♥ ♥ ♥ ♥ ♥

31/12-15 Ännu ett år har gått... Ett händelserikt år! Det har hänt massor både på kattfronten och privat. Vi har flyttat till vårt alldeles egna lilla paradis på Klevliden och det känns helt fantastiskt! Många förändringar har det lett till och jag har fått tänka om ibland när det rör mitt katteri. Huvudsaken är att alla trivs och att vi har hälsan i behåll! Något som vi människor värdesätter allt för lite trots att vi talar om det så ofta! Så var rädda om er alla vänner därute, livet är ibland kortare än man tror!

Jag vill också säga ett stort Tack till alla mina underbara kattungeköpare, både gamla och nya! Ni är som alltid en stor drivkraft för mig och ni gör mig så stolt när jag hör om mina avkommors underbara liv! Vissa utav dom visas så vackert på utställning med fantastiska resultat men viktigast av allt är att alla är dom högt älskade familjemedlemmar och det är det som gör mig allra stoltast.

Vi avslutar året med att berätta att det äntligen väntas vita  kattungar igen hos S*Little L's =)

Lär er av gårdagen!
Lev idag!
Hys hopp inför morgondagen!

GOTT NYTT ÅR!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/12-15 Nya bilder på Bodyguard på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/12-15 Nu har nästan en månad gått sedan förra uppdateringen men nu har jag några dagar ledigt över jul och då ska jag försöka hinna med att uppdatera lite mer. I år fick Öystein agera julmotiv då han hade en så passande bakgrund när vi var på utställning sist :)

GOD JUL alla underbara som tar sig tiden att följa vad som händer på min hemsida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/11-15 GRATTIS 60-talskullen på 7-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/11-15 Fortsätter att uppdatera lite här och var. Bland annat nya bilder på Ben Hur, Nazilli, Undara och Zenton på deras egna sidor!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/11-15 Jag gör en massiv uppdatering efter ett långt uppehåll! Det kommer att komma många nya bilder och uppdateringar lite överallt framöver, försöker även uppdatera lite bakåt här på nyhetssidan. Nu är jag iaf igång igen ;)

Uppdaterat mina planer!

Nya bilder på måååånga katter, både egna och avkommor!
Manta, Isaac, Humble, Fakir, Riverdance, Adelaide, Chikorita och massor av bilder på Öystein!

Bodyguard, Fuller's Discovery, Harmony, Hope, Midori, Molinari, Oozi, Quinlan, Quitman, Rockabilly, Typhoon, Tsunami,
Udina, Undara, Yes, Zenton, Asteroid, Albedo, Aurora, Axis, Bermuda, Borneo, Barbados, Cresselia, Charmander, och många på min foderkatt Chingling!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/11-15 Barbados var på utställning i Frankrike och det gick fantastiskt bra! =) STORT GRATTIS Muriel! Jag är så stolt!!

S*Little L's Barbados - BEST IN SHOW!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/11-15 Idag har Bosse flyttat tillbaka hem igen på grund av hans ägares tragiska bortgång. Omständigheterna är så sorgliga men jag är ändå så tacksam att jag fick honom tillbaka! Bosse är en fertil hane på 8 år!
R.I.P Agnetha ♥

Välkommen hem CH S*Little L's Bodyguard

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/10-15 I helgen har det varit World Winner Show i Malmö! Den största kattutställningen som finns och man kan kalla den katternas VM. =) Jag hade med mig min nya kille Öystein och trygga farbror Fakir som tyvärr inte var i kondition för en sådan här stor tävling. Öystein däremot gjorde rasande bra ifrån sig! Han slog ut en helt gäng vackra katter på vägen och blev till slut både BIV och NOM på WWS! Jag är fantastiskt glad över detta men allra gladast är jag ändå för att han uppför sig så fantastiskt på utställning! Trygg, lugn och charmerande, min fina pojke! <3 Som grädde på moset tog två av mina avkommer sin första titel också! Dom kan numera titulera sig Premier S*Little L's Axis och Champion S*Little L's Albedo, Stort Grattis!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8/10-15 Idag har Viper blivit kastrerad. Planen var att hålla honom fertil ett tag till men det blev ohållbart så därför fick det helt enkelt bli så här. Tråkigt men sånt är livet ibland!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/9-15 Vi har varit i Danmark på utställning, Isaac, Viper och jag. Med oss hade vi också Undara och Malin vilket var extra kul! Vi åkte för att desperat försöka få ett utländskt cert och vi åkte hem med full pott! Och lite till! Nu kan alla tre katterna titulera sig Internationell ...... =)
Stort Grattis till Internationell Premier S*Little L's Undara

