen blev Manta bara Ex 2:a, om än en stark sådan som domaren sa. Hon förlorade på att hon var bitchig, vilket 4 av 6 katter var i den gruppen med honor. Helt klart var det något på domarens bord som var fel eftersom dom var flera som reagerade likadant. Rocky däremot blev både Ex 1:a, BIV-junior och Nominerad till panelen;)))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/6-08 Uppdaterat med nya bilder på kattungarna. Denna gång en dag för tidigt eftersom jag inte kommer ha någon möjlighet imorgon. Hannah och jag reser till Forshaga på utställning med Manta och Rocky över helgen. Väntar mig inga lysande resultat denna gång då Manta ska ställas som vuxen för första gången och Rocky gör sin debut. Men roligt ska det bli, och extra kul är det att Hannah så gärna vill följa med:)))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/6-08 Idag har jag gjort i ordning en sida med bilder på dom små, vecka för vecka.
Kallar den "
Liten blir stor". S*Krusmons har det så på sin sida och jag gillade det skarpt när jag spanade på Rocky. Hoppas ni inte tar illa upp, Yvonne och Ulf, för att jag lånar er idé??

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/6-08 Uppdaterat med nya bilder på dom små sockergrynen!!
5 veckor idag:)))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/6-08 Uppdaterat Rockys sida med lite nya bilder och info om grabben. Då han varit skadad så har jag inte haft lust att uppdatera hans sida. Han ramlade ner ifrån en klätterställning och slog i ryggen ganska illa. Fick en spricka på ett dumt ställe i höftbenet och problemet var att det inte ville läka, och på en kattunge är sådant här livshotade. Givetvis hade han mycket ont och tappade så klart aptiten. Vilket ledde till att han blev sämre och sämre. Det har känts väldigt ovisst hur det ska gå för honom men nu äntligen verkar allt gå åt rätt håll:)))) Och kanske kan jag slappna av och börja hoppas att mina böner har hjälpt.....

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/6-08 Nya bilder på kattungarna, 4 veckor idag!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/6-08 Idag kom bekräftelsen till Värmlandskattens utställning i Forshaga. Spännande!! Äntligen är det dags för min lilla Rocky att göra debut:)) Manta går upp i öppen klass för första gången, även det är väldigt pirrigt:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/6-08 Denna gången blev uppdateringen utav kattungarna något sen, men bättre sent än aldrig;)
3 veckor har gått och tiden bara rinner iväg...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/6-08 Jag har tagit G2-examen i PawPeds internet utbildning för kattuppfödare:)))) Det har varit tuffa tider mellan varven, att hinna med familjen, katterna, jobbet och att samtidigt gå denna ibland tuffa kurs. Men det känns HELT UNDERBART!!!! Så nu har jag två....

I lördags var vi hemma hos S*Wegietassen's och hon har 4st bedårande kattungar på 10 veckor.


 

Och så Gratulerar vi S*Nalle Puh's Voulez-Vous som blir stora damen idag. Tänk att hon redan är 1 år.
GRATTIS Vouzan!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/5-08 Vackra Monza får pryda min startsida denna vecka.

Och så har jag uppdaterat med nya bilder på kattungarna såklart:) Cocos stormtrivs som mamma och hon har MASSOR med mat, vilket märks på dom "små".

Även uppdaterat mina utställningsplaner.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/5-08 Så har det då gått en helt vecka och det är dags för nya bilder på kattungarna. Temat jag valt till denna kull är inte så svårt att gissa;) Dom har nu fått sina namn och så klart är jag nu säkrare på vilka kön dom har. Grabbarna har verkligen förvillat mig:)) Så nu håller vi tummarna att det blivit rätt. Tvivlar jag mer, så tillkallar jag experthjälp:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/5-08 Uppdaterat mina planer;)

Kattungarna växer och frodas, och allt fungerar underbart bra. Men så var det då det där med könen på dom. Jag har aldrig varit med om något liknande. Ena stunden är jag helt säker, för att i nästa inte ha en aning.....

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/5-08 Andra dagen på utställning i Ulricehamn. Och dagens resultat är ännu bättre än gårdagens.
Vouzan tog sitt första CACIB, blev bästa vuxen (idag igen) och blev Nominerad.
Manta tog sin Ex 1:a i konkurrens, blev BIV-Total och även hon blev Nominerad:)))))
Helt otroligt, jag går som på moln och är helt lyrisk!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/5-08 Vouzan har blivit Champion!!!! 11 månader gammal har hon nu redan tagit sina tre CAC. Bästa vuxen men fick tyvärr inte någon BIV, den gick till en kattunge. Och hon blev återigen Nominerad till panel:) Även Manta gick bra men det räckte inte hela vägen så vi fick nöja oss med en Ex 1:a

Ikväll har jag tagit några bilder på kattungarna, inget avancerat eller proffsig men iaf något.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/5-08 Nu är Cocos & Nittes bebisar här!!! 4 st vackra vita skogkatter:)))
Mer info och bilder kommer senare.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/5-08 Ny bild på Kapitän på index-sidan. Ändrade utställningsplaner, ställt in Örebroresan.

