______________

31/12-14 Ännu ett år har gått... Ett fantastiskt år på så många sätt! Jag är så glad och tacksam för att jag har min underbara familj, mina fantastiska vänner och och mina vackra katter som gör mitt liv så perfekt! Detta år har gått i kattungarnas tecken då det fötts sammanlagt 22 kattungar under året. Några fler än jag räknat med med ibland får man lite hjälp på traven så att säga ;) Alla lika ljuvliga och än om dom var många ett tag så förgyllde dom mitt liv med sina hyss och jag älskar dom alla lika innerligt! Jag har även hunnit med några utställningar under året som har gått. Är så klart speciellt nöjd med Viper, som jag behöll från i vintras, han har gjort en fantastisk debut på utställningsarenan och som i mina ögon bara blir vackrare och vackrare! Flera utav S*Little L's avkommor har också varit på utställning med strålande resultat och jag är så tacksam över att ni alla presenterar dom så vackert! Extra glad blir jag dock av att veta att alla mina avkommor har så underbara hem! Tack än en gång till Er alla för att Ni tar så väl hand om mina bebisar och ger dom så mycket kärlek! Det är det som får mig att vilja fortsätta med att föda upp katter! =)

______________

22/12-14 Jag ber om ursäkt för att det varit dåligt med uppdateringar här den sista tiden! Men denna sommaren och hösten har det varit väldigt mycket av den varan då jag uppdaterat flera gånger i veckan med nya kattungebilder. Så när den sista kattungen flyttade så tog jag helt enkelt paus ifrån fotografering och uppdatering! Men jag ska försöka komma igång igen, speciellt nu när det smids spännande planer för katterna. ;)

Idag har jag iaf tagit lite bilder på Viper som finns att se på hans egen sida. I år fick han agera julmotiv :)

GOD JUL alla underbara som tar sig tiden att följa vad som händer på min hemsida!

______________

21/12-14 En bild på mitt barnbarn Loah! ♥ Sötast i hela världen!

______________

15/12-14 Köpt mig en ny väska för att ha när jag åker på utställning! Fin vaa? =)

______________

9/12-14 Idag har den sista kattungen lämnat hemmet! Nu är det TOMT här!! Denna sommaren och hösten har varit helt hysterisk med massor utav kattungar och jag trodde att jag skulle tycka att det var ganska skönt när alla flyttat men det var fel! Detta känns helt förfärligt! :( Dock kan jag summera denna sommar på ett helt annat vis också. Jag har lärt mig massor och jag har lyckats hitta superhem till ALLA mina kattungar! Och det gör att det känns lite lättare nu när saknaden är som värst. Yes nya hem är inget undantag utan helt perfekt! Hon kommer att få det sååå bra! =)

Lycka Till i ditt nya hem, Yes!!

______________

8/12-14 I helgen har vi varit på Ädelkattens utställning i Åkered. Finfina resultat på mina avkommor gjorde att S*Little L's blev bästa uppfödning båda dagarna! Tack alla ägare för att ni visar era katter så fint! *stolt*

Nya bilder på några avkommor på deras egna sidor, Nazilli, Undara och Whiskey.

Två av kattungarna har också flyttat i helgen, Asteroid och Zenton! Himmel vad tomt det är här hemma nu! :( Saknaden är enorm men båda två har fått toppenhem och det känns verkligen superbra!

Lycka Till i ditt nya hem, Zenton!!

Lycka Till i ditt nya hem, Asteroid!!

______________

1/12-14 Idag har jag äntligen uppdaterat min hemsida igen! Alla bilder togs redan i tisdags förra veckan men jag har helt enkelt haft fullt upp och inte hunnit uppdatera! Nu finns det iaf bilder på dom tre små liven som fortfarande bor kvar här hemma. Asteroid är fortfarande till salu om jag hittar rätt hem åt honom. Ber om ursäkt att jag inte engagerat mig mer i hans flytt, lovar att ta tag i detta nästa vecka.

Även nya bilder på Isaac, Bastet och Viper på deras egna sidor!


Alla kattungar leker på sitt sätt, en del är lite annorlunda ;)

______________

29/11-14 GRATTIS 60-talskullen på 6-årsdagen!!!

______________

12/11-14 Idag har Axis flyttat till sitt nya hem! Är så himla glad över hur det ordnade sig för denna ljuvliga tjej, hon har fått det perfekta hemmet! Och jag vet att jag kommer att få se henne på någon utställning i framtiden!

Lycka Till i ditt nya hem, Axis!!

______________

7/11-14 Nya bilder på kattungarna som bor kvar här hemma!

Nya bilder på Yes ifrån Y-kullen, 16 veckor!

Nya bilder på Zenton ifrån Z-kullen, 14½ vecka!

Nya bilder på Asteroid & Axis ifrån A2-kullen, 13½ vecka!

Axis visade sig ha ett litet navelbråck vid besiktningen och därför kan hon inte säljas till avel.
Hon kommer att bli kastrerad och vid operationen åtgärdas även navelbråcket.
Det innebär att hon kan ställas ut om intresse finns!

______________

3/11-14 Viper och jag har varit i Danmark på utställning i helgen. På söndagen blev han nominerad och fick två röster, det var attans nära då vinnande katt fick tre röster. Ny bild på Viper på hans egen sida. Träffade också Vicuña och det finns en ny bild på hennes egen sida också.

______________

2/11-14 Idag har Aurora flyttat till sitt nya hem! Tack för all hjälp med att organisera hennes långa resa!