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/9-15 Nya bilder på Öystein på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/9-15 Idag har jag gjort en massiv uppdatering utav hemsidan! Så mycket nya bilder och info att jag inte ens går in på vart jag uppdaterat ;)

Jag är så glad och stolt över att få presentera vår nya pojke S*Uncut Diamond Öystein!

Jag blev kär i denna kille redan när han var en liten bebis! Men mitt liv var väldigt rörigt med nytt hus, nytt jobb och små kattungar som krävde all min uppmärksamhet så det var med tårar i ögonen som jag berättade för Theresa att jag var tvungen att ge upp mina planer om Öystein. Under kommande veckor så nästan grät jag när jag såg bilderna på honom då jag visste att han åter var bokad. Förra helgen bad jag mina vänner att hjälpa mig att söka efter en ny liten kille till mig då jag verkligen behöver en ny avelshane, men innerst inne drömde jag fortfarande om Öystein! Så kom måndagen och jag jag ser på facebook att han åter är till salu!!! Jag kastade mig på telefonen och jag tror att jag nästan skrek "JAG VILL HA HONOM!!!" Jag blev så lycklig när Theresa sa att jag fick lov att komma och titta på honom men jag var lite rädd att jag skulle bli besviken när jag såg honom i verkligheten. Men det hade jag inte behövt vara, han har allt och lite till! Vi är menade för varandra, Öystein och jag! =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/9-15 GRATTIS Vulkankullen på 2-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/9-15 Idag har Elyas flyttat hem till sin egen uppfödare igen! Lycka till i livet!

Idag har jag ÄNTLIGEN bestämt mig angående Chikorita! Jag har sedan länge bestämt mig för att behålla hennes syster Chingling som har så många starka egenskaper men familjen har totalt förälskat sig i Chikorita. Så det innebär att denna ljuvliga tjej helt enkelt får lov att bo kvar här hos oss! =)

Lycklig att du stannar hos oss, Chikorita!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/9-15 Vår lilla adoptivson Elyas har ännu inte hittat sin familj! Han blev 12 veckor igår och det finns nya bilder på honom finns på kattungesidan!

Idag har tre av kattungarna flyttat! Mitt hjärta är lite i chock men jag överlever kanske ändå ;) Först ut idag var Chingling men hennes flytt var relativt lätt. Hon ska nämligen bo som foderkatt hos Victoria och jag kommer att kunna träffa henne ofta! Efter henne var det dags för dom två sista pojkarna. Även deras flytt kändes faktiskt helt ok! En lååång resa har dom framför sig men dom kommer att bo tillsammans och därför känns det lite mildare för hjärtat ;)

Lycka Till i ditt nya hem, Chingling!!

Lycka Till i ditt nya hem, Charizard!!

Lycka Till i ditt nya hem, Cascoon!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/9-15 Idag var det dags för andra kattungen att flytta hemifrån! Men idag är jag inte det minsta orolig då Cresselia har flyttat till ett riktigt "katthem" där hon kommer att bo tillsammans med två Ocikatter. Vilket roligt liv hon kommer att få hos dom, fullt med aktivering! =)

Lycka Till i ditt nya hem, Cresselia!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/9-15 Nu börjar det... den hemska tiden! Idag var det nämligen dags för första kattungen att lämna oss, Charmander blev den som först flyttade hemifrån. Känns alltid ledsamt men jag vet också innerst inne att han fått ett kanonhem! =)

Lycka Till i ditt nya hem, Charmander!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/8-15 Nya bilder på C2-kullen, som är 12 veckor idag! Har även gjort tappra försök att fånga alla sex på samma bild men jag lyckades inte så bra tyvärr men några bilder blev det iaf =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/8-15 Nya bilder på C2-kullen, som är 11 veckor idag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/8-15 GRATTIS Prinsess-kullen på 3-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/8-15 Nya bilder på C2-kullen, som var 10 veckor igår!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/8-15 Nya bilder på C2-kullen, som är 9 veckor idag!

