♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/12-12 Det är dags att avsluta året som har gått! Det har varit ett år i med och motgång men jag väljer att fokusera på allt positivt som hänt! Det här är endast ett axplock utav allt som gjort mitt år så bra!

S*Little L's har fått många vackra kattungar under året och jag är så glad och tacksam över att dom alla fått så underbara hem! Jag har själv valt att behålla två honor, Nazilli och Oozi, och jag hoppas att dom kommer att ge oss fler vackra avkommor i framtiden! Även hanen Lexus är här för att stanna, något som inte var planerat men då det inte fungerade i hans nya hem fick han flytta hem igen. Och trots att mitt förnuft sa nej då han är släkt med i stort sett alla mina katter, så sa mitt hjärta ja och han fick helt enkelt bo kvar.

2012 har också bjudit på otroliga framgångar på utställning, både för sålda avkommor och för mina egna katter! Och jag är så STOLT över dom alla! S*Little L's avkommor har vunnit 15 Best In Show detta året!!! Min Humble har åter igen visat att han är en otrolig kille! Han är preliminärt den tredje bästa hanen på Sveraks lista och det är makalöst med tanke på att han endast är ställd sex gånger i Sverige under året! Och hans dotter Nazilli gjorde en fantastisk debut på utställningarna! Hon blev Junior Winner på endast sju utställningar och tog titeln redan i klass 12! Hon är även den bästa vita Skogkatten i Sverige 2012! Min vackra flicka!

Jag vill avsluta med att säga TACK 2012!
Tack, min älskade familj för allt stöd och uppmuntran under året!
Tack, alla underbara vänner för att Ni finns!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/12-12 Jag vill önska alla vänner en riktigt God Jul, speciellt alla underbara kattungeköpare som förgyller min tillvaro och ger mina avkommor så perfekta hem! Tack för att Ni finns och för att Ni är så fantastiska!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/12-12 En ny bild på Naxxar och en ny på Lexus på deras egna sidor!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/12-12 Uppdaterat med massor med bilder på avkommor som jag inte fått lagt ut tidigare under året. TACK alla gulliga ägare för att ni delar med er utav era fina bilder! Jag blir lika glad varje gång!

Donna The Prima Donna
Harmony
Honesty
Inez Ixora
Jiving Sister Fanny
Kessie Keros
Malibu
Midori
Molinari
Nitra
Naranjito
Princess of Snow

Även nya bilder från utställningen på Humble och Crunchy på deras egna sidor!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/12-12 I helgen har vi varit i Göteborg på utställning! Och han gjorde det igen, min älskade Humble! Även Princess gjorde en fantastisk debut på utställning och hon var helt nöjd och avslappnad hela tiden! På söndagen fick hon följa med sin nya ägare hem och nu har hon påbörjat sin resa till Frankrike, mitt lilla hjärta!

GIC S*Little L's Humble JW - BEST IN SHOW!!!

Lycka Till i ditt nya hem, Princess of Snow!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/12-12 Igår var Charlie och jag i Danmark på utställning med tre katter! Ilias Ivy tog sitt cert och är nu Internationell Premier, Grattis Charlie! Även Fakir tog sitt cert men Isaac fick nöja sig med att bli tvåa. Men jag är nöjd ändå för trots allt var det första gången i vuxen klass som han inte tog sitt cert och då tävlar han ändå i grupp 4 som alltid har tuff konkurrens!

Tre nya bilder på Fakir på hans egen sida! Min vackra pojke!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/11-12 Två nya bilder på Fakir på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/11-12 Två nya bilder på Crunchy på hennes egen sida!

GRATTIS 60-talskullen på 4-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/11-12 Nya bilder på Princess of Snow, 14 veckor igår!

I fredags var jag äntligen och hämtade hem vårt nya lilla charmtroll, Crunchy! Bilden tog jag när jag hälsade på henne när hon var 8 veckor, och det var i detta ögonblick det sa klick! :) Tack Monica för denna underbara tjej!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/11-12 I helgen var Nazilli och jag i Stockholm på Birka kattklubbs utställning! Detta var en stor utställning med massor av vackra katter och jag trodde verkligen inte att Nazilli hade en chans att gå hela vägen! Men det gjorde hon!!! :) På lördagen tog hon sitt 5:e BIS vilket innebär att hon fick sin JW-titel!! Och på söndagen tog hon sitt 6:e BIS! Känns makalöst att hon fortfarande går i klass 12! Hon har varit på 8 utställningar och hon har varit nominerad på samtliga! Jag är sjukt lycklig och stolt över min vackra flicka!

Lördag 17/11
S*Little L's Nazilli - BEST IN SHOW!!!
JUNIOR WINNER!

Söndag 18/11
S*Little L's Nazilli, JW - BEST IN SHOW!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/11-12 Mina adopterade Maine Coon kattungar är12 veckor idag! Fler bilder på dom finns här! Tiden flyger och dom flyttar hem till uppfödaren imorgon!
Jag kommer att sakna dom massor, dom har verkligen satt spår i mitt hjärta.

Tack för den här tiden och Lycka Till i ert nya hem,
S*Ladycoon's Hollywood Rose & S*Ladycoon's Hartmann!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/11-12 Nya bilder på Princess of Snow, 12 veckor i lördags! Tiden går verkligen fort! Men jag har tur och får ha henne kvar i en månad till! :)

 

I helgen har vi varit i Norge på utställning och jag flyger fortfarande på små rosa moln! Jag är en väldigt stolt och lycklig uppfödare till mina vackra katter!