Lycka Till i ditt nya hem, Aurora!!

______________

31/10-14 Idag har tre kattungar flyttat till sina nya hem! Yo-Yo och Atmosphere har flyttat tillsammans och det känns verkligen toppen! Även Albedo har flyttat men han kommer att stanna i katteriet och bo som foderkatt hos Denice. Förhoppningsvis kommer han i framtiden att få egna små bebisar. =) Jag är så glad och tacksam för denna möjlighet! Tack Denice! Givetvis kommer Albedo också att få en egen sida bland mina katter.

Lycka Till i ditt nya hem, Albedo!!

Lycka Till i ditt nya hem, Yo-Yo!!

Lycka Till i ditt nya hem, Atmosphere!!

______________

28/10-14 Nya bilder på A2-kullen, 12 veckor igår! Givetvis finns det även några kullbilder än om det verkligen var en utmaning denna gången! ;)

Nya bilder på Zenton ifrån Z-kullen, 13 veckor igår!

______________

22/10-14 Nya bilder på A2-kullen, 11 veckor i måndags!

Förlåt för den försenade uppdateringen! Nu har jag äntligen fått tid att uppdatera med bilderna som jag tog på kattungarna! Det är väldigt mycket att göra nu när jag ska resa till Prag och World Winner Show! =)

______________

20/10-14 Nya bilder på Z-kullen, 12 veckor idag! Några kullbilder finns det också ;) Bilder på A2-kullen tar jag imorgon och jag hoppas hinna lägga ut dom också.

Denna dag har gått i en rasande fart! Fyra kattungar har idag flyttat hemifrån! Har aldrig tidigare lämnat ifrån mig så många på en och samma dag! Men ibland gör olika omständigheter att man måste anpassa sig ;) Jobbigt som tusan har det varit i alla fall! Kommer sakna dessa huliganer något fruktansvärt och jösses vad tomt det blir nu! :( Superhem har dom dock fått allihop och det känns kanon!

Lycka Till i ditt nya hem, Zenith!!

Lycka Till i ditt nya hem, Zodiac!!

Lycka Till i ditt nya hem, Zecato!!

Lycka Till i ditt nya hem, Xaviera!!

______________

17/10-14 Nya bilder på Y-kullen, 13 veckor idag! Gosigaste tjejen Yo-Yo är fortfarande till salu!

Nya bilder på Xaviera ifrån X-kullen, 16½ vecka gammal.

Finaste pojken Zenton är åter till salu om rätt hem hittas!

______________

15/10-14 För ett par veckor sedan blev min hemsida hackad och trots att jag fick ordning på det då så har det bara strulat sen dess! Fotograferade kattungarna i måndags men har inte kunnat få kontakt med min ftp och har därför inte kunnat uppdatera hemsidan! Nu ska det vara ordnat iaf och jag hoppas att det ska fungera utan problem framöver!

Nya bilder på Z-kullen, 11 veckor i förrgår!

Nya bilder på A2-kullen, 10 veckor i förrgår!

Idag har två av mina kattungar flyttat till sina nya hem. Första lämnade jag över Yazoo till hans nya ägare vid tåget i Göteborg och efter det var det dags att åka till Landvetter flygplats och lämna över Xanthia till hennes nya ägare. Dom blir färre och färre här hemma vilket i och för sig är ganska skönt då dom kan härja ganska vilt ibland ;) Men det blir också mer och mer tomt! :(

Lycka Till i ditt nya hem, Xanthia!!

Lycka Till i ditt nya hem, Yazoo!!

______________

12/10-14 Idag har den första kattungen ifrån Y-kullen flyttat hemifrån! Han kommer att bo tillsammans med Harmony med familj och det känns toppen! Men jag får ju alltid en sten i magen när dom lämnar mig och det kommer bli en jobbig tid framöver när alla dessa godingar ska flytta!

Lycka Till i ditt nya hem, Yello!!

______________

10/10-14 Nya bilder på Y-kullen, 12 veckor idag!
Det är verkligen helt sanslöst hur fort tiden går! Kan inte fatta att dessa små gryn redan är klara för flytt? Jag får trösta mig med att dom nya familjerna får helt ljuvliga livskamrater! Då det är väldigt mycket just nu så blev tyvärr inte så många bilder på hela gänget tillsammans. Hoppas ni är nöjda med dom två där jag lyckade fånga alla fyra tillsammans. ;)

______________

7/10-14 Fotograferade kattungarna igår men tiden fanns inte för att uppdatera hemsidan! Alltså kommer bilderna en dag för sent men jag hoppas det är ok? ;)

Nya bilder på Z-kullen, 10 veckor igår!

Nya bilder på A2-kullen, 9 veckor igår!

______________

3/10-14 Nya bilder på Y-kullen, 11 veckor idag!

______________

30/9-14 Nya bilder på X-kullen, 14 veckor idag!

Nya bilder på Z-kullen, 9 veckor igår!

Nya bilder på A2-kullen, 8 veckor igår!

 

______________

26/9-14 Nya bilder på Y-kullen, 10 veckor idag!

Denna dag har verkligen gått i ett rasande tempo! Efter fotograferingen var det dags för det första avskedet som sen avlöstes utav nästa avsked. Två kattungar har nämligen flyttat hemifrån idag, Xeres och Xango. Det är dom äldsta killarna och det kommer att märkas att dom inte längre bor här. Hjälp, vad jag kommer att sakna dom! Men som alltid så tröstar jag mig med att dom fått superhem båda två och då känns det alltid lite bättre! :)

Lycka Till i ditt nya hem, Xeres!!