Även nya bilder på Fallen Angel, Bastet, Riverdance, Adelaide och Viper, på deras egna sidor!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/8-15 GRATTIS Rolling Stones-kullen på 5-årsdagen!!!

Idag har en av världens goaste kattpojkar flyttat hemifrån. Idag var det nämligen Barbados som äntligen fick flytta till sitt nya hem i Frankrike!
Åh, Gud vad jag saknar honom men jag vet att han har hamnat på rätt ställe! =)

Lycka Till i ditt nya hem, Barbados!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/8-15 GRATTIS Astronomikullen på 1-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3/8-15 GRATTIS Opelkullen på 8-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2/8-15 Nya bilder på Albedo på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/7-15 Nya bilder på C2-kullen, som är 8 veckor idag!

Idag är en speciell dag då vår hund fyller 10 år!
GRATTIS älskade Bessa!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/7-15 GRATTIS Trädgårdskullen på 5-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/7-15 GRATTIS Klockorkullen på 1-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/7-15 GRATTIS Videospelskullen på 3-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/7-15 Nya bilder på C2-kullen, som är 7 veckor idag!
Och för första gången några bilder på vår lilla adoptivson Elyas, även han en renrasig Norsk Skogkatt.

Även några blandade bilder ifrån hankatternas nya rastgård här!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/7-15 GRATTIS Dansbandskullen på 7-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/7-15 Nya bilder på Barbados ifrån B2-kullen! Både bilder som jag tog förra veckan inomhus, bilder jag tog första gången han var ute i rastgården och bilder från igår. Denna kille bor fortfarande kvar, till viss del beror det på att jag har dragit ut på tiden då jag haft svårt för att bestämma mig och att släppa honom, och till viss del på att dom som bokat honom har backat ur i sista stund. Idag bestämde sig den utländska uppfödaren som skulle ha honom att hon måste avstå av personliga skäl. Så under en timma var han åter till salu men då en person som jag haft kontakt med under en längre tid ville ha honom så bestämde jag mig fort denna gången. Nu visar det sig om han verkligen flyttar till denna familjen eller om dom också drar sig ur i sista stund ;) I så fall blir han nog kvar här hos oss då detta verkligen är jobbigt! I Sverige har vi ett uttryck där vi säger att "det har gått troll i detta" och precis så känns det! ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

19/7-15 Nya bilder på C2-kullen, tagna i torsdags när dom var 6 veckor!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/7-15 GRATTIS Musikgrupps-kullen på 1-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/7-15 Nya bilder på C2-kullen, som är 5 veckor idag! Veckans filur var Charizard som vägrade sluta busa =)
Finns även en bild på dom var ifrån förra veckan också då dom var 4 veckor.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

26/6-15 Nya bilder på C2-kullen, som var 3 veckor igår! Som vanligt så tog jag bilderna "rätt" dag men tiden verkar aldrig räcka till så därför kommer dom idag istället.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

24/6-15 GRATTIS Cocktail-kullen på 1-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/6-15 GRATTIS Öl-kullen på 6-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/6-15 Nya bilder på C2-kullen, som är 2 veckor idag!
Igår fick dom en liten adoptivbror men mer info om honom kommer från hans uppfödare när vi vet att allt funkar som det ska.

Nya bilder på Barbados ifrån B2-kullen, som blir 16 veckor imorgon!
Jag har insett att jag måste sälja Barbados trots allt. Om han skulle stanna här hos oss så skulle han bo tillsammans med mina fem fertila honor och dom är alla släkt med honom på ett eller annat vis. Mamma, mormor, faster, moster och kusin. Resten av släkten som bor här är hanar, hans pappa, farfar och morfar. Den enda katten som inte är släkt med honom är Fakir. Nu ska jag bara hitta ett perfekt hem åt honom också och det blir inte lätt med tanke på hur mycket jag älskar denna charmör! Nya bilder finns det iaf och dom är många ;) Han gillar att bli fotad och jag tycker att han är sååå fin!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/6-15 Tro det eller ej, men idag flyttade nästa kattunge hemifrån. Denna gången var det Bahamas, min underbara huligan! Killen som är så modig och framåt att han är på gränsen till dumdristig ibland ;) Hans nya familj har verkligen fått en Skogkatt i sina liv och jag är övertygad om att han kommer att passa in perfekt hos dom! Men nu är det väldigt tomt här hemma! Som tur är har jag ju fortfarande Barbados kvar ;) Han ska INTE stanna än om jag är väldigt frestad! Har faktiskt tagit modet till mig och skrivit ut att han är till salu, kanske hittar han ett superhem han också!