IC S*Little L's Humble JW - BEST IN SHOW!!!

S*Little L's Nazilli - BEST IN SHOW!!!
BÅDA DAGARNA!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/11-12 Massor med nya bilder på Lexus på hans egen sida! Han utvecklas såå fint och blir bara vackrare och vackrare för varje dag som går! Jag är totalt kär i denna charmiga och sociala kille!

Även uppdaterat med vilka domare vi fått för dom kommande utställningarna!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/11-12 Nya bilder på Princess of Snow, 11 veckor idag!

Även en ny bild på Oozi på hennes egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/11-12 Tre nya bilder på Lexus på hans egen sida. Tyvärr tagna i lampsken så kvaliteten är inte den bästa men han är en vacker katt ändå!

Jag har även uppdaterat mina planer!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/11-12 Idag har vi skrivit ägarändringen för Tuvan och hon är inte längre min katt utan bara Amandas. Tack för den här tiden, Amanda! Jag är så tacksam för att jag fick denna chans och att mina kattungar fick växa upp hos dig! Så sociala och underbara allihop!

Detta innebär så klart att Tuvan inte längre finns med bland "Mina katter" men istället har det tillkommit en ny tjej! Tuvans vackra dotter har flyttat hit till oss idag! Ska bli så spännande att följa henne genom livet!

Lycka Till i ditt nya hem här hos oss, Oozi!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/10-12 Nya bilder på några av mina katter på deras egna sidor!

Isaac, Fakir, Lexus, Bastet, Kelly och Nazilli.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/10-12 Nya bilder på några av mina avkommor, både helt nya och bilder som jag fått tidigare i år!

Ben Hur, Elijah Euanthe, Jah Wonderful, Keegan Kea och Lotus

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/10-12 Idag har Osmos flyttat till sitt nya hem i Norge! Alltid lika tungt men detta kommer bli superbra! Och troligtvis kommer jag att se honom på en och annan utställning i framtiden! :)

Lycka Till i ditt nya hem, Osmos!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/10-12 Nya bilder på Princess of Snow, 10 veckor idag!

Idag har Nitra lämnat oss för sitt nya liv i Finland! Och det är mycket jobbigare än jag någonsin kunde föreställa mig! Saknaden är enorm! Men min tröst är att hon fått en ny supertrevlig ägare! Var rädd om min underbara flicka, det finns inte många som hon!

Lycka Till i ditt nya hem, Nitra!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/10-12 Idag har Okami (min underbara mini-Isaac) flyttat till sin nya familj! Det har varit extra svårt att släppa honom då han verkligen är sin pappa upp i dagen, på ALLA sätt och vis! Men jag tröstar mig med att han kommer att få det så bra! Var rädda om denna ljuvliga skatt, han är en på miljonen!

Lycka Till i ditt nya hem, Okami!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/10-12 Nu har jag bestämt mig för att Lexus får stanna kvar här hos oss! Han har bott in sig och är helt enkelt en utav husets katter nu. Till alla er som visat intresse för honom vill jag säga Tack och förlåt för mitt beslut! Men kanske kommer här någon annan vit kille i framtiden istället som faller er i smaken;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/10-12 Idag var det dags för första kattungen i O-kullen att flytta hemifrån! Denna gång är det lite lättare för mig eftersom denna kull inte bor hos mig utan hos min dotter. Men istället så är det betydligt jobbigare för henne! Obsidian kommer att lämna ett tomrum efter sig, mysproppen!

Lycka Till i ditt nya hem, Obsidian!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/10-12 Nya bilder på Princess of Snow, 9 veckor idag!
 

Idag har det varit klubbmästerskap i Spinneriet! En supertrevlig dag med alla goa medlemmar! Och jag är sååå nöjd med resultaten för mina katter och avkommor! Hur det gick går att se på resultatsidan men jag kan avslöja att det gick rasande bra:)

Humble - Bästa Vuxen alla kategorier!

Nazilli - KLUBBMÄSTARE!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/10-12 Nya bilder på O-kullen, 12 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/10-12 Igår var vi i Helsingborg hos Torkel Falk och HCM-testade 5 katter! Alla hade dom fina, friska hjärtan! Härligt!
CH S*Little L's Elissa Erinome
S*Little L's Kelly Kefallinia
SC S*Nalle Puh's Voulez-Vous
S*Kronängens Bastet
CH S*Säterjäntan's Fakir

Efter besöket hos veterinären så åkte jag hem till Monica (S*Poimandres) och tittade på hennes kattungar. Oj, oj, oj! Kärleken slog till, så om några veckor flyttar det en liten röd flinga hem till oss:) *längtar*

Två nya bilder på Elissa Erinome på hennes egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/10-12 Nya bilder på Princess of Snow, 8 veckor idag! Och många bilder blev det;) Hon är såå underbar och såå vacker! Jag undrar allvarligt hur jag tänkte när jag bestämde mig för att släppa denna tjej?
 

S*Little L's Molinari - BEST IN SHOW!!!

STORT GRATTIS José och Molle!! Jag är en väldigt stolt uppfödare!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/10-12 Nya bilder på O-kullen, 11 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/10-12 Nya bilder på Isaac på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/10-12 S*Little L's Lexus är hemma igen då det inte fungerade i det nya hemmet! Och om rätt hem dyker upp är han åter till salu! Hör av er vid intresse!