Lycka Till i ditt nya hem, Xango!!

______________

22/9-14 Nya bilder på Z-kullen, 8 veckor idag!

Nya bilder på A2-kullen, 7 veckor idag!

______________

21/9-14 Igår hjälpte jag till att omplacera en utav mina sålda avkommor till ett nytt hem. Och än om detta var väldigt tråkigt att behöva göra så var det ändå kul att få se henne efter så många år. Och hennes nya hem är helt perfekt så jag ber böner om att detta ska fungera! Så klart finns det två nya bilder på hennes egen sida! Lycka till i ditt nya hem, Basic Instinct!

______________

19/9-14 Nya bilder på Y-kullen, 9 veckor idag!

______________

16/9-14 Nya bilder på X-kullen, 12 veckor idag!
Tiden rusar och jag kan inte fatta att dom snart börjar flytta! *hjälp*

______________

15/9-14 Nya bilder på Z-kullen, 7 veckor idag!

Nya bilder på A2-kullen, 6 veckor idag!

______________

13/9-14 Nya bilder på Y-kullen, 8 veckor igår!

______________

10/9-14 GRATTIS Vulkankullen på 1-årsdagen!!!

Nya bilder på Quinlan, Undara och Whiskey på deras egna sidor!

______________

9/9-14 Nya bilder på X-kullen, 11 veckor idag!

______________

8/9-14 Nya bilder på Z-kullen, 6 veckor idag!

Nya bilder på A2-kullen, 5 veckor idag!

______________

5/9-14 Nya bilder på Y-kullen, 7 veckor idag!

______________

2/9-14 Nya bilder på X-kullen, 10 veckor idag!

Några nya bilder på Isaac på hans egen sida!

______________

1/9-14 Nya bilder på Z-kullen, 5 veckor idag!
Vackraste gänget någonsin!! Jag är heeeelt kär i dessa kattungar! Vilka underbara uttryck dom har, och vilket temperament!

Nya bilder på A2-kullen, 4 veckor idag!
Nu börjar det bli dags att fundera på vart dessa små ljuvliga varelser ska flytta när det blir dags. Hua, alltid lika jobbigt! Jag är iaf helt säker på att Albedo, Aurora och Axis är hörande! =) Det är bara Atmosphere som jag inte är helt säker på ännu. Givetvis har även min lilla hjärtekatt, Asteroid, perfekt hörsel =) Jag har även skrivit in deras ögonfärg på hemsidan, återigen bara Atmosphere som jag är lite osäker på men det lutar åt att han är blåögd precis som tjejerna. Tuffingen Albedo är odd-eyed och på dagens bilder är han även nybadad. Det går nämligen inte att fota honom när han är hungrig och när han äter välling så sölar han något fruktansvärt! Så ett bad fick det bli, iaf på undersidan ;)

Ny bild på Manta på hennes egen sida!

______________

29/8-14 Nya bilder på Y-kullen, 6 veckor idag!

Och två nya bilder på min kärlek Viper på hans egen sida!

______________

27/8-14 Nya bilder på X-kullen, 9 veckor igår!

______________

25/8-14 Nya bilder på Z-kullen, 4 veckor idag!
Är såå nöjd med deras utveckling! Riktiga charmtroll hela högen och såå fina!

Nya bilder på A2-kullen, 3 veckor idag!
Äntligen! ;) Dom växer så det knakar och än om det är jag som står för största delen utav vällingen så diar dom på både Crunchy och Riverdance! Båda mammorna är såå duktiga och tar hand om alla kattungarna tillsammans! Det har varit (och är) en tuff resa att föda upp fem kattungar så här! Det blir inte mycket sömn och all oro gör att man inte sover bra än om man får en timma här och där. Alla kattungarna var ok när dom kom hit men givetvis hade näringsbristen gjort att dom hade tappat väldigt mycket i vikt dom två första dygnen. Tuffast var det för dom två första kattungarna, Asteroid och Albedo. Vi höll på att förlora Asteroid, den lilla svartvita kattungen, när han var 6 dagar gammal och pga det så har han tappat sin päls. Men han är en sann kämpe och har massor av livsglädje så han har hämtat sig bra och jag tror att han  kommer klara sig fint! Och pälsen kommer tillbaka =)

______________

22/8-14 Nya bilder på Y-kullen, 5 veckor idag!

______________

21/8-14 Nya bilder på många katter, både mina och sålda avkommor! Är så tacksam för alla fina bilder jag får!

Isaac, Elissa Erinome, Malibu, Quitman, Rockabilly, Undara och Viper


Två S*Little L's katter som bor i Norge, Vaquita och Smokescreen!

______________

19/8-14 Nya bilder på X-kullen, 8 veckor idag!


Crunchy har flyttat ut i vardagsrummet med alla sina kattungar!

______________

18/8-14 Nya bilder på Z-kullen, 3 veckor idag!

Jag har även försökt fotografera A2-kullen men jag bestämde mig för att vänta till nästa vecka med fotografering utav dom. Då dom är vana vid att få välling utav mig så blev dom som tokiga när dom inget fick! Och då jag inte vill stressa upp Crunchy som är en duktig "mamma" även åt dom så får bilderna helt enkelt vänta! ;)

GRATTIS Prinsess-kullen på 2-årsdagen!!!