Lycka Till i ditt nya hem, Bahamas!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/6-15 Idag var det dags för Bali att flytta till sitt nya hem! Herre jösses. hur ska jag klara mig utan denna goding! Jag får helt enkelt trösta mig med att han har fått det perfekta hemmet där han kommer att få massor av kärlek och uppmärksamhet!

Lycka Till i ditt nya hem, Bali!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/6-15 Idag flyttade Bermuda till sitt nya hem! Ett hem som verkligen har väntat på att få hem sin bruna prins! :) Vet att dom är så glada över att det blev just dom som fick köpa honom och jag är lika glad att det blev just denna underbara familj som föll för min Bermuda! Den bruna prinsen kommer att få det helt perfekt hos dom!

Lycka Till i ditt nya hem, Bermuda!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

12/6-15 Nya bilder på C2-kullen som var 1 vecka gamla igår. Hann med fotograferingen innan ljuset försvann helt men sen fanns inte orken för att uppdatera hemsidan, så därför kommer bilderna först idag.

Bjuder istället på en bild tagen med mobilen ifrån mitt sovrumsfönster. Visst är det fantastiskt att ha en sådan utsikt? =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/6-15 GRATTIS Jupiter-kullen på 6-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/6-15 Välkomna till världen, S*Little L's C2-kull! I torsdags fick Adelaide sju vackra kattungar!
Tyvärr förlorade vi den sista flickan men kvar har vi iaf tre vackra flickor och tre vackra pojkar! *LYCKLIG*

Igår flyttade Borneo till sitt nya hem! Han ska bo tillsammans med S*Little L's Axis och ett par kattkompisar till och jag vet att han kommer att få ett perfekt liv hos denna goa familj!

Lycka Till i ditt nya hem, Borneo!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/5-15 Jag tog nya bilder på kattungarna i fredags då dom var 12 veckor! Jag har haft fullt upp och dygnet har tyvärr bara 24 timmar! Därför kommer bilderna inte förrän i dag. Hoppas ni ska gilla det ni ser iaf ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/5-15 GRATTIS Stads-kullen på 3-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/5-15 GRATTIS Film-kullen på 7-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/5-15 Nya bilder på kattungarna, 11 veckor idag! Nästa vecka kommer jag att fotografera dom som vanligt men jag tror inte att jag kommer att hinna uppdatera innan på måndagen? Vår klubb Spinneriet har nämligen sin internationella utställning nästa helg och då jag är ordförande så har jag lite att stå i ;) Kom gärna och hälsa på oss i Klubbhuset Sporthall (fd Volviahallen) i Göteborg. =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/5-15 GRATTIS Oväderskullen på 2-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9/5-15 Igår tog jag nya bilder på kattungarna som var 10 veckor! Tyvärr fanns inte tiden till att uppdatera under gårdagen men idag finns dom här! =)

Även lite nya bilder på Fakir, Riverdance, Adelaide och Viper på deras egna sidor!

Life is good hälsar Fakir! =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/5-15 GRATTIS Transformers-kullen på 2-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/5-15 Fakir bestämde själv idag att nu är det dags att flytta ut till dom andra katterna. ;)
Är liiite orolig då det bara gått två veckor sedan han kastrerades.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1/5-15 Nya bilder på kattungarna som är 9 veckor idag!

Denna kullen är helt fantastisk, dom vill bara vara i ens knä och mysa!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

30/4-15 GRATTIS Grekiska Öar-kullen på 4-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

29/4-15 Uppdateringen fortsätter....