Fler bilder på Lexus finns på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/10-12 Nya bilder på Princess of Snow, 7 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/10-12 Nya bilder på O-kullen, 10 veckor idag!

Även ett par nya bilder på Nitra från N-kullen som är till salu igen! Det var meningen att hon skulle flytta utomlands så hon är rabiesvaccinerad och har pass. Men den blivande ägaren tycker att hon blir för gammal och vill därför inte ha henne längre? Inte så roligt när man tidigare nekat så många andra som ville ha henne! Ja, ja, det visar sig om jag nu hittar rätt hem till henne, annars får hon väl stanna;) Inte varje dag man har en hona i den här åldern med en sådan underbar kropp och päls!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/10-12 Nya bilder på Princess of Snow, 6 veckor i lördags!
 

I helgen har Nazilli och jag varit i Borlänge på utställning! Åh jösses, vilken helg!!! Nazilli fick helt FANTASTISKA bedömningar båda dagarna! Jag är sjukt STOLT över henne!!!

S*Little L's Nazilli - BEST IN SHOW!!!
BÅDA DAGARNA!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/9-12 Nya bilder på O-kullen, 9 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/9-12 Nya bilder på Nitra från N-kullen, 17 ½ vecka!

Ny bild på Figaro på hans egen sida! Figaro bor numera hos min syster eftersom han inte kommer överens med mina andra hankatter. Han stormtrivs hos henne så det känns faktiskt helt perfekt än om detta inte var planerat.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/9-12 Nya bilder på Princess of Snow, 5 veckor igår!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/9-12 Nya bilder på O-kullen, 8 veckor idag!

 

Nya bilder på några utav katterna som var på utställning förra helgen! Klicka på deras namn för att komma till deras egna sidor!

Humble, Ilias Ivy, Keegan Kea, Lexus, Molinari, Nazilli, Nitra, Naranjito

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/9-12 I helgen var vi på utställning i Frölunda. Jag hade med mig många katter, Humble, Ilias, Nazilli, Nitra, Naranjito och Lexus, så det var verkligen fullt upp! Speciellt eftersom jag även ställde kull, båda dagarna. Jag var lite stressad emellanåt men lyckades ändå njuta utav alla vackra katter och goa människor! Tack till er alla som hjälpte mig under helgen, ni är GULD!!

Kattungarna skötte sig superfint hela helgen och jag är sååå nöjd med deras resultat! Naranjito plockade hem en BIV på lördagen och Nitra en BIV på söndagen! Nitra ställdes i väldigt tuff konkurrens båda dagarna, med 7 honor i klass 12. Nazilli slog sin pappa Humble i BIV:en på lördagen vilket var extra roligt eftersom han har tagit alla BIV som han deltagit i tidigare! På söndagen var det endast två vita och alltså inte tillräckligt antal för en BIV. Både Humble och Nazilli blev nominerade båda dagarna! Och för Nazillis del var det nära att det gick hela vägen, hon fick tre röster båda dagarna mot en Ragdoll som blev BIS x 2. Grattis till det! :) Vi ställde ju också ut min sons katt Ilias, som blev nominerad på lördagen! På söndagen fick han dock stanna hemma eftersom han nu är stoppad i Sverige. Även min avkomma Lexus ställdes ut för första gången, han skötte sig exemplariskt och fick en kanonfin bedömning! Härligt att se avslappnade katter som flörtar med domaren;)

S*Little L's N-kull - BEST IN SHOW!!!
BÅDA DAGARNA!

IC S*Little L's Humble JW - BIS-avelshane!!!
BÅDA DAGARNA!

Två andra avkommor ställdes också ut för första gången denna helg! Midori har varit på utställning i Nederländerna och Molinari har varit på utställning i Spanien! Båda två med fina resultat! Tack för alla rapporter och uppdateringar, jag är så stolt och glad!

En annan kille som gör mig så STOLT är Keegan! Han har gjort det igen! Helt fantastsikt! Stort Grattis än en gång Olga! Ni två tillsammans är BÄST!
S*Little L's Keegan Kea - BEST OF THE BEST!!!
BÅDA DAGARNA!

Givetvis har jag uppdaterat med helgens alla resultat på utställningssidan!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/9-12 Nya bilder på O-kullen, 7 veckor idag! Oj, oj, oj, vilka charmiga kattungar detta är och så vackra!

Nya bilder på Princess of Snow! Hon är 4 veckor imorgon men då hinner jag inte att fotografera henne! Denna ljuvliga flicka är sannerligen en riktig Prinsessa!

En ny bild på Lexus som också ville bli fotograferad.

Ny bild och nya resultat på Keegan Kea, denna fantastiska kille! Ännu en gång stort Grattis Olga!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/9-12 Lite extra bilder på Princess of Snow, 3 ½ vecka idag!
Även några bilder på dom två Maine Coon-bebisarna, som är 3 veckor gamla idag.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/9-12 Uppdaterat utställningssidan! Domarfördelningen till VK:s utställning nästa helg har kommit:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/9-12 Nya bilder på Princess of Snow, 3 veckor idag!

Och två nya bilder på hennes halvbror Lexus som är här och hälsar på!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/9-12 Nya bilder på O-kullen, 6 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/9-12 Nya bilder på Princess of Snow, 2 veckor idag!