Första gången jag ser att dom ligger så här, annars är det huller om buller som gäller, jag var bara tvungen att ta en bild!
Blod är tjockare än vatten! Iaf ibland! ;)

______________

17/8-14 Idag har Kessie flyttat till ett nytt hem! Det var ju aldrig meningen att hon skulle bo här och därför var jag tvungen att fatta detta beslut än om det kändes tråkigt! Hon kommer att bo tillsammans med en annan katt ifrån mig, Foster's Ice, och jag är såå glad för det än om vi kommer att sakna henne massor!

Lycka Till i ditt nya hem, Kessie Keros!!

______________

15/8-14 Nya bilder på Y-kullen, 4 veckor idag!
Aldrig varit med om maken till mysig kull! Dom bara spinner och gosar så dom är hopplösa att fota! Gullungar!

______________


14/8-14 Det är fullt i mjölkbaren! Crunchy är en duktig mamma! =)

______________

12/8-14 Nya bilder på X-kullen, 7 veckor idag!

Ny bild på Viper på hans egen sida!

______________

11/8-14 Nya bilder på Z-kullen, 2 veckor idag!

Nya bilder på A2-kullen, 1 vecka idag!
Ni får nöja er med endast två bilder på varje kattunge denna veckan. Alla går dom stadigt upp i vikt än om det håller på att ta livet utav mig. ;)
Det är bara Asteroid som jag oroar mig lite för men vi håller tummarna för att det går bra även för honom!

______________

8/8-14 Nya bilder på Y-kullen, 3 veckor idag!

Natten till igår flyttade A2-kullen hem till oss ifrån Helena! Tsunami fick nämligen feber och blev inlagd på djursjukhuset. Veterinärerna hittade inget annat fel än just feber men tyvärr har detta resulterat i att hon ingen mjölk har till kattungarna. Därför har Riverdance, som fick kattungar för en vecka sedan, fått adoptera Tsunamis fem underverk. Nio kattungar är så klart alldeles för många för en hona men jag matar och hjälper henne givetvis. Alla kattungarna går upp i vikt och mår bra, men viktigast av allt är ändå att Tsunami nu verkar må bättre.


Alla kattungarna sover i en härlig "ormgrop"!
Kattungar växer väldigt mycket på endast EN vecka, som ni ser på bilden! ;)

______________

5/8-14 Nya bilder på X-kullen, 6 veckor idag!

Ny bild på Kessie på hennes egen sida!

GRATTIS Rolling Stones-kullen på 4-årsdagen!!!

______________

4/8-14 Nya bilder på Z-kullen, 1 vecka idag!

Idag har vi haft det värsta ovädret på länge här i Fritsla, med blixtar och dunder!
Och vad är mer passande än att Tsunami (vår tjej ifrån Oväderskullen) föder sina kattungar!
I Härryda blev det dock bara snö, för det blev vitt, vitt, vitt, vitt och nästan helt vitt! ;)

Välkomna till världen, S*Little L's A2-kull! Idag har Tsunami fått fem vackra kattungar.
Tre pojkar och två flickor, och alla är helt underbara! *LYCKLIG*

______________

3/8-14 GRATTIS Opelkullen på 7-årsdagen!!!

______________

1/8-14 Nya bilder på Y-kullen, 2 veckor idag!

______________

29/7-14 Nya bilder på X-kullen, 5 veckor idag!

GRATTIS Trädgårdskullen på 4-årsdagen!!!

______________

28/7-14 Välkomna till världen, S*Little L's Z-kull! Idag har Riverdance fått fyra underbara kattungar.
Tre pojkar och en flicka, och alla är helt ljuvliga! *LYCKLIG*
Detta är dom absolut sista kattungarna efter min Isaac då han är kastrat sen två månader tillbaka!

______________

27/7-14 I helgen har vi varit på utställning i Ulricehamn! Och jag kan stolt och lycklig berätta att min underbara Viper blev BIS, inte bara en gång utan två! Helt sanslöst! =) Adelaide var också med oss men hon fick se sig slagen utav sin halvbror Frasse (son till min Isaac) som blev BIS även han båda dagarna. Grattis Caroline!

S*Little L's Viper - BEST IN SHOW!!!
Båda dagarna!

GRATTIS Videospelskullen på 2-årsdagen!!!

______________

25/7-14 Nya bilder på Y-kullen, 1 vecka idag!
Den sista kattungen har bytt kön varje dag sedan den föddes men nu har jag äntligen bestämt mig för att det är en hona trots allt. =)

Ny bild på Viper på hans egen sida!

______________

22/7-14 Nya bilder på X-kullen, 4 veckor idag!

GRATTIS Dansbandskullen på 6-årsdagen!!!

______________

18/7-14 Välkomna till världen, S*Little L's Y-kull! Natten till idag fick Crunchy fem vackra kattungar, tyvärr klarade sig inte den första lilla tjejen men sånt är livet ibland.
Kvar har vi iaf två pojkar och två flickor, och alla är så klart röda! *LYCKLIG*

______________

16/7-14 Igår fotograferade jag X-kullen som var 3 veckor, dock fanns inte orken till att uppdatera hemsidan. Har semester nu så då blir det lite paus även här ibland ;)

Nya bilder på Riverdance och Viper på deras egna sidor!

AKUT - Omplacering!
S*Little L's Basic Instinct är en vit odd-eyed, kastrerad hona på 6 år som behöver ett nytt hem omgående!
Hennes ägare har flyttat utomlands och Basic bor hos hennes mamma i Göteborg, men nu kan hon inte längre bo kvar där!
Fler bilder finns på hennes egen sida HÄR! Kontakta mig vid intresse!