Ny bild på Albedo på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/4-15 En allmän uppdatering pågår...bland annat har jag äntligen lagt in min nya adress :)

Nya bilder på Manta och Fallen Angel på deras egna sidor!

Även uppdaterat mina planer med kommande kullen mellan Adelaide och Fakir! Är så glad att dom fick till det innan Fakir blev kastrat!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

25/4-15 Kattungarna var 8 veckor igår och jag tog nya bilder på dom. Tyvärr är livet lite stressigt nu så ni har fått vänta tills idag på att bilderna ska komma ut här på hemsidan. ;) Men nu finns dom här iaf =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/4-15 GRATTIS Likör-kullen på 3-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

22/4-15 Vi njuter av livet i vårt nya hus, hälsar Manta =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/4-15 Idag har Fakir blivit kastrerad! Tack för alla fina barn som du gett oss och som du kommer att ge oss inom den närmsta framtiden! Kolla in våra planer ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/4-15 Kattungarna är 7 veckor idag och det finns nya bilder! Haft lite strul med min mobil och min mail under flytten så om jag inte svarat på något meddelande så skicka gärna igen! =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/4-15 ÄNTLIGEN nya bilder på kattungarna, 6 veckor igår! =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

4/4-15 GRATTIS Danskullen på 2-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

27/3-15 Nya bilder på kattungarna som är 4 veckor idag! Nu börjar deras personligheter visa sig mer och mer, och jag har insett att jag troligen inte kommer att överleva dessa veckor med fotografering ;) Borneo var heeelt tokig idag och Bahamas var inte mycket bättre! Har aldrig haft någon så liten kattunge som busat så mycket tidigare =) Underbara små liv!

Nu lever vi i kartonger här hemma, flyttlasset går i nästa vecka! Ska bli så härligt när vi väl är på plats i nya huset! *längtar* Men detta innebär inte det kommer dröja lite innan det kommer nya bilder på kattungarna! Troligtvis har vi kommit i ordning tills dom blir 6 veckor så ni får stå ut med att det inga 5-veckorsbilder kommer ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/3-15 Nya bilder på kattungarna som är 3 veckor gamla idag! Dom är såå fina dessa grabbar och dom utvecklas kanon! Vilka huvuden och vilka öron... =) Och dom är sååå mysiga nu!

Även uppdaterat med några nya bilder på kattungarnas morfar Isaac på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/3-15 GRATTIS Spritkullen på 1-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/3-15 Igår flyttade Zodiac till ett nytt hem och jag erkänner att det var mycket svårare att lämna honom ifrån mig denna gången än vad det var när han flyttade första gången! Men det känns ändå kanon och jag är övertygad om att han hittat ett perfekt hem och att han denna gången får stanna livet ut! Jösses vad vi kommer att sakna denna spinnmaskin som älskar att mysa i tv-soffan och som pratar så gulligt med oss alla!

Lycka Till i ditt nya hem, Zodiac!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/3-15 Kattungarna är 2 veckor idag och det finns nya bilder!

Nya bilder på Crunchy och Viper på deras egna sidor!

Då vi inom kort kommer att flytta till ett nytt hus som är betydligt mindre än det vi har idag så har vi insett att vi måste dra ner på kattantalet. :( Känns otroligt tråkigt men tyvärr har vi inget val. Därför letar vi nu efter fodervärdar till ett par utav våra honor. Vi kan ev även tänka oss att omplacera någon men då endast som kastrat! Är du intresserad så tveka inte att kontakta mig för mer info!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

11/3-15 GRATTIS Pilgrimskullen på 5-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/3-15 B2-kullen är 1 vecka gamla idag och givetvis finns det nya bilder! =)

Några nya bilder på Zodiac som letar efter ett nytt hem!

Även nya bilder på Humble, Riverdance, Uzon, Viper och Yes på deras egna sidor!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

28/2-15 Då det inte finns 29 dagar i februari i år så får jag väl skriva detta idag;)

GRATTIS Sportbilskullen på 3-årsdagen!!!