S*Little L's Donna The Prima Donna har blivit mamma till en kattunge hemma hos S*Kapstjärnans! Grattis!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

31/8-12 Nya bilder på O-kullen, 5 veckor idag!

Även nya bilder på tjejerna i N-kullen som är 14 veckor idag!

Isaac blev lite avundsjuk när tjejerna blev fotograferade så jag var tvungen att ta några bilder på honom också! =) Bilderna finns på hans egen sida!

Tjohoo! Figge lyckades ännu en gång innan kastreringen trots allt!!
CH S*Little L's Jiving Sister Fanny har blivit mamma till två kattungar hemma hos
SE*Timotej's! Och pappa till dom två underverken är min IC S*Lynx-Lair's Figaro of QurMel! Så denna kull blir extra spännande att följa framöver! Stort Grattis önskar pappa Figge och jag!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/8-12 Idag har vi varit hos veterinären och kastrerat Figaro. Inte så kul att göra med tanke på att han bara fått en kattunge i mitt katteri men det var helt enkelt tvunget. Han är en katt som älskar att vara i knät och mysa, och han vantrivdes något fruktansvärt med att vara frånskild från resten av familjen. Så nu håller vi tummarna för att det går att sammanföra honom med Isaac igen! Och kanske får han snart bebisar i ett par andra katterier också;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/8-12 Nya bilder på Princess of Snow, 1 vecka idag! I onsdags fick Princess två "syskon", två Maine Coon-bebisar! Dom föddes i en kull på åtta kattungar och deras mamma blev kejsarsnittad. Jag tycker att man ska ställa upp och hjälpa varandra, och dessutom var detta bara positivt för Princess som nu slipper växa upp ensam! Fallen adopterade dom omedelbart och det var helt fantastiskt att se! Jag kommer nog att smyga in en och annan bild på dom längre fram;)

Idag har Midori flyttat till sitt nya hem i Nederländerna. Huset är redan tomt utan denna underbara tjej som spinner så fort man bara tittar på henne! Vi kommer att sakna dig massor!

Lycka Till i ditt nya hem, Midori!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/8-12 Nya bilder på O-kullen, 4 veckor idag! Mitt hjärta smälter varje fredag när jag ser dessa underbara kattungar! Dom är sååå vackra och helt otroligt charmiga! :)

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/8-12 Idag har Naxxar flyttat till sitt nya hem och jag erkänner att jag grät en skvätt efter att han åkt:( Men jag hoppas av hela mitt hjärta att han kommer att trivas och att den gamla katten i familjen ska tycka om honom! Jag kommer att sakna dig, min älskling!

Lycka Till i ditt nya hem, Naxxar!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/8-12 Igår var det dags för Nazilli att flytta till min dotter Amanda. Det var jobbigt att lämna henne ifrån mig, speciellt med tanke på att jag nu bestämt mig för att behålla henne. Men då jag har hennes pappa här hemma så kändes det helt rätt att sätta henne på foder, och ingen blev gladare än jag när Amanda ville vara fodervärd! Tack Amanda!
Givetvis har Nazilli också fått en egen sida bland mina katter.

Lycka Till i ditt nya hem, Nazilli!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/7-12 S*Little L's Hope har blivit mamma till sex kattungar hemma hos I*Alchimia! Stort Grattis!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/8-12 I lördags födde Fallen två kattungar, två vita Prinsessor. Flickan som kom först var väldigt liten och uppenbarligen för tidigt född så hon klarade sig tyvärr inte, R.I.P vackra flicka! Tjej nummer två är desto större och starkare och hon ökar fint i vikt! Nu finns det bilder på henne på kattungesidan och hon har även fått ett perfekt namn. Tack för tipset, du vet vem du är;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/8-12 Idag har Molinari rest med sin nya ägare hem till Spanien! Alltid lika tungt att säga adjö men han kommer att få det kanon där! Vi saknar dig redan, Molle!

Lycka Till i ditt nya hem, Molinari!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/8-12 Tiden rusar och idag är N-kullen redan 12 veckor gamla! Nya bilder finns det så klart på kattungesidan och den här veckan finns det även några bilder på hela kullen tillsammans. Först ut att lämna oss var Naranjito som har flyttat till sitt nya hem nu i eftermiddag! Kommer sakna denna kille ofattbart mycket! Men det känns ändå bra för jag har sålt en katt till den familjen tidigare, S*Little L's Foster's Ice bor också där men i ett annat hus! Och som grädde på moset så kommer Naranjito att bo tillsammans med sin halvbror S*Westh Kiowa's I am Iron Maiden.

Och givetvis finns det även nya bilder på O-kullen, 3 veckor idag!

Lycka Till i ditt nya hem, Naranjito!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/8-12 Förra helgen var det en stor kattutställning i Ryssland och Keegan Kea fortsätter sitt framgångståg! Denna helg var det även Skogkattspecial på utställningen och Keegan blev Bästa NFO! Och som extra grädde på moset blev han även Best In Show ännu en gång!! Helt fantastiskt och som uppfödare kan man inte bli stoltare än så här! Stort Grattis Olga (Dikaya Krassa) och Tack för att du alltid visar honom så snyggt!

S*Little L's Keegan Kea - BEST IN SHOW!!!

Nya bilder på N-kullen, 11 veckor idag!