______________

5/7-14 Igår fotograferade jag flera utav mina katter än om det blev flest på min myspropp Viper! ;)

Nya bilder på Adelaide, Bastet, Fakir, Ilias, Isaac, Kessie, Riverdance och Viper på deras egna sidor!

______________

3/7-14 Uppdaterat mina planer! =)

______________

1/7-14 Nya bilder på X-kullen, 1 vecka idag!

Även några nya bilder på Viper på hans egen sida!

______________

30/6-14 Idag har Whiskey flyttat till sitt nya hem! Och jösses, jag tror aldrig det blivit så tomt när någon har flyttat förut! Vi saknar honom massor allihop än om jag tror att det är värst för Viper! Men detta kommer att bli toppen och han kunde inte fått ett bättre hem än hos Katarina och hennes andra katter!

Lycka Till i ditt nya hem, Whiskey!!

______________

26/6-14 Uppdaterat med lite nya bilder här och där, bland annat bilder på Isaac, Kessie Keros, Viper och Whiskey på deras egna sidor!

______________

25/6-14 Välkomna till världen, S*Little L's X-kull! Igår fick Fallen fyra underbara kattungar!
Två pojkar och två flickor! *LYCKLIG*

______________

24/6-14 Nya bilder på Whiskey ifrån W-kullen, 14 veckor idag!

Även uppdaterat med nya bilder på Humble, Fakir, Crunchy, Kessie och Viper på deras egna sidor!
Även två nya bilder på vår hund Bessa!

______________

22/6-14 GRATTIS Öl-kullen på 5-årsdagen!!!

Idag har White Wine flyttat till sitt nya hem! Och än om saknaden är stor så känns detta verkligen toppen! Hon har nämligen flyttat till sin bror Naxxar! =) Hade så klart med mig kameran som fick gå varm både hemma hos Magda och sen hemma hos Amanda där Ben Hur fick sig en helkroppsrakning ;)

Nya bilder på Ben Hur, Nazilli, Naxxar, Quinlan och Vicuña på deras egna sidor!

Lycka Till i ditt nya hem, White Wine!!

______________

19/6-14 Det heter att en olycka kommer sällan ensam. Och ibland känns det verkligen så! Nu är det en annan avkomma som behöver ett nytt hem! S*Little L's Basic Instinct är en vit odd-eyed, kastrerad hona på 6 år som behöver ett nytt hem omgående! Hennes ägare har flyttat utomlands och Basic bor hos hennes mamma i Göteborg, men nu kan hon inte längre ha henne kvar där! Fler bilder finns på hennes egen sida HÄR! Kontakta mig vid intresse!

______________

16/6-14 I fredags flyttade Kessie Keros hem igen efter att ha bott i Danmark i 3 år. Hon kunde inte längre bo kvar så därför köpte jag tillbaka henne igen. Hon bor nu i vårt sovrum och framtiden får utvisa om mina andra katter accepterar henne eller om jag måste hitta ett annat hem åt henne. Allra helst hade jag velat ha en fodervärd åt henne! Vet ni någon som är intresserad eller om ni själva är intresserade så kontakta mig! Kessie är en helt ljuvlig personlighet, aldrig träffat på maken till mysig katt! Och då är vi alla främlingar för henne eftersom det är så länge sedan hon bodde här! Hon spinner, pussas och "pratar" så fort hon ser en! Blir alldeles varm i hjärtat! =)

Nya bilder på Isaac, Ilias Ivy och Viper på deras egna sidor!

______________

11/6-14 Nya bilder på W-kullen, 12 veckor igår! Tänk att tiden går så fort! Snart så flyttar dom till sina nya hem! *hjälp*

GRATTIS Jupiter-kullen på 5-årsdagen!!!

Nya bilder på Crunchy och Adelaide på deras egna sidor!


Whiskey vet hur man relaxar ;)

______________

9/6-14 Fallen Angel längtar efter sina kommande bebisar! Bara 2 ½ vecka kvar!

______________

6/6-14 Tre generationer! Riverdance, Fallen Angel och Adorable Manta!

______________

4/6-14 Nya bilder på W-kullen, 11 veckor igår!

Även nya bilder på Humble, Jig-Saw Puzzle, Tsunami, Adelaide och Viper på deras egna sidor!

______________

30/5-14 Vissa beslut är svårare än andra att ta och att kastrera Isaac har varit ett sånt beslut. Han har gett så många fina avkommor med underbart temperament, sammanlagt 40 avkommor har han fått varav ett fåtal har gått till avel spridda över världen. Och han är en perfekt hane när det gäller att para, spelar ingen roll om honorna är korta eller långa, arga eller snälla, eller om dom lägger sig ner, han har parat allt! :) Jag bestämde mig iaf för tre månader sedan att nu var det dags, men först skulle jag försöka ta honom till Supreme Champion! Han hade bara två CACS och behövde alltså nio till! Men det har gått som på räls och SC-titeln tog han i lördags! =) Han har verkligen haft en super karriär som fertil! Han har ställts 38 gånger under fem års tid, och trots tuff konkurrens i gruppen, så har han samlat på sig 14 BIV, 15 NOM och 8 BIS! Jag är så stolt över min vackra kille och det har varit en fröjd att ställa ut honom! Finns nog ingen katt på denna jord som älskar att visa upp sig så som Isaac gör! ;) Men nu har han tävlat färdigt som fertil för idag har han blivit kastrerad! Nu hoppas jag på många härliga år med min myspropp och kanske får han följa med på utställning framöver också =)

En ny bild på Adelaide och Viper på deras egna sidor!