Än så länge inget på kattungefronten, men nu är det nära.....

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/5-08 När vi var på utställningen i Vadstena så blev vi intervjuade och fotograferade, Vouzan och jag:)) Av två tidningar!! Den ena tidningen (Östgötakuriren) har ännu inte haft sin artikel men den andra har. Följ länken till Motala och Vadstena Tidning. Visst kunde man sagt något smart om Skogkatter som reklam för rasen, men vem tänker på sånt mitt i preppareringen inför panelen;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/5-08 Idag har Urza, Vouzan och jag varit på utställning i Vadstena. Det var en mycket lyckad dag:)) Urza tog sitt andra IC-certifikat så nu är hon stoppad i Sverige. Och Vouzan tog sitt andra CAC-certifikat, i en mycket tuff konkurrens, 7 honor i öppen klass. Sen blev hon även Bäst I Variant och Nominerad:)))) Härligt med tanke på att hon bara är 11 månader!!

Tack alla vänner för en mycket trevlig dag!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/5-08 GRATTIS NAHLA på 3-årsdagen!!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/4-08 Ny bild på indexsidan. Denna gång pryder vår vackra hund förstasidan. Jag var nämligen i skogen med henne igår i det vackra vädret. Visst syns det att hon är släkt med vargen;))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/4-08 Så var dag två av spinneriets utställning slut, och utmattad sitter man nu här. Nöjd men glad:)) Urza som slog på stort igår och blev Champion, gjorde nästan en större bravad idag. Hon tog nämligen sitt första CACIB. Även Vouzan hade bättre tur idag. Ställdes mot samma katter (plus en till) som igår men idag tog hon certifikatet. Härligt!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/4-08 Urza är CHAMPION!!!!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/4-08 Ny bild på Blitz på indexsidan. Hon är sååå vacker, Prinsessan!!!!
 

Vouzans bror har hittat ett nytt hem:)))) Och han stannar i ELK;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/4-08 Idag kom bekräftelsen för Amicas utställning i Vadstena:))
Uppdaterat
utställningsplanerna med vilka domare som ska döma.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/4-08 Visserligen är detta inte färska nyheter då det utspelade sig i slutet av mars, men jag tänkte ändå lägga ut det här då det är mina svärföräldrars katt det handlar om:)) För en gångs skull ett lyckligt slut!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/4-08 Det var en varm och skön kväll igår, så jag passade på att fotografera katterna lite på balkongen. Fick en sådan härlig bild på Lina. Har lagt in den både på indexsidan och hennes egen sida. Även ny bild på Manta på sidan Mina katter.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/4-08 Domarfördelningen till SPIN-utställning är klar.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/4-08 Bekräftelsen till Spinneriets utställning i Stenkullen kom idag:)))

Idag har jag gjort i ordning var sin egen sida till A-kullen. Klicka på deras namn på kullsidan för att hitta till deras sidor. Tanken är att fylla på med bilder allt eftersom katterna växer sig stora och stiliga:))

Har även gjort lite annat småfix på sidan, t ex gjort om Utställningssidan. Numera ligger planerade utställningar för sig och resultat för sig. Hoppas att det blir lite med överskådligt?

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/4-08 Uppdaterat länksidan

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/4-08 Ny layout på sidan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/4-08 Idag har jag gjort en ny logga. Tyckte att det var dags att min vackra Manta fick pryda min hemsida istället:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/4-08 Nya bilder på Manta, både på "Mina Katter" och på hennes egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/4-08 Idag fyller min underbara dotter 7 år!!!!

GRATTIS HANNAH

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/4-08 Jag har tagit G1-examen hos PawPeds PawAcademy. Och idag kom äntligen min "rosett". Jag har lagt in den på Little L's sidan. Men här är det ingen rast och ingen vila, nu är det full fart på studerandet igen för jag hade turen att komma med på nästa kurs också. Det blev lottning till G2 eftersom det var så många som ville gå kursen.

Har även uppdaterat utställningssidan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/3-08 Idag har vi varit i Jönköping på Dackekattens utställning. Och jag säger bara oj, oj, oj.... Vilken dag!!!! Jag åkte dit med tre katter och åkte hem med två Ex 1:or, ett CAC, tre BIV och två NOM:))) Helt sjukt!!!! Allra gladast är jag nog för Urzas framgångar. Dom var 5 honor i öppen klass som slogs om certifikatet. Och Urza tog det!! Sen tog hon även BIV:en mot Merlyns snygga hane, inte varje dag ens katt slår en världsmästare:)))
Vouzan fick en kanonfin bedömning och resultat som heter duga. Och som grädde på moset blev hon även Domarens Favorit:))
Att sen min lilla Manta tog Ex 1:an i konkurrens och sen även BIV:en är som ljuv musik för mina öron;) HÄRLIGT!!
En BIS på slutet hade ju inte suttit fel men jag är sååå nöjd ändå. Och jag vill speciellt Gratulera Monica (S*Zio's) till hennes vackra pojk som blev BIS-U idag, S*Cederskogens Alwe Almandin.