 Nya bilder på O-kullen, 2 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/8-12 Nya bilder på M-kullen, 15 veckor idag!

Ny bild på Vouzan på hennes egen sida! Snart är hon i full pälskondition:)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/8-12 GRATTIS Rolling Stones-kullen på 2-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/8-12 GRATTIS Opelkullen på 5-årsdagen!!!

Och dagen till ära får Manta en ny bild på sin sida!

Nya bilder på N-kullen, 10 veckor idag! Och så klart nya bilder på O-kullen som redan blivit 1 vecka!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

31/7-12 En ny bild på Foster's Ice och två nya på Lexus, på deras egna sidor! Jag blir så glad för alla fina bilder jag får, TACK!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/7-12 Idag har Malibu flyttat till sitt nya hem! Och saknaden är redan stor!

Lycka Till i ditt nya hem, Malibu!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/7-12 GRATTIS Trädgårdskullen på 2-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/7-12 Igår föddes vår efterlängtade O-kull! Fyra FINA kattungar blev det och allting gick superbra, Tuvan skötte sig så fint! Temat denna gång blev Videospel, och bilder på dom små nyfödda finns på kattungesidan.

Jag fotograferade som en galning igår när jag kom hem så det finns nya bilder på ALLA kattungarna! Kvaliteten är inte den bästa och det är bara ett par på varje kattunge men jag hoppas det går bra ändå!

N-kullen som var 9 veckor igår och M-kullen som var 13 veckor i måndags!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/7-12 GRATTIS Dansbandskullen på 4-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/7-12 Nya bilder på N-kullen, 8 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/7-12 Nya bilder på M-kullen, 12 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/7-12 Nya bilder på N-kullen, 7 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/7-12 S*Little L's Kessie Keros har blivit mamma till sex kattungar hemma hos DK Zalethco! Grattis!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/7-12 Nya bilder på M-kullen, 11 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/7-12 Uppdaterat mina utställningsplaner! Jag har bestämt mig för att ställa N-kattungarna i kullklass för en gångs skull, något som sällan passar i tiden men denna gång gör det faktiskt det. :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/7-12 Nya bilder på N-kullen, 6 veckor idag!
Nazilli är en dröm i vitt som jag helt enkelt inte kan släppa! Alltså kommer hon att stanna kvar i mitt katteri! Tanken är att hon ska flytta till en fodervärd men vi får se om jag klarar det;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/7-12 Nya bilder på M-kullen, 10 veckor idag!

Vi har varit i Värmland på utställning i helgen och det gick verkligen över förväntan! Humble gjorde det igen!! Jag är fortfarande helt chockad över att han trots att han inte är i någon strålande kondition blir BIS. Han tog det på sin teknik och det gör mig helt varm i hjärtat! Och det känns helt fantastiskt att han gör en sådan debut efter ett års uppehåll från utställning! Som bonus denna helg fick jag äntligen se Humbles bebisar och dom var så fina allihop! Tack Camilla för att jag fick vara med och dela deras första utställning med er!

IC S*Little L's Humble JW - BEST IN SHOW!!!

S*Little L's Lotus gjorde sin debut på utställning i helgen men han fick se sig slagen båda dagarna utav Humbles son. Men jag är trots allt nöjd för Lotus utvecklas superfint och han kommer att bli kalasfin som vuxen, det är jag helt övertygad om!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/6-12 Nya bilder på N-kullen, 5 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/6-12 Ny bild på Humble!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/6-12 Ny bild på CH S*Little L's Elissa Erinome på hennes egen sida!

Nya bilder på M-kullen, 9 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/6-12 GRATTIS Öl-kullen på 3-årsdagen!!!

Nya bilder på N-kullen, 4 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/6-12 Idag har Lexus flyttat till sitt nya hem! Hur ska vi klara oss utan denna charmör? Men jag vet att han kommer att få det kanonbra!

Lycka Till i ditt nya hem, Lexus!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/6-12 Nya bilder på M-kullen, 8 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/6-12 Nya bilder på N-kullen, 3 veckor idag!

Även uppdaterat mina planer!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/6-12 GRATTIS Jupiter-kullen på 3-årsdagen!!!

Nya bilder på M-kullen, 7 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/6-12 Trots att detta är en tung dag så finns det nu nya bilder på N-kullen, 2 veckor gamla idag! Jag vill att ni alla ska veta att en liten struntsak kan bli väldigt allvarlig och att man som uppfödare ibland tvingas fatta beslut som är väldigt jobbiga! Nikaia fick en klo i ögonvrån när hon var 1 vecka gammal och till en början var såret mindre än ett knappnålshuvud men tyvärr så blev såret bara värre och värre! Hennes öga var helt oskadat och intakt men huden i ögonvrån hade rivits upp. Hennes mamma och pappa är duktiga på att tvätta sina bebisar men tyvärr förvärrade deras sträva tungor Nikaias sår istället för att göra det bättre. Trots medicin, massor med omvårdnad och flera besök hos veterinären så blev såret bara större för varje dag och hon kunde inte längre stänga sitt öga ordentligt. Därför fattade vi det tunga beslutet att låta Nikaia somna in i eftermiddags. R.I.P Nikaia, jag kommer aldrig att glömma dig!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/6-12 Två nya bilder på Lexus i L-kullen, 14 veckor idag! Och en ny bild på Humble på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/6-12 Nya bilder på M-kullen, 6 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/6-12 Igår flyttade Lotus till sitt nya hem! Alltid lika vemodigt när dom flyttar men när hemmet är så här bra så känns det ändå kanon! Och som bonus får jag träffa denna kille igen om 4 veckor när vi ska på utställning i Värmland!