______________

27/5-14 Nya bilder på W-kullen, 10 veckor idag! Även lagt in bilderna ifrån förra veckan då dom var 9 veckor!

Även nya bilder på Elijah Euanthe, Fallen Angel, Quitman, Undara och Viper på deras egna sidor!

Uppdaterat mina planer! =)

______________

26/5-14 I helgen har Spinneriet haft sin årliga utställning och då jag är ordförande för klubben så har det varit en hel del att stå i den sista tiden! Jag hade tre egna katter med mig på utställningen och även ett par avkommor ställdes. Resultaten blev helt fantastiska, speciellt för Isaac och Ilias! Isaac tog på lördagen sitt sista certifikat som fertil och kan nu titulera sig SUPREME CHAMPION och inte nog med det så blev han även BIS! Min sons kastrathane Ilias slog till med BIS båda dagarna! Helt underbart och jag var både en stolt uppfödare och en väldigt lycklig mamma när jag såg Charlies glädje!

SC S*Swingcat's Isaac Rodzon DVM - BEST IN SHOW!!!

IP S*Little L's Ilias Ivy - BEST IN SHOW!!!
Båda dagarna!

Vår goa tjej Vaquita följde med sin nya ägare hem till Norge efter utställningen. Vi saknar henne massor och hennes bror Viper undrar vart hon tagit vägen men jag vet att hon kommer att få det bra hos Monica och hennes familj!

Lycka Till i ditt nya hem, Vaquita!!
 

Med mig hem igår kväll var istället vår efterlängtade tjej ifrån Norge, NO*Haapsdatter's Adelaide!
Äntligen är hon här! Tack Karen för ditt förtroende och din vänskap!
Välkommen hem till oss, Adelaide!

______________

25/5-14 GRATTIS Stads-kullen på 2-årsdagen!!!

______________

20/5-14 Mina vackra brunvita pojkar, Isaac och Viper!

______________

16/5-14 GRATTIS Film-kullen på 6-årsdagen!!!

______________

13/5-14 Nya bilder på W-kullen, 8 veckor idag!

Även uppdaterat mina planer! =)

______________

11/5-14 GRATTIS Oväderskullen på 1-årsdagen!!!

______________

6/5-14 Nya bilder på W-kullen, 7 veckor idag!

Och två nya bilder på Uzon på hans egen sida!


Att jag älskar vita katter är inte svårt att se ;)
Vaquita, White Wine och Fallen njuter av en förmiddagsvila!

______________

5/5-14 GRATTIS Transformers-kullen på 1-årsdagen!!!

I helgen har Isaac och jag varit i Gislaved på Dackekattens utställning! På lördagen fick han nöja sig med certificat men på söndagen gick det rasande bra! =)

GIC S*Swingcat's Isaac Rodzon DVM - BEST IN SHOW!!!

______________

30/4-14 GRATTIS Grekiska Öar-kullen på 3-årsdagen!!!

______________

29/4-14 Nya bilder på W-kullen, 6 veckor idag!

______________

26/4-14 Nya bilder på V-kullen, 14 veckor idag!

Även en ny bild på Isaac på hans egen sida!

______________

25/4-14 Tog denna bild med mobilen idag och då jag tycker den gör honom mer rättvisa än bilderna som jag tog i tisdags så är jag tvungen att visa den. Han är sååå fin!


S*Little L's Whiskey
5½ vecka

______________

24/4-14 Snart får vi tillökning i familjen! =)

Jag har under dom senaste fyra åren sökt efter en helsvart hona. Hittat några som jag gillat men varje gång har uppfödaren bestämt sig för att behålla kattungen. En utav dessa kattungar var Gunborgs vackra Hajime. Så när Gunborg senare frågade mig om jag kunde tänka mig att låna ut min Isaac till Hajime så sa jag med glädje JA! Denna parning resulterade i fem vackra kattungar! Tyvärr fick aldrig Gunborg uppleva detta då hon lämnade oss alldeles för tidigt! Istället blev det Karen och jag som genomförde Gunborgs plan vilket kändes väldigt rätt för oss båda!

Jag har hela tiden varit väldigt svag för en utav honorna i kullen, givetvis en svart hona! Så när jag fick ett erbjudande om att få denna ljuvliga tjej hem till mig så kunde jag inte tacka nej! Väntan är lång men snart kommer hon!
NO*Haapsdatter’s Adelaide  Och under tiden som jag väntar på den svarta skönheten så tog Karen med sig henne på utställning i Norge och tro det eller ej men hon blev BIS båda dagarna! Helt fantastiskt och jag är såå glad för Karens skull! =)

Så nu har jag skrivit av mig och ska fortsätta att VÄNTA... ;) Ska bli så roligt att följa denna tjej genom livet! En tjej med en kanonstamtavla med många gamla katter bakom sig, bland annat Gunborgs hjärtekatt Nika. Sen är det ju givetvis ett extra plus att hon har Hajime till mamma, Isaac till pappa och Figaros kullbror till morfar!


NO*Haapsdatter’s Adelaide

______________

23/4-14 GRATTIS Likör-kullen på 2-årsdagen!!!

______________

22/4-14 Nya bilder på W-kullen, 5 veckor idag!