Se tjejernas resultat på utställningssidan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/3-08 Nu var det till slut dags för en ny uppdatering här på sidan:) Här har hänt massor sedan sist. Vi har varit i norrland hos släkten på semester några dagar och då passade jag på att hälsa på hos S*Krusmons. Det är ju inte varje dag som man har förmånen att umgås med en uppfödare som bor 80 mil hemifrån. Tack Yvonne för en kanontrevlig eftermiddag hos Er.

Och ett extra stort TACK för den fina gåva som jag fick med mig när jag åkte:)))
För nu är han äntligen här, killen som vi väntat på sååå länge....

VÄLKOMMEN HEM S*Krusmons Rockpile!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/3-08 Idag har Kapitän flyttat till sin nya familj. Och det var med blandade känslor som jag såg honom åka, halva jag vill ha honom kvar hos mig och den andra halvan vill att han ska få ett alldeles eget hem. Men jag vet att han kommer få det kanonbra hos Sandra och hennes familj så därför väger det trots allt över åt rätt håll. Han kommer att bo inom rimligt avstånd så om det kniper så får jag väl helt enkelt åka och hälsa på honom:)

Lycka till i ditt nya hem, S*Little L's Ambitious Kapitän!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/3-08 Idag har jag gjort om lite på min hemsida. Dels hade jag tröttnat på att ha två (en på svenska och en på engelska) och dels hade jag helt enkelt lust att ändra om lite:)) Numera kommer man direkt in här på Nyhetssidan. Vi får se hur det funkar, kanske blir det inte bra och i så fall ändrar vi igen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/3-08 Här händer det grejer......

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/3-08 Idag kom bekräftelsen till Dackekattens utställning i Jönköping:))
Och idag har Elfsborgskatten haft årsmöte.

Levis fick en pokal som Bästa Huskatt i ELK=)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/3-08 Idag har vi varit i Helsingborg och HCM-testat Cocos och Urza.
Båda två med fina resultat:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/3-08 Ändrat om lite på sidan. Uppdaterat Planer.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/2-08 Lite nya bilder=)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/2-08 Angel har flyttat till sin nya familj och allt fungerar perfekt:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/2-08 Nu är Sverak-listorna klara.

Cocos blev BÄSTA VITA SKOGKATT 2007!!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/2-08 Göteborgs Raskattklubb anordnade utställning i Mölndal idag, en ringutställning. En väldigt speciell form av utställning där varje domare tar ut sina 5 bästa katter för dagen. Sedan blir dom BIS-1, BIS-2, osv.
Se resultaten på utställningssidan men jag kan avlöja att.....

Vouzan blev BIS-2:a:)))
Och Kapitän tog BIV:en på sin första utställning!!!!!!!!!!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/2-08 Uppdaterat utställningssidan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/2-08 Idag har Angel blivit kastrerad. Hon har bara blivit grinigare och grinigare, och nu accepterar hon bara ett par av kastraterna här hemma. Därför har jag varit tvungen att ha henne separerad från dom andra katterna, och det håller inte i längden. Hon trivs helt enkelt inte med att leva i ett hem med flera andra honkatter. Därför har vi bestämt att hon ska få flytta till min kompis Christina istället. Där kan hon få vara ensam Drottning:))
Men först ska hon återhämta sig efter kastreringen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/2-08 Hälsade på Monza i hennes nya hem. Lilla Dockan:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/1-08 Har varit i Örebro över helgen, Nerikes Kattklubb hade utställning. Oj, vad det var många katter:)
1100 katter var anmälda!!! Konkurrensen var mördande:))
Både Vouzan och Cocos knep var sin BIV igen. *Lycklig*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/1-08 Bekräftelsen till GRK:s utställning i Mölndal kom idag *Lycklig*
Det blir sista gången för Cocos innan parning, och det är första gången för Kapitän. Mina "bebisar" går upp som juniorer 1 vecka innan, så det blir tufft!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/1-08 Uppdaterat Nittes sida med HCM-resultatet.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/1-08 Idag kom bekräftelsen för utställningen i Örebro. *Glad*

Ny bild på Urza, och Kapitän här nedanför är fortfarande till salu!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/1-08 GRATTIS Cocos på 1-årsdagen!!!!!!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/1-08 Idag är en stor dag på många vis, jag fyller år och Nitte är testad för HCM. Hans värden var helt normala så nu är det snart dags för honom att användas i avel:))

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