Lycka Till i ditt nya hem, Lotus!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/6-12 Nya bilder på N-kullen, 1 vecka idag! Jag är extra glad att kunna lägga ut bilder på alla fem kattungarna! Vi har kämpat hårt med Naranjito som tappade mycket i vikt dom första dagarna och det tar på allas krafter att mata varannan timma. Då det är första gången Bastet blir mamma så har hon inte vetat riktigt hur hon ska göra när kattungarna skriker, så istället för att dia dom så har hon gått ifrån dom. Men nu verkar mjölken kommit igång ordentligt på Bastet och hon verkar ha förstått att dom är hennes barn.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/5-12 Nya bilder på M-kullen, 5 veckor idag! Idag har dom äntligen börjat smaka på mjukmat! Denna kull har nämligen bestämt sig för att torrfoder är det man ska äta. Vilket i och för sig är är positivt men det gör att dom inte har ökat i vikt så som jag skulle vilja men det kommer väl tids nog. Sen vet jag av erfarenhet att det spelar mindre roll i framtiden då små kattungar kan bli stora vuxna och stora kattungar kan bli små vuxna. Jag är iallafall super nöjd med hela kullen och tycker att dom utvecklas kalasfint!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/5-12 Välkommen N-kullen!! Igår fick Bastet och Humble fem kattungar! :) Mycket vitt blev det och dom ser verkligen fina ut! Extra roligt var det att Humble var med genom hela förlossningen. Han låg i bolådan hela tiden och hjälpte Bastet att ta hand om kattungarna allteftersom dom föddes. Men mest oroade han sig för Bastet, hans älskade fru;) Nu har det gått ett dygn men han viker fortfarande inte från bolådan! Min underbara gosse! Bilder på dom små finns på kattungesidan, både från igår när dom föddes och från idag när dom är ett dygn gamla. Tyvärr är vissa av dom lite suddiga men ni får hållas till tåls med dom för jag ville inte stressa den nyblivna mamman och pappan idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/5-12 Tiden rusar och igår var min L-kull redan 12 veckor! Nya bilder finns så klart på kattungesidan!

Även uppdaterat mina planer! Tuvan har fått byta kavaljer och kommer att få träffa Isaac när det blir dags!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/5-12 Vilken helg vi har haft!!! :) Min klubb Spinneriet hade sin årliga Internationella utställning i helgen och jag var kommissarie för första gången! Själv är jag faktiskt riktigt nöjd och jag hoppas att alla andra också tyckte att det var en lyckad helg! Stort Tack alla underbara vänner som ställde upp och jobbade så hårt för att göra helgen minnesvärd för alla!!

CH S*Säterjäntan's Fakir - BEST IN SHOW!!!

Som extra bonus gick det också väldigt bra för min hane Fakir som blev BIS på lördagen!! Jag är sååå glad och lycklig!! Han var även i panel på söndagen men då fick han nöja sig med en röst och vinsten gick till en vacker Maine Coon. Ilias Ivy var i panelen på lördagen och fick en röst, en röst som betydde väldigt mycket för mig som uppfödare! Två utav mina avkommor tog titel på lördagen, Jiving Sister Fanny blev Champion och Ilias Ivy blev Premier!! Stort Grattis Charlie, Mimmi och Sofia!

Jag har även uppdaterat med nya bilder på M-kullen, 4 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/5-12 GRATTIS Film-kullen på 4-årsdagen!!!

Nya bilder på L-kullen, 11 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/5-12 Nya bilder på M-kullen, 3 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/5-12 För två dagar sedan blev Isaac pappa till två vackra kattungar hemma hos Fagan's i Danmark! Stort Grattis Elaine!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/5-12 Nya bilder på L-kullen, 10 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/5-12 Uppdaterat mina utställningsplaner! Även lagt in vilka domare katterna ska ha på vår utställningen om två veckor!

S*Little L's Inez Ixora har blivit mamma till fyra kattungar hemma hos S*Just Catnap's! Grattis Kerstin!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/5-12 Nya bilder på M-kullen, 2 veckor idag!

Även uppdaterat med resultaten från helgens utställning! Tuvan blev Champion på lördagen och både Fakir och Tuvan var nominerade båda dagarna!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/5-12 Nya bilder på L-kullen, 9 veckor idag!

Även en ny bild på Humble på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/4-12 GRATTIS Grekiska Öar-kullen på 1-årsdagen!!!

Nya bilder på kattungarna i M-kullen, 1 vecka idag!

Även uppdaterat med vilka domare katterna ska ha på utställningen till helgen!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/4-12 Nya bilder på dom två pojkarna i L-kullen, 8 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/4-12 Igår föddes äntligen Manta och Isaacs bebisar, tre underbara kattungar blev det! :) Fler bilder finns så klart på kattungesidan!

Även uppdaterat med resultat ifrån helgens utställning i Gislaved. På lördagen blev Figaro Internationell Champion och det finns två nya bilder på honom på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/4-12 Nya bilder på kattungarna som är 7 veckor idag!