Uppdaterat med utställningsresultat.
S*Little L's Quitman har blivit Internationell Champion! Grattis Catherine!

Ny bild på Riverdance på hennes egen sida!

Har även gjort en egen sida åt vår hund Bessa! =)

______________

21/4-14 S*Little L's Whiskey, 5 veckor imorgon!

______________

15/4-14 Nya bilder på W-kullen, 4 veckor idag!

Även en ny bild på Fallen Angel och Vaquita på deras egna sidor!

______________

14/4-14 Kattungarna i V-kullen har fått egna sidor! Och Viper, som ska stanna kvar hos oss, finns nu bland mina katter! =)

Lycklig att du stannar hos oss, Viper!!

______________

13/4-14 Idag har Vicuña flyttat, hon ska bo tillsammans med Pia och Michael i Danmark!
Och än om jag kommer att sakna henne så tröstar jag mig med att kattungarna kommer att få ett bra liv i sin nya familj.

Lycka Till i ditt nya hem, Vicuña!!

______________

12/4-14 Nya bilder på V-kullen, 12 veckor idag! Tiden verkligen flyger fram! Oj, oj, oj!
Idag har jag även försökt att ta några bilder på alla tre huliganerna tillsammans. Inte lätt kan jag säga men några blev det trots allt!

______________

10/4-14 Nya bilder på många katter, både mina egna och sålda avkommor, på deras egna sidor! Stort Tack för alla bilder jag får!

Isaac, Manta, Bastet, Nazilli, Crunchy och Riverdance

Ben Hur, Elijah Euanthe, Quinlan, Quanah, Smokescreen, Sunstorm, Undara och Uzon

______________

8/4-14 Nya bilder på W-kullen, 3 veckor idag!

______________

5/4-14 Nya bilder på V-kullen, 11 veckor idag!

______________

4/4-14 GRATTIS Danskullen på 1-årsdagen!!!

______________

1/4-14 Nya bilder på W-kullen, 2 veckor idag!


Jag fick en trälåda med vin utav min vän Ilse. Och givetvis såg jag andra möjligheter så nu är den istället en typ av tavla på min vägg! =)

______________

29/3-14 Nya bilder på V-kullen, 10 veckor idag!

______________

25/3-14 Nya bilder på W-kullen, 1 vecka idag!

Vackert väder ikväll! Tror aldrig jag sett en sådan himmel tidigare!

______________

24/3-14 Idag har jag äntligen fattat ett beslut angående kattungarna i V-kullen. Jag har bestämt mig för att Viper stannar kvar här hos oss! =)

 

______________

23/3-14 Idag har Rockabilly blivit pappa till en vit kattunge hos Patrik och Douglas! Grattis!

Ny bild på Figaro of QurMel på hans egen sida!

______________

22/3-14 Nya bilder på V-kullen, 9 veckor idag!

______________

18/3-14 Välkomna till världen, S*Little L's W-kull! Inatt fick Bastet två vackra kattungar!
En brun pojke och en vit flicka! *LYCKLIG*

______________

14/3-14 Nya bilder på V-kullen, 8 veckor imorgon!


Instagram-bild på Viper ifrån igår kväll!

______________

13/3-14 Två nya bilder på Bastet på hennes egen sida! Även dessa tagna med mobilen så dom är lite suddiga, men det är inte ofta jag lyckas fånga denna tjej på bild och då får man passa på!

På lördag är kattungarna 8 veckor men det kommer bilder redan imorgon eftersom jag ska vara borta hela helgen. Håll tummarna för att jag hinner fotografera huliganerna innan jag åker! Och håll tummarna för att Bastet kniper tills jag kommer hem igen, annars får familjen mycket att stå i ;)


Bjuder på en Instagram-bild på Vicuña tagen idag!

______________

12/3-14 Idag hälsade jag på min dotter och hennes katter. Som vanligt hade jag ingen kamera med mig så mobilen fick duga.
Några bilder på Nazilli på hennes egen sida, än om kvaliteten inte är den bästa.

______________

11/3-14 GRATTIS Pilgrimskullen på 4-årsdagen!!!

Ny bild på Humble på hans egen sida! Grattis min älskling!

______________

10/3-14 I helgen har vi varit i Danmark på utställning, Isaac, Fakir och jag! Och vilken helg det blev!
Isaac blev BIV och NOM båda dagarna! Han fick därmed en ny titel, Distinguished Variety Merit! :)
Och S*Little L's Rockabilly blev Champion! Grattis Patrik och Douglas!

Nya bilder på Fakir, Immer Illicium, Malibu och Riverdance på deras egna sidor!


Lekte med mobilen och gjorde en teckning utav en bild på Fakir. Tycker att hans ögon blev så vackra!

______________

7/3-14 Nya bilder på V-kullen, 7 veckor imorgon!
Jag vet att det börjar bli dags för mig att bestämma vart dessa godingar ska flytta. Men ni som känner mig vet att jag inte har någon brådska ;)

______________

4/3-14 Nya bilder på Humble på hans egen sida!

______________

2/3-14 Nya bilder på V-kullen, 6 veckor igår!

______________

28/2-14 Då det inte finns 29 dagar i februari i år så får jag väl skriva detta idag;)

GRATTIS Sportbilskullen på 2-årsdagen!!!

______________

26/2-14 Nya bilder på Isaac som fyller 5 år idag! Grattis min älskling!

______________

21/2-14 Nya bilder på V-kullen, 5 veckor imorgon!