Välkomna till världen, S*Little L's B2-kull! Igår fick Bastet fem vackra kattungar!
Blev lite förvånad när jag insåg att dom alla var pojkar men vad gör det! *LYCKLIG*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

23/2-15 I helgen var flera utav mina avkommor på utställning runt om i världen och jag är så stolt över deras fina resultat! Allra bäst gick det för Princess of Snow som gjorde storslam! =) Grattis Virginie, jag är så glad och stolt!

IC S*Little L's Princess of Snow - BEST IN SHOW!!!

En ny bild på Adelaide på hennes egen sida!

Nya bilder på Princess of Snow, Typhoon, Tempest, Vicuña och Xanthia på deras egna sidor!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20/2-15 Idag har jag äntligen uppdaterat hemsidan. Har fått så mycket fina bilder på avkommor under dom senaste månaderna men inte haft tid och ork att lägga ut något. Jag är såå tacksam för alla bilder ni skickar och jag hoppas att ni inte tröttnat på mig när jag inte lägger ut dom? Men idag tog jag mig iaf i kragen och har gjort en massiv uppdatering. ;) Valde att lägga in alla grejer här på nyhetssidan som om jag uppdaterat här hela tiden, blev lite väl mycket att skriva om under dagens datum då det hänt sååå mycket under den senaste månaden. Livet känns som en berg och dalbana, upp i himlen och ner som en pannkaka! Ja, ni förstår nog när ni läser här på nyhetssidan...

Bilder i stora lass på många utav mina egna katter och på sålda avkommor på deras egna sidor!

Manta, Bastet, Crunchy, Nazilli, Riverdance och Viper!

Basic Instinct, Naranjito, Oozi, Princess of Snow, Quinlan, Quitman, Skydive, Typhoon, Undara, Whiskey,

Xanthia, Yo-Yo, Yazoo, Yello, Zenton, Zodiac, Zenith, Asteroid, Albedo, Aurora, Axis, och Atmosphere!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/2-15 Nu närmar det sig med stora steg och Bastet bara äter och vilar upp sig inför kattungarnas ankomst! =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17/2-15 GRATTIS Texas-kullen på 2-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

15/2-15 GRATTIS Däck-kullen på 5-årsdagen!!!


Idag har vi påbörjat rivningen utav ett par rastgårdar.
Det är mycket som ska fixas innan vi flyttar så därför har vi redan börjat förbereda oss! =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

14/2-15 Uzon var på utställning i Nederländerna och det gick fantastiskt bra! =) STORT GRATTIS Ilse! Jag är så stolt!!

S*Little L's Uzon - BEST IN SHOW!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

13/2-15

R.I.P
IP S*Little L's Ilias Ivy

På natten till den 13/2 upptäcker vi att Ilias verkade dämpad och trött så vi bestämde oss för att ringa veterinären på morgonen. Ilias har under dom senaste månaderna gått på ett nytt foder då han hade blivit kraftigt överviktig. Han hade fortfarande en hel del att bli av med och det gick långsamt men det är just det som är det viktigaste då det är otroligt farligt att banta en katt då dom kan utveckla fettlever. Tragiskt nog var det just det han hade fått trots allt och han var i så dåligt skick att veterinären rekommenderade att han fick somna in. Efter mycket våndor och tårar beslöt vi oss för att låta honom gå över regnbågsbron. :( Vila i frid, vackra pojken! Högt älskad och ofantligt saknad!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

10/2-15 Mysigaste Zudden har kommit tillbaka hem till oss igen då det inte fungerade i hans nya hem!
Nu ska han få bo här ett tag så jag hinner kolla upp honom ordentligt innan jag börjar leta efter ett nytt hem åt honom!


S*Little L's Zodiac, 6 ½ månad

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

21/1-15 En dröm har gått i uppfyllelse! Detta är vårt nya hus som vi flyttar till i april! *jublande lycklig*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

18/1-15 GRATTIS Djurkullen på 1-årsdagen!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16/1-15 Ny bild på Humble på hans egen sida!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/1-15 Nytt år, nya planer! =)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

31/12-14 Gott Nytt År!


 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Klicka på länken för att komma till:

2014 års nyheter

2013 års nyheter

2012 års nyheter

2011 års nyheter

2010 års nyheter

2009 års nyheter

2008 års nyheter

2007 års nyheter

2006 års nyheter

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