Vi väntar fortfarande på våra kommande kattungar, Manta är på dygn 63 idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/4-12 Idag fyller Fakir 1år och därför har jag fotograferat honom lite. Det finns flera nya bilder på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/4-12 Nya bilder på kattungarna som är 6 veckor idag! Dagens fotografering var en plåga med svett och tårar! Min kamera sa ifrån att nu är det nog! Och som om inte det räckte så for killarna runt som yra bollar hela tiden;) Men oj, vad dom är härliga nu!!

Även uppdaterat med vilka domare som ska döma på utställningen i Gislaved om 1½ vecka.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/4-12 Nya bilder på kattungarna som är 5 veckor idag! Vill också passa på att önska alla en riktigt Glad Påsk!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/3-12 Nya bilder på kattungarna som är 4 veckor idag! Nu är dom sååå charmiga och härliga, och jag är supernöjd med deras utveckling!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/3-12 Allting tyder på att Manta väntar kattungar om 3 veckor! Så nu hoppas vi att allt går vägen denna gången och att inget går fel! Eller att hon lurar oss som hon gjort ett par gånger tidigare;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/3-12 Igår blev Humble pappa till sin första kull kattungar hos S*WesthKiowa's! Stort Grattis Camilla!

Troligen väntar vi även en kull här efter Humble och Bastet! Isaac är ju pappa till Bastet och därför är det lite extra spännande att sammanföra dessa två katter!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/3-12 Nya bilder på kattungarna, 3 veckor gamla. Även uppdaterat med en ny bild på Manta och en på Tuvan, på deras egna sidor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/3-12 Nya bilder på kattungarna, 2 veckor gamla. Även uppdaterat med tre nya bilder på deras halvbror Jah Wonderful, på hans egen sida. Tack Julie för dom fina bilderna på vackra vackra Jah!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/3-12 Igår var Figaro och jag på en speciell utställning i Danmark! Tre utställningar på en dag och på samma ställe! Figaro tog sina cert på dom första två utställningarna och fick inte lov att tävla på den sista eftersom han var stoppad. Men eftersom jag gärna ville ha den domarens utlåtande om honom så bedömdes han utom tävlan. Jag är supernöjd med både resultaten och dagen, och Tackar Darak, Racekatten och Katteklubben för en annorlunda men väl genomförd utställningsdag!

GRATTIS Pilgrims-kullen på 2-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/3-12 Nya bilder på kattungarna som redan hunnit bli 1 vecka gamla! Tänk att tiden går så sakta när man väntar på att dom ska födas, men rusar så fort dom har fötts!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/3-12 I helgen var Hope på utställning nere i Italien och hon är nu Champion! Hon var även nominerad till best in show, stort Grattis Sandra!!

Keegan Kea har blivit valt till Årets Bästa Junior NFO inom WCF i Ryssland 2011!! *STOLT & GLAD*
STORT GRATTIS Olga!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/3-12 Äntligen är dom här! Igår på skottdagen föddes två underbara vita pojkar! Fler bilder på kattungarna finns på kattungesidan! Se och njut!


Sportbilskullen!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/2-12 Nu kan kattungarna komma när som helst då Fallen är på dygn 64 idag! Längtar så mycket efter denna kull mellan henne och Isaac! Det är sååå spännande! Lite extra kul i all väntan på Isaacs barn är att hans vackra dotter S*Glorfinel's Little Queenie blev mamma till fyra fina kattungar på alla hjärtans dag! Grattis Anna!

I söndags var det årsmöte för kattklubben Spinneriet som jag är medlem i, och jag blev vald till ordförande för dom kommande två åren! En tuff uppgift men jag hoppas att jag med lite hjälp ska lyckas ro den i hamn;) Spännande är det iaf och jag ser fram emot uppgiften med glädje! Tack alla medlemmar för förtroendet!

Spinneriet hade också prisutdelning för Årets Bästa katter! Humble blev Bästa Hane och Vouzan Bästa Hona inom kategori 2. *glad* I pris fick vi dessa vackra ljus och ett fint diplom! Tack!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/2-12 Många nya bilder på Fakir på hans egen sida.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/2-12 Två nya bilder på Isaac på hans egen sida.

Även uppdaterat mina utställningsplaner!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/2-12 Tyvärr blev det inga kattungar efter Manta och Humble, då hon förlorade även den sista kattungen. Då det varit mycket strul för Manta under året som gått, hon har varit skendräktig tre gånger och nu så förlorade hon sina kattungar. Därför har jag, i samråd med veterinär, bestämt mig för att låta Manta träffa Isaac istället. Han är en duktig kille på att para och det är precis det som Manta behöver nu. Min plan var egentligen att Manta skulle träffat Humble först och Isaac nästa gång, men nu blir det tvärtom istället;) Vilket passar bra med tanke på att Isaac troligen kommer att kastreras under året. Jag är övertygad om att detta är en kanonbra kombination och ser verkligen fram emot att se resultatet! Jag vill passa på att säga TACK till alla underbara människor som stöttat mig genom allt detta. Och till alla ni som ville ha en kattunge i den här kombinationen, ni får tyvärr vänta tills nästa gång. Nu håller vi alla tummar och tår för att det blir bättre för Manta den här gången!