Även en ny bild på Bastet på hennes egen sida!

______________

17/2-14 GRATTIS Texas-kullen på 1-årsdagen!!!

Ny bild på Gideon Goodride som blev 4 år i lördags! Tack för dom fina bilderna!

______________

15/2-14 Nya bilder på V-kullen, 4 veckor idag!

GRATTIS Däck-kullen på 4-årsdagen!!!

______________

10/2-14 Uppdaterat med lite nya bilder och utställningsresultat! S*Little L's Quitman har blivit Champion! Grattis Catherine!

Nitra, Quinlan, Rockabilly, Undara och Utila!

______________

9/2-14 Tsunami fick strålande resultat på utställningen i Mölndal igår! Hon slutade som BIS #2 i ringfinalen! Är så klart supernöjd! =)

Uppdaterat med nya bilder på V-kullen, 3 veckor igår!


Jag blir så full i skratt varje gång jag tittar på Vicuña! Hon är såå lik sin pappa! =)

______________

7/2-14 Uppdaterat utställningsplaner!

Nya bilder på V-kullen kommer på söndag istället för imorgon då dom är 3 veckor!

______________

4/2-14 I söndags så ställdes Typhoon ut i Frankrike och även denna gång gick det fantastiskt bra! =) STOOORT GRATTIS Virginie!
Ett par nya bilder på Typhoon, på hans egen sida!

S*Little L's Typhoon - BEST IN SHOW!!!

______________

1/2-14 Nya bilder på V-kullen, 2 veckor idag!

______________

29/1-14 Jag är så glad och lättad! Jag har nämligen testat alla mina avelsdjur för sjukdomen Pyruvate Kinase Deficiency, kallas också PK Deficiency eller kort och gott PK Def.
Och idag kom äntligen dom sista resultaten från laboratoriet i England. Alla mina katter är fria från PK Def!
 

Då det inte är så lätt att hitta någon samlad information om hur denna sjukdom visar sig, speciellt inte på svenska,
har jag skrivit ihop en text där jag försöker förklara lite kort så att alla förstår. Texten hittar ni HÄR!

______________

28/1-14 Efter att ha varit utan dator i flera dagar så verkar det som om jag är på banan igen! Ny dator och nya program kan ställa till det en del och jag har massor att lära! *suck* Men, men, det är bara att hoppas att jag får ordning på detta så snart som möjligt! Jag har iaf lyckats uppdaterat med lite nya bilder på några utav katterna på deras egna sidor! ;)

Isaac, Humble, Nitra, Thunder och Utila!

______________

26/1-14 Nya bilder på V-kullen, bilderna tagna igår när dom var 1 vecka! Nu har dom även fått sina namn, denna gång blev temat Djur!

______________

25/1-14 Typhoon var på utställning i Belgien och det gick fantastiskt bra! =) STORT GRATTIS Virginie! Jag är så stolt!!

S*Little L's Typhoon - BEST IN SHOW!!!

______________

21/1-14 Uppdaterat lite här och var på hemsidan, bland annat med nya bilder på några utav katterna på deras egna sidor!

Isaac, Crunchy, Harmony, Princess of Snow, Skydive och Typhoon!

______________

18/1-14 Välkomna till världen, S*Little L's V-kull! Idag har Manta fått 3 vackra kattungar och hon var så duktig!
Och jag svävar högt i det blå eftersom jag längtat såååå länge efter just denna kombination! *LYCKLIG*

______________

13/1-14 Ny bild på Isaac på hans egen sida!

______________

12/1-14 Igår flyttade Utila, hon ska bo tillsammans med Sandra i Frankrike! Nu är mitt hus så tomt och jag saknar henne massor! Men som alltid så tröstar jag mig med att kattungarna kommer att få ett bra liv i sin nya familj. Och jag vet att Utila kommer att få ett underbart liv i sin nya familj!

Lycka Till i ditt nya hem, Utila!!

Jag har även uppdaterat med lite nya bilder på avkommor! Tack alla underbara som ger mig så fina bilder!

Bastet, Quinlan, Typhoon och Uzon!

______________

11/1-14 Manta har börjat vänta... =) Snart är dom här hennes små juveler!

Och under tiden händer det andra saker i ett annat rum...=)

______________

7/1-14 Fick en bild på Tornado och Udina som jag tycker passar fint här på nyhetssidan! Tack!

______________

6/1-14 Nya bilder på Utila, 17 veckor imorgon!

______________

5/1-14 Nya bilder på Manta, Fallen Angel och Riverdance, på deras egna sidor!

______________

4/1-14 Uppdaterat hemsidan med bilder på avkommor som jag fått senaste tiden! Tack!

Adventurous Commodore, Iwan Ilex, Immer Illicium, Obsidian, Oozi, Quitman, Rockabilly, Skydive, Tempest, Tsunami, Udina och Undara!

Idag har min vackra pojke flyttat till Ilse och S*Little L's Midori i Nederländerna! Hjälp vad det blev tomt utan honom! Men Ilse är en kär vän så det känns ändå helt ok! =)

Lycka Till i ditt nya hem, Uzon!!

______________

1/1-14 Tack 2013 för allt du bjudit på! Och ett riktigt Gott Nytt År till Er alla!

______________

Klicka på länken för att komma till:

2013 års nyheter

2012 års nyheter

2011 års nyheter

2010 års nyheter

2009 års nyheter

2008 års nyheter

2007 års nyheter

2006 års nyheter

______________