Inte heller mellan Elissa och Fakir blir det några kattungar den här gången! Han var tydligen för ung och oerfaren så det ledde bara till en skendräktighet. Men vi gör ett nytt försök lite längre fram när han mognat lite. :)

Fallen är iallafall dräktig och börjar nu bli lite rund om magen! Det är bara 1 ½ vecka kvar tills det är dags och det är sååå spännande!!! Efter allt som hänt så längtar jag mig halvt fördärvad efter kattungar nu;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/2-12 GRATTIS Däck-kullen på 2-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/2-12 I väntan på kattungar har jag fixat lite med min hemsida. Nu finns det en egen sida med bilder
våra rastgårdar och hur dom är byggda. Klicka på länken för att se dom eller gå via sidan S*Little L's.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/2-12 Igår var vi i Mölndal på utställning och Figaro tog sin Champion-titel!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7/2-12 Nedräkningen har börjat för Manta! :) Hon bäddar och ordnar i sin bolåda precis som hon brukar göra när det är några dagar kvar! Hon brukar gå länge med sina bebisar i magen, så det dröjer än några dagar tills dom kommer!

Nya bilder på Isaac på hans egen sida! I slutet av februari fyller Isaac 3 år och passande nog så blir han även pappa då! Fallen är helt klart dräktig, där råder inga tveksamheter;) Längtar efter att få se bebisarna i denna kombination, har planerat den sen Fallen och Isaac själva var bebisar!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/1-12 Äntligen är jag helt säker på att Manta har kattungar i sin mage, för nu kan jag känna hur dom sparkar:) Jag har inte riktigt vågat tro på att parningen lyckats eftersom Manta lurat mig flera gånger under året. Jag är så glad att jag vill hoppa runt och ropa ut min glädje!!! :) Iiiiiii :) Det känns helt makalöst att det bara är 2½ vecka kvar tills dom små anländer! Sen dröjer det inte mer än två veckor till så kommer både Fallens och Elissas kattungar också! :) Vilken fantastisk vår detta kommer att bli!!

Flera nya bilder på Fakir på hans egen sida! Han börjar nu bli en riktigt stor kille och snart så blir han pappa! :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/1-12 Tre nya bilder på Kelly på hennes egen sida! Denna gången blev bilderna lite bättre eftersom jag inte behövde använda blixten. Men jag önskar mig verkligen en ny kamera!! Den jag har är sååå dålig! :(

Även uppdaterat mina utställningsplaner!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/1-12 En ny bild på Kelly på hennes egen sida! Bilden är inte av bästa kvalitet då den är tagen med blixt men hon är så fin ändå! Hon har en makalöst vacker trekant redan och hon är fortfarande så ung! Det märks att hon är Elissas dotter och även Humbles systerdotter;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/1-12 Flera nya bilder på Tuvan på hennes egen sida! Hon är en härlig katt med stor personlighet och det är som om hon alltid bott här hos oss! Jag ser fram emot att få kattungar efter detta charmtroll längre fram! Jag är helt övertygad om att kombinationen med Figaro blir perfekt!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/1-12 Nya bilder på flera utav mina avkommor! Tack för alla bilder, jag blir lika glad varje gång!
Donna The Prima Donna, Hope, Jiving Sister Fanny och Kessie Keros!

Jag tycker att det är lika roligt att följa mina hanars avkommor! Därför måste jag visa er en dotter till min hane Isaac!
S*Glorfindel's Little Queenie! Det är extra roligt eftersom Queenies mamma också är farmor till Kelly!
Tack Anna för alla fina bilder!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/1-12 Två nya bilder på Kelly på hennes egen sida!

Även uppdaterat med vilka domare vi fått på GRK:s utställning, bekräftelsen kom för ett par dagar sedan!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/1-12 Uppdaterat våra planer! Förhoppningsvis väntar vi tre kullar framöver och det känns helt fantastiskt!
Först ut är den efterlängtade kullen mellan Manta och Humble!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/1-12 S*Little L's Iwan Ilex som letade nytt hem är inte längre till salu! :)

Igår hälsade jag på hemma hos S*Little L's Jiving Sister Fanny! Hon har fantastiskt fina kattungar på 10 veckor! Dom är precis som sin mamma, både vackra och helt underbara i temperamentet! Bara två av tjejerna kvar till salu! Mer bilder och info finns på SE*Timotej's hemsida! Finns även en ny bild på Jiving Sister Fanny på hennes egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/1-12 Uppdaterat utställningsplanerna!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/1-12 Denna underbara kille letar efter en ny familj att njuta av livet tillsammans med! Jag hyste ett litet hopp om att han skulle kunna bo kvar här hos oss men det föll inte mina hanar i smaken! Fertila hanar är lite speciella och vill inte ha någon konkurrens, och ibland förstår dom inte att den andra katten är kastrerad utan den ses helt enkelt som ett hot! Så hur tråkigt det än är att lämna ifrån sig denna underbara katt så har jag många katter att tänka på, så det bättre att Iwan får ett annat hem! Iwan förstår inte ens att han inte är omtyckt av hanarna utan knallar helt ovetandes runt i huset, så en snäll kattkompis hade säkert funkar bra i det nya hemmet:) Han är snart 1 ½ år och har ett sagolikt temperament!! Och givetvis är han kastrerad, vaccinerad och har stamtavla;)


S*Little L's Iwan Ilex - Till salu!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/1-12 GOTT NYTT ÅR!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Klicka på länken för att komma till:

2011 års nyheter

2010 års nyheter

2009 års nyheter

2008 års nyheter

2007 års nyheter

2006 års nyheter

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